فرنچ تست یا اصطلاحا French Toast غذایی ساده و خوشمزه است که برای صبحانه یا میان وعده استفاده می شود. درواقع می توانیم بگوییم که تکه های نان با مخلوطی از تخم مرغ و شیر ترکیب می شوند و سپس سرخ شده تا طلایی و نرم شوند. طرز تهیه فرنچ تست خوشمزه هم به این صورت است که ابتدا تخم مرغ را با شیر و کمی شکر و وانیل هم می زنیم تا یکدست شود. سپس تکه های نان را در این مخلوط قرار می دهیم تا کاملا آغشته شوند. در گام بعدی ماهیتابه را کمی چرب کرده و نان ها را هر طرف حدود دو تا سه دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی شوند. در آخر هم می توان با عسل، شیره، میوه یا پودر قند آن را سرو نمایید. در ادامه با ذکر جزییات بیشتر با مراحل درست کردن فرنچ تست صبحانه فرانسوی آشنا می شوید.

برای یادگیری تمامی مهارت های آشپزی با اخذ مدرک بین المللی و قابل ترجمه می توانید به صفحه هزینه کلاس آشپزی در تهران مراجعه نمایید.

مراحل طرز تهیه فرنچ تست
مراحل طرز تهیه فرنچ تست

مراحل طرز تهیه فرنچ تست

طرز تهیه تست فرانسوی به این صورت است که شما باید ابتدا مواد زیر را فراهم نمایید. به منظور تهیه فرنچ تست برای یک نفر این موارد کفایت می کند.

  • نان معمولا نان سفید یا نان تست کمی سفت (نکته» اگر تمایل دارید نان تست را خودتان در منزل درست کنید، نگاهی به مقاله آموزشی نان تست بیاندازید.)
  • تخم مرغ
  • شیر
  • شکر به میزان دلخواه برای شیرینی ملایم
  • وانیل برای عطر دلپذیر
  • کره یا روغن برای سرخ کردن نان
  • نمک به مقدار بسیار کم، برای متعادل کردن طعم

نکته» در صورت تمایل می توان افزودنی هایی مانند دارچین، عسل، میوه یا شکلات هم اضافه کرد تا طعم بهتری داشته باشد. نکته بعدی این که دستورالعمل درج شده در بخش زیر برای انواع فرنچ تست مانند فرنچ تست با نان باگت، فرنچ تست با بیکن و قارچ، فرنچ تست با خامه و غیره کاربرد دارد.

جهت یادگیری مراحل طرز تهیه انواع صبحانه پیشنهاد می کنیم در کلاس های آموزش صبحانه آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران شرکت نمایید، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه کلاس آموزش صبحانه کافه ای مراجعه نمایید.

مرحله اول درست کردن فرنچ تست؛ آماده کردن مخلوط تخم مرغ و شیر

ابتدا باید تخم مرغ ها را در کاسه ای هم بزنیم، سپس شیر را اضافه کرده و کمی شکر، وانیل و نمک را هم با آن مخلوط نماییم تا یکدست شود.

مرحله دوم درست کردن فرنچ تست؛ آغشته کردن نان

در گام بعدی تکه های نان را در مخلوط قرار می دهیم و مطمئن می شویم که هر دو طرف کاملا به تخم مرغ آغشته شده باشند. (توجه» برای انجام هر چه بهتر این مرحله، پیشنهاد می کنیم نگاهی هم به مقاله آموزشی با نون تست چی درست کنم بیاندازید.)

مرحله سوم درست کردن فرنچ تست؛ سرخ کردن نان:

ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و کمی کره یا روغن اضافه می کنیم. نان ها را هر طرف 2 تا 3 دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی و کمی ترد شوند.

مرحله پایانی؛ سرو کردن فرنچ تست

در مرحله سرور کردن نان های سرخ شده را روی بشقاب قرار داده و با عسل، شیره، میوه تازه یا پودر قند تزیین می کنیم و بهتر است که فرنچ تست را گرم سرو نمایید.

برای یادگیری انواع غذاهای بین المللی به صورت تخصصی و با اخذ مدرک فنی حرفه ای می توانید به صفحه دوره آشپزی بین المللی مراجعه نمایید.

طرز تهیه فرنچ تست رژیمی
طرز تهیه فرنچ تست رژیمی

طرز تهیه فرنچ تست رژیمی

برای درست کردن فرنچ تست رژیمی ابتدا باید بدانید که طرز تهیه فرنچ تست رژیمی کمی متفاوت است تا کالری و چربی کمتری داشته باشد، اما همچنان نرم و خوشمزه بماند. لذا برای رسیدن به این هدف راهکارهای ذکر شده در بخش زیر را به ترتیب انجام دهید.

آماده کردن مخلوط تخم مرغ و شیر کم چرب یا شیر بادام

یک یا دو عدد تخم مرغ را با نصف فنجان شیر کم چرب یا شیر گیاهی هم بزنید. می توانید کمی وانیل و دارچین اضافه کنید تا طعم دلچسبی پیدا کند، بدون نیاز به شکر زیاد.

انتخاب نان سالم برای فرنچ تست رژیمی

از نان سبوس دار یا نان تست کامل استفاده کنید که فیبر بالاتری دارد و دیر هضم باشد.

پخت فرنچ تست بدون روغن اضافی

ماهیتابه نچسب را گرم کرده و نان ها را بدون کره یا با اسپری روغن کم چرب سرخ کنید تا چربی اضافه حذف شود. هر طرف حدود دو تا سه دقیقه کافی است. برای سرو کردن آن هم می توانید به جای شکر یا شیره، میوه تازه، توت، موز، کمی دارچین یا کمی عسل طبیعی روی فرنچ تست بریزید. (توجه» کالری فرنچ تست رژیمی حدود 250 کاری است.)

برای یادگیری انواع کیک های کافی شاپی در بهترین آموزشگاه کیک پزی تهران، می توانید به صفحه آموزش کیک های کافی شاپی مراجعه نمایید.

طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی

برای درست کردن فرنچ تست شکلاتی باید در یک کاسه تخم مرغ، شیر، پودر کاکائو، کمی شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورتی که طعم شکلاتی قوی تری می خواهید، می توانید کمی شکلات ذوب شده یا پودر نسکافه هم اضافه کنید. سپس تکه های نان تست را در این مایه قرار دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند. در ماهیتابه ای که کمی کره ذوب کرده اید، نان ها را دو طرف سرخ کنید تا رنگشان قهوه ای تیره و براق شود. در مرحله آخر هم می توانید روی فرنچ تست ها سس شکلات، موز حلقه ای، یا پودر قند بریزید و به صورت گرم سرو نمایید.

طرز تهیه فرنچ تست با ژامبون

کسانی که علاقه مند هستند فرنچ تست را با ژامبون درست کنند باید همانند مراحل قبلی یک کاسه تخم مرغ، شیر، کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایند تا یکدست شود. سپس تکه های نان تست را در این ترکیب بدست آمده قرار دهند تا هر دو طرفش آغشته شود. سپس مشابه مراحل قبلی ماهیتابه هم باید کمی چرب شده باشد و روی گاز هم باید آن را گرم نمایید.

یک طرف نان را در ماهیتابه قرار دهید، زمانی که کمی طلایی شد، روی آن ورقه ای ژامبون و در صورت دلخواه کمی پنیر ورقه ای بگذارید، سپس تکه نان دوم را روی آن قرار دهید تا شبیه ساندویچ شود. دو طرف را سرخ کنید تا طلایی و پنیر هم ذوب شود.

در صورتی که تمایل دارید انواع سوسیس های خانگی را یاد بگیرید که چگونه درست کنید، می توانید به صفحه طرز تهیه سوسیس خانگی ساده مراجعه نمایید.

طرز تهیه فرنچ تست سوخاری

مراحل تهیه فرنچ تست سوخاری هم بسیار ساده است. طبق همان آموزش مراحل قبلی در یک کاسه تخم مرغ، شیر، کمی شکر و وانیل را با یکدیگر ترکیب نمایید. پس از قرار دادن تکه های نان تست و آغشته کردن آن، نان ها را در آرد سوخاری یا پودر کورن‌ فلکس خردشده قرار دهید و کاملا آن را آغشته کنید. سپس ماهیتابه خود را کمی گرم کنید و روغن را می توانید اضافه نمایید و نان های سوخاری شده را در هر دو طرف، حدود 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و ترد شوند.

فرنچ تست بدون تخم مرغ

در صورت تمایل شما فرنچ تست را می توانید بدون تخم مرغ هم درست کنید. فقط باید از ترکیباتی استفاده نمایید که بافت و طعم مشابهی ایجاد کنند. در این حالت تخم مرغ با مواد جایگزین نرم کننده و چسبنده جایگزین می شود. به عنوان مثال می توانید شیر (یا شیر گیاهی) را با کمی نشاسته ذرت یا آرد، شکر، وانیل و دارچین مخلوط نمایید تا غلیظ شوند، سپس نان ها را در این مایه قرار دهید و مانند حالت معمول در ماهیتابه با کمی کره یا روغن سرخ کنید. خروجی کار شما هم فرنچ تستی نرم و لذیذ خواهد بود که مناسب افراد گیاه خوار یا دارای حساسیت به تخم مرغ می باشد.

فرنچ تست بدون شیر

در صورتی که به هر دلیلی بخواهید فرنچ تست را بدون شیر درست کنید، این مورد هم کاملا امکان پذیر است و طعم آن همچنان عالی می ماند. در این شرایط فقط باید مایع جایگزین شیر را انتخاب کنید تا نان ها نرم شوند و طعم خوبی بگیرند. به عنوان مثال شما می توانید به جای شیر از گزینه های زیر استفاده نمایید.

شیر گیاهی مثل شیر بادام، نارگیل یا جو دوسر (بهترین و سالم ترین جایگزین هایی که می توانید انتخاب نمایید)

  • خامه رقیق شده با کمی آب
  • ماست رقیق شده یا ماست یونانی با آب برای بافت نرم تر و طعم ترش ملایم
  • یا حتی آب ساده با کمی کره ذوب شده و وانیل اگر هیچ چیز دیگری در دسترس نباشد

فرنچ تست برای بچه ها

فرنچ تست برای کودکان نیز یک صبحانه یا میان وعده بسیار خوشمزه، مقوی و در عین حال ساده است. فقط باید به گونه ای آماده شود که ملایم، نرم و کم چرب باشد تا معده کودکان را اذیت نکند. به منظور درست کردن آن هم باید تخم مرغ را با مقدار کمی شیر و وانیل ترکیب نمایید تا بوی تخم مرغ گرفته شود. شکر را به مقدار خیلی کم اضافه کنید و یا اصلا اضافه نکنید و جای آن از میوه های طبیعی مثل موز، توت فرنگی، سیب یا عسل کم برای شیرینی استفاده کنید. در ضمن اگر که به غیر از فرنچ تست، تمایل دارید صبحانه های مقوی دیگری را برای کودک دلبند خود مهیا نمایید، پیشنهاد می کنیم که مقاله آموزشی بهترین صبحانه کودک را مطالعه نمایید.

جهت آشنایی با انواع صبحانه های انگشتی برای کودکان، می توانید به صفحه صبحانه انگشتی کودک مراجعه نمایید.

نکات مهم در خصوص طرز تهیه فرنچ تست

در این بخش به یکسری نکات مهم می پردازیم که رعایت این نکات کمک می کند تا فرنچ تست شما طعم بهتر و لذیذتری داشته باشد. موضوع اول برگزیدن نان مناسب است. نانی که کمی بیات یا خشک باشد بهتر مایه تخم مرغ و شیر را جذب می کند و مهمتر از همه آن که زمان سرخ شدن وا نمی رود. اگر از نان تازه استفاده کنید، ممکن است بافتش له شود و شکلش از بین برود. موضوع مهم بعدی هم در خصوص ترکیب شیر و تخم مرغ است که باید متعادل باشد. مایه خیلی شل باعث خیس شدن بیش از حد نان و طعم بی روح آن می شود، در حالی که مایه غلیظ ممکن است داخل نان را خام بگذارد. بهتر است نان را چند ثانیه در این مایه بخوابانید تا کاملا آغشته شود ولی له نشود.

در زمان سرخ کردن، حرارت متوسط را انتخاب کنید تا نان فرصت طلایی شدن و پخت کامل درونش را داشته باشد. استفاده از کره عطر دل چسبی ایجاد می کند، اما اگر بخواهید نسوزد می توانید ابتدا کمی روغن و سپس کره اضافه کنید. برای خوش عطر شدن فرنچ تست، افزودن وانیل، دارچین یا پوست پرتقال رنده شده نیز بسیار موثر است. در گام آخر هم باید فرنچ تست را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید. چون در حالت گرم بافتش نرم و لطیف است، ولی اگر سرد شود، سفت و سنگین خواهد شد. رعایت همین جزییات ساده باعث می شود نتیجه‌ نهایی دقیقا مثل فرنچ تست کافه های فرانسوی شود.

به منظور یادگیری حرفه ای و صفر تا صد انواع فینگر فود، می توانید به صفحه آموزش فینگر فود مراجعه نمایید.

انواع فرنچ تست که با دستور کار بالا می توان تهیه کرد:
  • طرز تهیه فرنچ تست با موز
  • فرنچ تست گوشت
  • فرنچ تست دارچینی
  • فرنچ تست اسفناج
  • فرنچ تست تیرامیسو
  • فرنچ تست مرغ و قارچ
  • فرنچ تست پروتئینی
  • فرنچ تست با ساندویچ ساز
  • فرنچ تست توت فرنگی

آموزش بهترین فرنچ تست تهران

اگر به دنبال آموزش و یادگیری حرفه ای درست کردن انواع فرنچ تست، اموزش فرنچ تست ژامبون و غیره هستید، شرکت در کلاس های آموزشی تخصصی نان در این زمینه می تواند به شما کمک نماید. خبر خوب در این مورد برای شما این است که مجتمع فنی آریا تهران دوره های آموزش نان را به کمک بهترین اساتید نان در قالب یک پکیج ویژه برگزار می کند که در این کلاس های آموزشی شما صفر تا صد مراحل طرز تهیه انواع نان، بویژه نان تست را یاد می گیرید. با مراجعه به صفحه بهترین آموزشگاه نان در تهران شما می توانید اطلاعات بیشتر در این خصوص را بدست آورید.

سوالات متداول؟

فرنچ تست چیست؟

فرنچ تست نان تستی است که در مخلوطی از تخم مرغ و شیر آغشته شده و سپس در کره سرخ می شود تا طلایی و نرم شود. این غذا معمولا برای صبحانه سرو می شود و می توان آن را با عسل، شیره یا میوه تزیین کرد.

چگونه فرنچ تست درست کنیم؟

برای درست کردن فرنچ تست، نان تست را در مخلوطی از تخم مرغ و شیر قرار می دهیم تا کاملا آغشته شود، سپس در ماهیتابه با کمی کره یا روغن هر دو طرف آن را سرخ می کنیم تا طلایی و نرم شود. در نهایت می توان با عسل، شیره یا میوه تازه آن را سرو کنیم.

مواد اولیه فرنچ تست برای کودک شامل چیست؟

مواد اولیه فرنچ تست برای کودکان شامل نان تست نرم، شیر کم چرب، تخم مرغ، میوه های تاژه مانند توت فرنگی و موز، عسل طبیعی است.

کالری فرنچ تست چقدر است؟

کالری فرنچ تست می تواند حدود 300 کالری باشد.

فرنچ تست مال کجاست؟

این صبحانه مقوی و کامل متعلق به کشور فرانسه است که البته در کشور های دیگر هم با طعم های کمی متفاوت درست می شود.

فرنچ تست ژاپنی چیست؟

فرنچ تست ژاپنی نوعی ضخیم و پفکی از فرنچ تست است که نان آن با تخم مرغ، شیر و شکر آغشته شده و سپس در حرارت ملایم یا بخارپز پخته می شود تا داخلش بسیار نرم و ابری شود. معمولا با میوه، شربت یا خامه سرو می شود.

فرنچ تست با چی بخوریم؟

معمولا فرنچ تست را با مواد مقوی مختلفی می توان استفاده کرد. به عنوان مثال فرنچ تست با کره بادام زمینی، فرنچ تست با یک تخم مرغ، فرنچ تست با نون جو، فرنچ تست با نان پروتئینی، فرنچ تست با شیر و تخم مرغ می تواند بسیار مقوی و دلچسب باشد.

source

توسط chehrenet.ir