در این مطلب به مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6 می‌پردازیم؛ دو گوشی با قیمت مشابه اما مشخصات و امکانات کاملا متفاوت تا ببینیم کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد.

گوشی موبایل آنر مدل 90 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

۲۷,۲۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F6 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

۲۷,۴۰۰,۰۰۰ تومان


مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ مشخصات فنی


نام گوشی آنر ۹۰ پوکو F6
تاریخ رونمایی و عرضه ۸ خرداد ۱۴۰۲  ۳ خرداد ۱۴۰۳
ابعاد و وزن ۷.۸ × ۷۴.۱ × ۱۶۱.۹ – ۱۸۳ گرم ۸ × ۷۴.۵ × ۱۶۰.۵ میلی‌متر – ۱۷۹ گرم
کیفیت ساخت – استاندارد مقاومتی پنل پشتی از جنس شیشه و فریم از جنس پلاستیک – فاقد استاندارد IP – محافظ صفحه ناشناخته پنل پشت از جنس پلاستیک و فریم از جنس پلاستیک – IP64 – مقاوم در برابر پاشش آب و گرد و غبار – محافظ گوریلا گلس ویکتوس
ابعاد و وضوح نمایشگر ۶.۷ اینچی با ابعاد ۱۰۸.۹ سانتی‌متر مربع و وضوح ۱۲۰۰ × ۲۶۶۴ ۶.۶۷ اینچی با ابعاد ۱۰۷.۴ سانتی‌متر مربع و وضوح ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲
امکانات نمایشگر AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – تراکم ۴۳۵ پیکسل بر هر اینچ – پشتیبانی از +HDR10 – محافظ صفحه نامشخص – نسبت نمایشگر به بدنه ۹۰.۸٪ AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – تراکم ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ – پشتیبانی از دالبی ویژن و +HDR10 – محافظ صفحه گوریلا گلس ویکتوس – نسبت نمایشگر به بدنه ۸۹.۸٪
سیستم‌عامل/رابط کاربری اندروید ۱۳ / MagicOS 7.1 اندروید ۱۴ / HyperOS
مدت زمان آپدیت نرم‌افزاری/امنیتی ۳/۲ سال ۴/۳ سال
پردازنده و گرافیک اسنپدراگون ۷ نسل ۱ Accelerated Edition (لیتوگرافی ۴ نانومتری) – ۸ هسته با ترکیب ۱ + ۳ + ۴ از نوع Cortex-A710 (هسته قدرتمند و میانی) و Cortex-A510 – دو هسته‌ی نخست با فرکانس ۲.۵ و ۲.۳۶ و هسته‌ی آخر با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز – پردازشگر گرافیکی آدرنو ۶۴۴ اسنپدراگون ۸s نسل ۳ (۴ نانومتری) – ۸ هسته با ترکیب ۱ + ۴ +‌ ۳ از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز، Cortex-A720 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز و Cortex-A510 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز – گرافیک آدرنو ۷۳۵
ترکیب رم و حافظه داخلی ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۲۵۶/۱۶، ۵۱۲/۱۲ و ۵۱۲/۱۶ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1 ۲۵۶/۸، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 4.0
دوربین اصلی – کیفیت فیلم‌برداری ۲۰۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.9، پشتیبانی از فوکوس خودکار – لنز ۱/۱.۴ اینچی – ۴K@30 و ۱۰۸۰p@30/60 ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8، پشتیبانی از فوکوس خودکار چندجهته و لرزشگیر اپتیکال – لنز ۱/۱.۹۵ اینچی – ۴K@30/60 و ۱۰۸۰p@30/60/120/240
دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۱۲ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2 ۸ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2
دوربین سوم ماکرو ۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.1 ندارد
دوربین سلفی – کیفیت فیلم‌برداری ۵۰ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه دید ۱۰۰ درجه با گشودگی دیافراگم f/2.4 – کیفیت فیلم‌برداری – ۴K@30 و ۱۰۸۰P@30 ۲۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 – کیفیت فیلم‌برداری – ۱۰۸۰P@30/60
بلندگوی استریو ندارد دارد
جک ۳.۵ میلی‌متری ندارد
حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر
باتری و شارژر – شارژر درون جعبه ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۶۶ وات – درون جعبه قرار دارد ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۹۰ وات – درون جعبه قرار دارد
رنگ‌بندی مشکی، سبز،‌ نقره‌ای، آبی مشکی، سبز، تیتانیومی

مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ محتویات درون جعبه


آنر ۹۰ درست مثل سایر گوشی‌های آنر، با بسته‌بندی کامل و نسبتا بزرگ راهی بازار می‌شود. از شارژر ۶۶ واتی گرفته تا کابل USB-C و یک قاب ژله‌ای که البته برچسب‌های محافظ صفحه شخص ثالث را احتمالا از سر جایشان بلند می‌کند و در نتیجه نیاز به خرید یک قاب دیگر پیدا خواهید کرد. اگر نه، خوشبختانه از خرید یک قاب هم بی‌نیاز خواهید شد. البته اگر طرح ساده‌ی این قاب را بپسندید.

محتویات درون بسته‌بندی آنر 90 شامل آداپتور شارژر، کابل شارژر و یک قاب ژله‌ای شفاف

پوکو F6 هم با بسته‌بندی کاملی عرضه می‌شود. نه چیزی بیشتر از رقیب و نه کمتر از آن. تنها تفاوت این است که نماینده پوکو با یک قاب سیلیکونی عرضه می‌شود و نه ژله‌ای شفاف. همچنین درون بسته‌بندی این گوشی شاهد آداپتور شارژر ۹۰ واتی هستیم که یک کابل هم در کنار خودش دارد.


مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ طراحی و کیفیت ساخت


در مقایسه طراحی و کیفیت ساخت پوکو F6 و آنر ۹۰، می‌توان گفت که هر دو گوشی ویژگی‌های خاص خود را دارند، اما تفاوت‌های قابل توجهی بین آن‌ها وجود دارد. پوکو F6 با ابعاد ۱۶۱.۱ × ۷۵ × ۷.۹ میلی‌متر، بدنه‌ای نسبتاً بزرگ و طراحی تخت دارد.

نمایی از رنگ سبز زیبای آنر 90 از پنل پشتی

پنل پشتی این گوشی به‌صورت کمی منحنی طراحی شده و به دلیل استفاده از پلی‌کربنات (پلاستیک) در ساخت آن، وزن سبکی حدود ۱۸۰ گرم دارد که در دست بسیار خوش‌دست به‌نظر می‌رسد. استفاده از پلاستیک علاوه بر کاهش وزن، باعث جلوگیری از به جا ماندن اثر انگشت می‌شود و به‌دلیل طراحی صاف و غیرلغزنده، از سر خوردن آن جلوگیری می‌کند.

نمایی از رنگ مشکی زیبای پوکو F6 از پنل پشتی

از طرفی، پنل جلویی دارای نمایشگری تخت با محافظ گوریلا گلس ویکتوس است که به محافظت از صفحه نمایش کمک زیادی می‌کند. فریم دور گوشی نیز از پلاستیک ساخته شده که در کنار طراحی ساده، آن را مقاوم در برابر ضربه‌های کوچک کرده است.

تصویری از نمای روبروی پوکو F6

در مقابل، آنر ۹۰ طراحی بسیار شیک‌تری دارد که به وضوح بر جنبه‌های زیبایی‌شناسی تمرکز دارد. الهام‌گیری این گوشی از جواهرات و سنگ‌های قیمتی در طراحی بدنه آن به خوبی نمایان است، به ویژه در رنگ‌بندی‌های متمایز مانند نقره‌ای الماسی و سبز زمردی.

تصویری از نمای روبروی آنر 90

پنل پشتی این گوشی دارای انحناهای چهارطرفه است که حس یکپارچگی بهتری به دستگاه می‌دهد و همچنین خوش‌دستی آن را بیشتر می‌کند. ابعاد آنر ۹۰ برابر با ۱۶۱.۹ × ۷۴.۱ × ۷.۸ میلی‌متر است (باریک‌تر اما کمی بزرگ‌تر از رقیب با عرض کمتر اما همه‌ی این‌ها خیلی نامحسوس هستند) و وزن آن با وجود باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی فقط ۱۸۳ گرم است.

برخلاف پوکو F6 که از پلی‌کربنات استفاده می‌کند، در آنر ۹۰ از شیشه برای پنل پشتی و پلاستیک برای فریم استفاده شده که حس لوکس‌تری به گوشی می‌بخشد. پنل جلویی آنر ۹۰ دارای انحنای چهارطرفه است که جلوه مدرنی به دستگاه می‌دهد، در حالی که دوربین سلفی در مرکز و درون یک پانچ‌هول قرار گرفته است. طراحی ماژول دوربین پشتی نیز با حلقه‌های دوربین که به «حلقه‌های فاز ماه» معروف هستند، جذابیت خاصی به دستگاه می‌دهد.

تصویری از فریم آنر 90

در زمینه خوش‌دستی، هر دو گوشی راحتی خوبی در دست دارند، اما آنر ۹۰ با انحنای چهارطرفه، فریم منحنی و وزن متعادل‌تر، حس راحت‌تری را در طولانی‌مدت به کاربر می‌دهد. از نظر مواد استفاده شده، پلی‌کربنات پوکو F6 باعث سبکی و مقاومت بهتر در برابر خط و خش شده، اما آنر ۹۰ با پنل شیشه‌ای و طراحی زیبا، بیشتر بر جذابیت ظاهری و کیفیت لوکس تمرکز دارد. همچنین نماینده آنر هیچ استاندارد مقاومتی ندارد اما پوکو F6 از IP54 بهره می‌برد و در برابر پاشش آب مقاوم است.

تصویری از فریم پوکو F6

توجه داشته باشید از لحاظ اندازه و ابعاد، دو گوشی با هم تفاوت دارند اما این تفاوت‌ها آنقدر کم است که اصلا به چشم نمی‌آید. حتی تفاوت وزنی آن‌ها هم با هم به قدری نیست که بخواهیم اصلا به آن اشاره کنیم.

حسگر اثر انگشت آنر 90

هر دو گوشی از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر استفاده می‌کنند. در پوکو F6، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر تعبیه شده است و جای‌گیری آن به گونه‌ای است که کمی به لبه پایینی گوشی نزدیک‌تر است. این موضوع به خاطر عرض بیشتر این گوشی در مقایسه با رقیب و همچنین فریم تخت آن باعث می‌شود دسترسی به حسگر کمی دشوار باشد.

حسگر اثر انگشت پوکو F6

در مقابل، آنر ۹۰ نیز از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر بهره می‌برد که با سرعت و دقت خوبی عمل می‌کند. در این گوشی، حسگر در موقعیت مشابهی در زیر نمایشگر قرار دارد که دسترسی به آن صرفا به خاطر فریم منحنی این گوشی و عرض کمتر آن راحت‌تر است.


مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ کیفیت نمایشگر، طول عمر باتری و سرعت شارژر


کیفیت نمایشگر

نمایشگر آنر ۹۰ یک صفحه ۶.۷ اینچی AMOLED است که با وضوح ۱۲۰۰×۲۶۶۴ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۳۵ پیکسل بر هر اینچ عرضه می‌شود. این صفحه‌نمایش از HDR10+ پشتیبانی می‌کند، اما دالبی ویژن ندارد. روشنایی خودکار آن به ۱۱۷۶ نیت می‌رسد که در فضای بیرونی و نور مستقیم خورشید به‌خوبی قابل استفاده است. همچنین، با وجود دو حالت رنگی (Vivid و Natural)، دقت رنگ خوبی در حالت طبیعی دارد، هرچند در حالت Vivid گاهی به سمت اشباع می‌رود.

پوکو F6 در مقابل آنر 90؛ نمایشگر گوشی آنر 90

در مقابل، پوکو F6 دارای یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی OLED با وضوح بالاتر ۱۲۲۰×۲۷۱۲ پیکسل و تراکم پیکسلی کمی بیشتر است. این گوشی از HDR10+ و Dolby Vision پشتیبانی می‌کند. بیشینه روشنایی در حالت خودکار به ۱۲۱۸ نیت می‌رسد که برای استفاده در نور خورشید در حد قابل قبول است. همچنین، نرخ نمونه‌برداری لمسی بالاتر (۲۱۶۰Hz) باعث می‌شود عملکرد صفحه‌نمایش هنگام بازی بهتر باشد و سرعت بازخورد بیشتری را شاهد باشید.

پوکو F6 در مقابل آنر 90؛ نمایشگر گوشی پوکو F6

اگرچه پوکو F6 عملکرد بهتری روی کاغذ دارد اما در عمل شما تفاوت چندانی را بین دو گوشی شاهد نخواهید بود و هر دو می‌توانند عملکرد بسیار خوبی را در پخش محتوای تصویری از خود به نمایش بگذارند. در واقع در یک سری از بخش‌ها نظیر رنگ‌بندی و کیفیت لمس، نماینده شیائومی و از لحاظ کیفیت پخش ویدیو، نماینده آنر عملکرد بهتری دارند.

گوشی بیشینه روشنایی در حالت دستی بیشینه روشنایی در حالت خودکار
آنر ۹۰ ۵۱۱ ۱۱۷۶
پوکو F6 ۵۴۵ ۱۲۱۸

ماندگاری شارژ

آنر ۹۰ با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی خود، در استفاده روزمره عملکرد خوبی دارد، اما عملکرد تراشه اسنپدراگون ۷ نسل ۱ در مصرف انرژی، به‌ویژه در بازی‌ها، کمی پایین‌تر از انتظار است. با این حال، در مرور وب و پخش ویدئو عملکرد مناسبی دارد و می‌توان انتظار داشت در استفاده ترکیبی تا ۱.۵ روز دوام داشته باشد.

نام گوشی مکالمه وب‌گردی بازی تماشای ویدیو
آنر ۹۰ ۲۵ ساعت ۹ ساعت و ۴۷ دقیقه ۶ ساعت و ۱ دقیقه ۱۲ ساعت و ۴۱ دقیقه
پوکو F6 ۲۳ ساعت و ۳۱ دقیقه ۸ ساعت و ۵۶ دقیقه ۷ ساعت و ۱۶ دقیقه ۱۲ ساعت و ۱۰ دقیقه

پوکو F6 نیز باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد و در حالت استفاده ترکیبی معمولی، این گوشی کمی بیش از ۱ روز دوام می‌آورد که پایین‌تر از حد انتظار برای چنین باتری بزرگی است. همانطور که مشاهده می‌کنید، در انجام کارهای معمولی، دوام آنر کمی بیشتر است. اما هرچه فعالیت سنگین‌تر می‌شود، پوکو بهتر ظاهر می‌شود تا اینکه در بازی، کاملا عملکرد بهتری از خود به نمایش می‌گذارد.

شارژر 66 واتی گوشی Honor 90

سرعت شارژر

آنر ۹۰ از شارژ سریع ۶۶ واتی پشتیبانی می‌کند و در حدود ۵۰ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود. این سرعت شارژ قابل قبول است، اما در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده، خصوصاً در بخش پریمیوم، کمی کندتر است. در مقابل، پوکو F6 با پشتیبانی از شارژ ۹۰ واتی، عملکرد بسیار بهتری دارد. این گوشی در حدود ۳۵ دقیقه شارژ کامل می‌شود.

نام گوشی شارژ در ۱۵ دقیقه شارژ در ۳۰ دقیقه شارژ کامل سرعت شارژر
آنر ۹۰ ٪۳۴ ٪۶۵ ۵۴ دقیقه ۶۶ وات
پوکو F6 ٪۵۶ ٪۸۹ ۳۷ دقیقه ۹۰ وات

کیفیت اسپیکر

آنر ۹۰ تنها یک اسپیکر پایین‌گرا دارد و از سیستم استریو بهره نمی‌برد. این اسپیکر در سطح متوسط قرار دارد و صدای بلندی خوبی ارائه می‌دهد، اما در فرکانس‌های میانی عملکرد ضعیفی دارد و صداهای اصلی کمی خفه به نظر می‌رسند. همچنین، اسپیکر فاقد قابلیت‌های تنظیمی مانند اکولایزر است.

فریم زیری گوشی Honor 90

پوکو F6 با یک ترکیب هیبریدی از اسپیکر پایینی و اسپیکر گوشی، تجربه صدای استریو را ارائه می‌دهد. این اسپیکر صدای کامل‌تری نسبت به آنر ۹۰ دارد و حتی در حجم‌های بالاتر، باس و جزئیات بهتری ارائه می‌دهد. با اینکه صدای خواننده در ولوم‌های بالا کمی ضعیف‌تر می‌شود، اما کیفیت کلی صدا در این گوشی بهتر از رقبای هم‌رده است.


مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ سخت‌افزار و نرم‌افزار


آنر ۹۰ با سیستم‌عامل MagicOS 7.1 که بر پایه اندروید ۱۳ ساخته شده، عرضه می‌شود. این رابط کاربری جدید تلاش دارد تا به دور از ریشه‌های EMUI شرکت هواوی باشد، با این حال شباهت‌هایی به رابط کاربری قبلی وجود دارد. MagicOS 7.1 به کاربران امکاناتی نظیر انتخاب از میان تم‌های مختلف، ویدجت‌ها، و حالت‌های مختلف صفحه‌نمایش همیشه روشن را ارائه می‌دهد. این سیستم‌عامل قابلیت‌های سفارشی‌سازی گسترده‌ای را فراهم می‌آورد، از جمله امکان ایجاد فولدرهای بزرگ و استفاده از ویدجت‌های داخلی. همچنین، قابلیت‌های چندوظیفگی مانند حالت تقسیم صفحه و پنجره‌های پاپ‌آپ برای برخی اپلیکیشن‌ها وجود دارد.

رابط کاربری HyperOS

پیش‌فرض‌های نرم‌افزاری شامل برنامه‌های داخلی مثل گالری، سلامت آنر، یادداشت‌ها، فایل‌ها و آب و هوا هستند. علاوه بر این، تعدادی اپلیکیشن پیش‌نصب شده مانند نتفلیکس، فیسبوک، و تیک‌تاک نیز در دسترس است که برخی از آنها قابل حذف هستند. با وجود برخی ویژگی‌های اضافی، MagicOS به طور کلی برای کاربران قدیمی هواوی و کسانی که به رابط‌های کاربری سفارشی علاقه‌مندند، آشنا و مفید خواهد بود.

منوی تنظیمات رابط کاربری HyperOS

پوکو F6 با HyperOS و اندروید ۱۴ اجرا می‌شود که نسخه‌ای از MIUI است. این سیستم‌عامل جدیدتر بهبودهایی در عملکرد و بهینه‌سازی‌های زیرساختی به همراه دارد. HyperOS به طور پیش‌فرض دارای اپ دراور است و امکان قفل صفحه با دو بار ضربه بر روی فضای خالی صفحه‌نمایش وجود دارد که در نسخه‌های جهانی MIUI برای دیگر دستگاه‌های شیائومی در دسترس نیست. پوکو F6 به‌خوبی با این رابط کاربری تعامل دارد و عملکرد روانی را بدون هیچ گونه کاهش سرعت یا اختلال ارائه می‌دهد.

منوی تنظیمات رابط کاربری MagicOS

Xiaomi وعده داده است که هر دو مدل F6 و F6 Pro حداقل سه سال به‌روزرسانی‌های اصلی و یک سال اضافی به‌روزرسانی‌های امنیتی دریافت خواهند کرد. قابلیت‌های آینده مبتنی بر هوش مصنوعی که هنوز در مرحله بتا هستند، نیز به این گوشی‌ها اضافه خواهند شد.

در کل، آنر ۹۰ و پوکو F6 هر دو رابط‌های کاربری قوی و امکانات متنوعی را ارائه می‌دهند، اما انتخاب بین آن‌ها ممکن است به اولویت‌های فردی در مورد تجربه کاربری و سفارشی‌سازی بستگی داشته باشد.

منوی هوم رابط کاربری MagicOS

در بخش سخت‌افزار، برتری کاملا از آن پوکو F6 است. جز رم ۱۶ گیگابایتی آنر ۹۰، دیگر هیچ برتری خاصی برای این گوشی در مقایسه با رقیب وجود ندارد. شما اگرچه با هر دو گوشی می‌توانید بازی‌های روز را به راحتی اجرا کنید و لذت ببرید اما پوکو F6 آنقدر نرم‌تر، روان‌تر و بهتر بازی‌های سنگین را اجرا می‌کند که شما نیازی به تغییر تنظیمات گرافیکی هم نخواهید داشت. همین موضوع سبب می‌شود در انجام کارهای سنگین بعد از سال‌ها کار با گوشی، باز هم پوکو F6 بتواند نیازهای سنگین شما را پاسخگو باشد. ناگفته نماند نماینده پوکو از حافظه UFS 4.0 هم بهره می‌برد که یعنی در اجرای اپ‌ها و بازی‌ها، سرعت شگفت‌انگیزی دارد؛ بسیار بیشتر از آنر ۹۰ با حافظه UFS 3.1.

قسمت درباره‌ی تلفن گوشی Honor 90

از لحاظ پایداری سخت‌افزاری و داغ کردن هم اوضاع متفاوتی را شاهد هستیم. در حالی که آنر ۹۰ پایداری بسیار کمی از لحاظ پردازشی دارد، از لحاظ گرافیکی وضعیت بسیار بهتری دارد. در طرف مقابل، پوکو F6 پایداری پردازشی بسیار بهتری دارد اما پردازشگر گرافیک آن زیر فشار سنگین تقریبا ۲۵ درصد توانش را از دست داد. شما می‌توانید در جدول زیر، وضعیت دو گوشی را با هم مقایسه کنید.

نام گوشی آنر ۹۰ پوکو F6
پایداری پردازنده ۵۹٪ و افت ۴۰٪ پس از ۱۰ دقیقه ابتدایی و سپس عملکرد پایدار با نوسان بسیار کم ۸۳٪ و افت ۱۷٪ در ۲۰ دقیقه‌ی دوم و سپس تا ۲۰ دقیقه عملکرد پایدار با نوسان بسیار کم
پایداری پردازنده گرافیکی ٪۹۹.۶ ٪۷۷.۶
افت باتری از ۳۱ تا ۲۴٪ از ۴۷ به ۳۳٪
افزایش دما از ۳۳ تا ۴۵ درجه از ۲۶ به ۵۰ درجه
نرخ فریم بین ۱۳ تا ۲۴ بین ۳۴ تا ۸۳

همانطور که می‌بینید، آنر ۹۰ برای جلوگیری از داغ شدن شدید، توان پردازنده‌اش را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد. در مقایسه، پوکو F6 اجازه می‌دهد گوشی تا حد زیادی داغ شود اما از توان سخت‌افزارش کاسته نشود. همین مورد سبب شده دمای پوکو در بیشترین حالت ۵ درجه بیشتر از رقیب باشد. میزان افت باتری و فریم را هم می‌توانید در جدول ببینید. (مدت زمان ۲۰ دقیقه).


مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ دوربین


در بخش دوربین، همانطور که در جدول مشخصات فنی دیدید، آنر لرزشگیر اپتیکال ندارد، اما عکس‌های بسیار خوبی ثبت می‌کند. حتی بهتر از ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس که از لحاظ عکاسی و فیلمبرداری پوکو F6 را پشت سر می‌گذارد.

رابط کاربری دوربین Honor 90

بدین ترتیب می‌توان نتیجه گرفت آنر ۹۰ عملکرد بهتری از لحاظ کیفیت عکاسی و فیلمبرداری از نماینده پوکو دارد. اما از آن طرف پوکو به خاطر لرزشگیر اپتیکال، در شرایط سخت عملکرد بهتری از خود به نمایش می‌گذارد. در ضمن در وضوح ۴K، گوشی پوکو می‌تواند تا ۶۰ فریم فیلمبرداری کند در حالی که آنر فقط تا ۳۰ فریم توانایی فیلمبرداری دارد. همچنین دوربین سلفی آنر قادر به فیلمبرداری ۴K است اما پوکو به ۱۰۸۰P محدود می‌شود.

رابط کاربری دوربین Poco F6

دوربین اصلی

دوربین فوق عریض

دوربین سلفی


مقایسه آنر ۹۰ با پوکو F6؛ جمع‌بندی


به صورت کلی، اگر به دنبال قدرت سخت‌افزاری حیرت‌انگیز، کیفیت ساخت بالا، نمایشگر با دقت رنگ بالا و کیفیت لمس استثنائی به خصوص در بازی‌ها، یک نسخه اندروید بیشتر با پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر، امکانات هوش مصنوعی متعدد، پردازنده‌ی فوق‌العاده قدرتمندتر و پردازشگر گرافیکی در حد پرچم‌دارها، حافظه داخلی سریع‌تر، دوربین با لرزشگیر اپتیکال، اسپیکر بهتر و شارژر سریع‌تر هستید، می‌توانید نماینده پوکو را انتخاب کنید.

اما اگر از برند پوکو به هر دلیلی خوش‌تان نمی‌آید و به دنبال محصولی بسیار زیبا و ظریف از یک برند بسیار مطمئن‌تر، کیفیت عکاسی و فیلمبرداری بهتر و سلفی بهتر هستید، می‌توانید به سراغ نماینده‌ی آنر بیایید. با این حال، فکر می‌کنید کدام گوشی انتخاب بهتری است؟ آنر ۹۰ یا پوکو F6؟

گوشی موبایل آنر مدل 90 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

۲۷,۲۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F6 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

۲۷,۴۰۰,۰۰۰ تومان

منبع: GSMArena (۱,۲)

سوالات متداول درباره آنر ۹۰ و پوکو F6

کدام گوشی با شارژر عرضه می‌شود؟

هم آنر ۹۰ و هم پوکو F6 درون بسته‌بندی خود شارژر دارند.

آیا درون بسته‌بندی آنر ۹۰ و پوکو F6 کاور وجود دارد؟

بله. اما کاور درون بسته‌بندی آنر ۹۰ ژله‌ای و کاور پوکو F6 سیلیکونی است.

کدام گوشی برای بازی بهتر است؟

قطعا پوکو F6 چرا که از مشخصات فنی بسیار بهتری بهره می‌برد.

کدام گوشی بیشتر آپدیت دریافت می‌کند؟

پوکو F6 هم با یک نسخه اندروید جدیدتر عرضه شده و هم یک سال آپدیت بیشتری از آنر ۹۰ دریافت می‌کند.

کدام گوشی در کارهای روزمره سریع‌تر است؟

پوکو F6 به خاطر قدرت پردازشی بالاتر و همچنین UFS 4.0 بودن حافظه داخلی که زمان اجرا، بارگذاری فایل‌های سنگین و جابجایی فایل‌ها را به شکل قابل توجهی در مقاسیه با آنر ۹۰ با UFS 3.1 سریع‌تر انجام می‌دهد.

کدام گوشی کیفیت تصاویر بهتری دارد؟

هر دو گوشی در این زمینه خوب هستند. اما پوکو به دلیل داشتن لرزشگیر اپتیکال در شرایط سخت عملکرد بهتری دارد. همچنین دوربین سلفی آنر ۹۰ هم به شکل قابل توجهی از رقیب بهتر است.

source

توسط chehrenet.ir