پنکیک داچ بیبی یک صبحانه بسیار کامل و لذیذ است که نوعی پنکیک پفی و سبک محسوب می شود و این پنکیک معمولا در فر پخته می شود. پنکیک داچ بیبی در واقع ترکیبی بین پنکیک، کرپ و سوفله می باشد با بافتی نرم و لطیف و لبه هایی طلایی، برشته و پف کرده که ظاهر جذابی را به آن داده است. طرز تهیه آن هم به این صورت است که باید مایه ای از تخم مرغ، آرد، شیر و کمی شکر و وانیل آماده شود و در قالب یا تابه داغ چدنی درون فر قرار گیرد.

زمانی هم که در حرارت بالای فر قرار می گیرد، بخار داخل مایه موجب می شود که پنکیک به صورت چشمگیری بالا بیاید و حالتی گنبدی و حجیم پیدا کند. پس از خارج شدن از فر، معمولا پفش کمی می خوابد و سطح آن را هم می توان با میوه های تازه، پودر قند، عسل یا شیره افرا تزیین کرد. در ادامه مراحل کامل طرز تهیه این پنکیک خوشمزه و مقوی را با ذکر جزییات کامل به شما ارائه می دهیم.

مراحل طرز تهیه پنکیک داچ بیبی
مراحل طرز تهیه پنکیک داچ بیبی

مراحل طرز تهیه پنکیک داچ بیبی

پنکیک داچ بیبی در اصل یک صبحانه یا دسر محبوب آلمانی – آمریکایی است که به خاطر ظاهر خاص و طعم لطیفش، در اکثر کافی شاپ ها و رستوران های صبحانه خوری سرو می شود و محبوبیت بسیار زیادی هم دارد. پنکیک داچ بیبی (Dutch Baby Pancake) به عنوان یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین صبحانه های دنیا، ترکیبی بین پنکیک، کرپ و سوفله می باشد که در فر پف می کند و حالت حجیم و طلایی پیدا می کند و مراحل طرز تهیه آن هم بسیار ساده است که در بخش زیر مشاهده می کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه پنکیک داچ بیبی

در قدم اول باید مواد زیر را برای درست کردن پنکیک داچ بیبی تهیه نمایید.

  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شیر کم چرب
  • نصف پیمانه آرد سفید
  • 2 قاشق غذا خوری برای قالب
  • نصف قاشق چایی خوری وانیل
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • به مقدار لازم نمک (خیلی کم)

پس از فراهم کردن مواد لازم، بادقت بالا گام به گام مراحل زیر را انجام دهید.

اگر تمایل دارید برای کودکان دلبند خود یک صبحانه لذیذ و مقوی را درست کنید، پیشنهاد می کنیم که به صفحه بهترین صبحانه کودک مراجعه نمایید.

گرم کردن فر و قالب؛ اولین مرحله از طرز تهیه پنکیک داچ بیبی

فر را روی دمای 220 درجه سانتی گراد و یا 425 درجه فارنهایت روشن نمایید. سپس یک تابه چدنی یا قالب پیرکس نسوز را داخل فر قرار دهید تا داغ شود (خیلی مهم است که قالب داغ باشد تا پنکیک پف کند).

آماده کردن مایه پنکیک

در مخلوط کن یا با همزن دستی، تخم مرغ ها را حدود یک دقیقه هم بزنید تا به طور کامل کف آلود و سبک شوند. در قدم بعدی شیر، آرد، وانیل، شکر و نمک را اضافه نمایید و مجددا هم بزنید تا مایه ای یکدست و روان داشته باشید.

نکته مهم» مایه باید شبیه مایه کرپ باشد، نه سفت و نه خیلی رقیق و برای داشتن چنین مایه ای، هم تخم مرغ و هم مواد باید به خوبی هم زده شود و پیشنهاد می کنیم که این مرحله را به عنوان یکی از بخش های مهم طرز تهیه پنکیک آلمانی و آمریکایی با صبر و حوصله و دقت بالا انجام دهید.

جهت یادگیری مراحل طرز تهیه انواع صبحانه پیشنهاد می کنیم در کلاس های آموزش صبحانه آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران شرکت نمایید، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه کلاس آموزش صبحانه کافه ای مراجعه نمایید.

اضافه کردن کره و مایه به قالب

حالا قالب داغ را از فر خارج نمایید و کره را داخلش بریزید تا کاملا ذوب شود و همه سطح قالب چرب شود. سپس مایه پنکیک را سریع داخل قالب بریزید و بلافاصله قالب را به فر بازگردانید.

پخت پنکیک داچ بیبی

حدود 20 تا 25 دقیقه پنکیک را در فر بپزید تا پف کند و لبه ها طلایی و برشته شوند. در این زمان در فر را باز نکنید چون پف پنکیک ممکن است که بخوابد و زحت شما هدر برود.

اگر تمایل دارید که با مراحل طرز تهیه انواع نان آشنا شوید، کلاس های آموزش نان آریا تهران در بالاترین سطح ممکن، آموزش حرفه ای در این زمینه را به شما ارائه می دهد، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه بهترین آموزشگاه نان در تهران مراجعه نمایید.

تزئین و سرو پنکیک داچ بیبی

بعد از خارج کردن از فر، می توانید روی آن شکر پودر، میوه های تازه (مانند توت فرنگی، بلوبری یا برش های موز)، یا کمی عسل یا شیره افرا بریزید. ضمن این که پنکیک داچ بیبی باید داغ سرو شود چون بعد از چند دقیقه پفش کمی می خوابد و خوردن آن به شکل داغ بسیار لذیذ تر خواهد بود. همچنین نحوه تزیین کردن آن هم کاملا سلیقه ای است و هر کسی متناسب با سلیقه خود می تواند از میوه های مختلف برای تزیین استفاده نماید.

جهت آموزش و یادگیری انواع کیک های کافی شاپی در قالب کلاس های حضوری، آنلاین و مجازی و اخذ مدرک معتبر فنی حرفه ای شما می توانید به صفحه آموزش کیک های کافی شاپی مراجعه نمایید.

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی بدون فر

همانطور که در بخش های قبلی گفته شد پنکیک داچ بیبی معمولا در فر درست می شود تا به خوبی پف کند و حالت خاص خودش را بگیرد، اما اگر به هر دلیل فر در دسترس نبود، می‌توان بدون فر هم آن را درست کرد و نتیجه ای خوشمزه و شبیه به نسخه اصلی از آن بدست آورد. در این روش از تابه و در محکم استفاده می شود تا حرارت در داخل آن حفظ شود و پنکیک به خوبی پف کند.

مراحل طرز تهیه پنکیک داچ بیبی بدون فر

همانند مراحل قبلی، ابتدا در یک کاسه، 2 عدد تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا کف کند و حجمش کمی زیاد شود. سپس یک دوم لیوان شیر (ترجیحا ولرم)، یک دوم لیوان آرد سفید الک شده و نوک قاشق چایی خوری نمک به آن اضافه کنید. همه مواد را مخلوط نمایید تا خمیر شما صاف و یکدست شود، نه خیلی سفت و نه خیلی شل. در صورت تمایل می توانید کمی وانیل یا شکر هم برای عطر و طعم بیشتر بریزید.

در این مرحله، تابه ای نچسب (حدود 20 سانتی متر) را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق غذاخوری کره در آن ذوب کنید. وقتی کره شروع به کف کردن کرد، مایه را در تابه بریز و بلافاصله در تابه را محکم ببندید تا بخار داخل بماند. همین بخار باعث می شود پنکیک مثل داخل فر پف کند. حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا پنکیک از لبه ها طلایی شود و وسطش پف کند. در تابه را تا زمانی که کاملا پخته نشده باز نکنید تا پفش نخوابد. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید 2 دقیقه با در بسته بماند. زمانی هم که آماده شد، آن را در بشقاب قرار دهید، رویش را با پودر قند، عسل، یا میوه های تازه مثل توت فرنگی، موز یا بلوبری تزیین نمایید. اگر بخواهید نسخه ای سالم تر داشته باشید، می توانید به جای شکر از عسل یا ماست شیرین استفاده کنید.

پس از انجام این مراحل نتیجه کار شما این است که یک پنکیک پف دار، لطیف و کره ای به دست آمده اسن که حتی بدون فر هم ظاهر و طعم داچ بیبی واقعی را دارد.

خواص پنکیک آلمانی خوشمزه و خاص برای صبحانه

پنکیک آلمانی یا داچ بیبی (Dutch Baby Pancake) از نظر تغذیه ای نیز بسیار ارزشمند است. از نظر خواص و ویژگی ها، داچ بیبی صبحانه ای سبک اما مقوی محسوب می شود. چون پایه اصلی آن از تخم مرغ، شیر، آرد و کره تشکیل شده است. منبعی خوب از پروتئین، کلسیم و انرژی می باشد. تخم مرغ موجود در آن باعث افزایش احساس سیری و انرژی پایدار در طول صبح می شود، شیر به تامین کلسیم و ویتامین D کمک می کند و کره با چربی طبیعی اش طعم و بافت نرم و لطیفی ایجاد می کند. اگر روی آن از میوه های تازه مثل توت فرنگی، بلوبری یا برش های موز استفاده شود، مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین به بدن می رسد. در صورت افزودن عسل یا کمی پودر دارچین، خاصیت ضدالتهابی و تقویت کنندگی سیستم ایمنی نیز به آن افزوده می شود.

در کل، پنکیک داچ بیبی ترکیبی از طعم دلچسب، ظاهر خاص و ارزش غذایی بالاست. خوردن آن به خصوص در تایم صبحانه و همچنین آخر هفته یا تعطیلات، حال و هوای صبحانه را خاص تر می کند و انرژی خوبی برای شروع روز به بدن می دهد.

جمعبندی نهایی در مرود مراحل درست کردن پنکیک داچ بیبی

در آخر هم لازم است چند نکته بسیار مهم را قبل از درست کردن پنکیک داچ بیبی بدانید که نتیجه کار شما به خوبی انجام شود. ابتدا برای درست کردن پنکیک داچ بیبی باید حتما کره داغ و کاملا آب شده باشد. همچنین زمانی که مایه پنکیک را داخل ظرف می ریزید و باید ظرف داغ داغ باشد. سپس وقتی پنکیک پف می کند و بالا می آید، در این مرحله باید بخ اندازه کافی اجازه بدهید که لبه های پنکیک برشته تر شود تا در آخر طعم آن لذیذتر و خوشمزه تر شود. همچنین برای مواد روی پنکیک می توانید به سلیقه خودتان از هر نوع میوه یا شیرین کننده طبیعی و یا شکلات استفاده نمایید. قطعا رعایت این نکات صبحانه پنکیک داچ بیبی را برای شما ایده آل تر و دلچسب تر خواهد کرد.

سوالات متداول؟

پنکیک داچ بیبی چیست؟

پنکیک داچ بیبی یک صبحانه بسیار کامل و لذیذ است که نوعی پنکیک پفی و سبک محسوب می شود و در این پنکیک معمولا در فر پخته می شود. پنکیک داچ بیبی در واقع ترکیبی بین پنکیک، کرپ و سوفله می باشد با بافتی نرم و لطیف و لبه هایی طلایی، برشته و پف کرده که ظاهر جذابی را به آن داده است.

دستور پخت پنکیک داچ بیبی را نام ببرید؟

برای درست کردن این پنکیک 3 عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شیر کم چرب، نصف پیمانه آرد سفید، 2 قاشق غذا خوری برای قالب، نصف قاشق چایی خوری وانیل، یک قاشق غذاخوری شکر، به مقدار لازم نک را باید تهیه نمایید و مطابق با آموزش درج شده در مقاله مراحل پخت آن را انجام دهید.

صبحانه پنکیک داچ بیبی متعلق به کدام کشور است؟

پنکیک داچ بیبی بیشتر به عنوان یک صبحانه مقوی آلمانی – آمریکایی می شناسند. هر چند که در حال حاضر در همه کشور ها به عنوان یک صبحانه پرطرفدار مورد استقبال قرار گرفته است.

پنکیک آلمانی داچ بیبی در فر بهتر درست می شود و یا بدون فر؟

پنکیک داچ بیبی را هم با فر و هم بدون فر می توانید درست کنید، اما با توجه به توضیحات ارائه شده در مقاله با کمک فر بیشتر پف می کند و ظاهر جذاب تری را خواهد داشت.

source

توسط chehrenet.ir