کباب دیگی؛ یکی از انواع غذاهای کبابی با گوشت چرخ کرده است که اتفاقا زمان پخت کمی دارد. از آنجایی که این غذای خوشمزه یک غذای مقوی و کامل برای مهمانی و  اوقاتی است که وقت کمی برای غذا پختن دارید. غذایی که اصطلاحا هم برنجی است و هم نانی؛ یعنی در هنگام سرو هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود و هر کدام برای خود طرفداران خاصی دارد. در ادامه این نوشتار با دستور پخت این خوراک خوشمزه در کنار شما هستیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه کباب دیگی برای ۴ نفر

مواد مورد نیاز
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه متوسط
سیب زمینی ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
سماق ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار مورد نیاز
نمک / فلفل سیاه  به مقدار مورد نیاز
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سبز ۴ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲۵ گرم
  • پیاز و سه حبه سیر را با دومین درجه کوچک رنده آشپزخانه، رنده کنید و یا در صورتی که دوست نداشتید از سیر تازه استفاده کنید می‌توانید از پودر سیر در این ترکیب استفاده نمایید. پیاز رنده شده را داخل یک پارچه توری، نازک یا حوله آشپزخانه تمیز بریزید و رطوبت آن را بگیرید تا به اصطلاح آب آن خارج شود.
  • پیاز و سیر رنده شده را با گوشت که از قبل چرخ شده مخلوط کرده و با فلفل سیاه و نمک و سماق مزه‌دار کنید و به مدت ۱۰ دقیقه این ترکیب را با دستان تمیز به خوبی ورز دهید تا گوشت به طور کامل مزه‌دار شود. در صورت تمایل به استفاده از مزه‌های تند می‌توانید مقدار بیشتری فلفل را در این مایه کباب دیگی استفاده کنید.
  • گوشت را داخل ماهیتابه‌ای که درب دارد بریزید. آن را صاف کنید تا کف تابه شما را بپوشاند. در این مرحله می‌توانید کباب دیگی را به شکلی که تمایل دارید برش بزنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با دمای متوسط بپزد.
  • در این فاصله گوجه فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید. اگر هاب گاز دارید، می‌توانید گوجه‌ها را از روی پوست خود کباب کنید تا کمی طعم دودی بدهد، اما این مورد اختیاری است.
  • بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از زمان پخت، نیمی از سماق و آب زعفران را به کباب دیگی اضافه کرده و آن را مزه‌دار کنید. نیمه‌های گوجه فرنگی را به همراه فلفل سبز اضافه کنید، طرف برش خورده را به سمت پایین روی گوشت قرار دهید و درب آن را دوباره بگذارید.
  • بعد از ۱۰ دقیقه دیگر تکه‌های کباب را برگردانید و باقیمانده سماق را اضافه کنید. می‌توانید مقداری کره نیز اضافه کنید.
  • درب را دوباره بگذارید و اجازه دهید کباب دیگی ۱۰ دقیقه آخر بپزد.
  • شما می‌توانید در این مرحله رب را با آب رقیق کرده و به همراه آب لیمو ترش به ترکیب کباب دیگی اضافه کنید و اجازه دهید سس کباب دیگی به غلظت مناسب برسد.

طرز تهیه کباب رژیمی سالم و خوش‌طعم

طرز تهیه کباب دیگی با برنج

اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای خود را با برنج سرو کنید، باید بعد از ورز دادن گوشت‌ها و قبل از اینکه کباب را توی ماهیتابه برای پخت بگذارید؛ قابلمه‌ای را تا نیمه پر از آب کرده و اجازه دهید تا روی حرارت جوش آید و درآن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک بریزید.

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و با آب سرد شسته و در کف قابلمه چرب شده بریزید و آن را پخش کرده و فشرده کنید. بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه برنج را آبکش کرده و در قابلمه ریخته و اجازه دهید بپزد. برای مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید و پس از آن برنج را تست کنید و در صورتی که به خوبی پخته بود در ظرف سرو مناسب برگردانید. نوش جان!

برنج طارم ممتاز گلستان مقدار 1 کیلوگرم

ترفند تهیه کباب دیگی

اگر برای سالمندان خانواده یا افرادی که درگیر بیماری چربی خون هستند این کباب دیگی را تهیه می‌کنید، حتما از گوشت کم چرب استفاده کنید.

در زمان پخت از شعله کم به منظور پخت کامل گوشت‌ها استفاده کنید.

اگر نگران وا رفتن مواد کباب دیگی هستید، مایه کباب دیگی را پس از ورز دادن یک ساعت در یخچال بگذارید؛ به این ترتیب در هنگام پخت انسجام بیشتری خواهد داشت.

اضافه کردن مقداری پودر دارچین در مرحله آخر پخت و پاشیدن پودر دارچین روی کباب‌ها طعم و بوی بینظیری به غذای شما خواهد داد، حتما امتحان کنید.

پودر دارچین ضامن - 100 گرم
۴ %

۶۵,۰۰۰

۶۲,۴۰۰ تومان

source

توسط chehrenet.ir