مهمان دارید و می‌خواهید دسری آسان اما خوشمزه تهیه کنید؟ اگر از من بپرسید تیرامیسو را به شما پیشنهاد می‌دهم. طرز تهیه این دسر از طرز تهیه کیک ساده‌تر است و به زمان کمتری نیاز دارد. علاوه‌بر آن به تهیه تیرامیسو به فر نیاز ندارید و می‌توانید آن را با تکه‌های میوه، ژله و پودر کاکائو تزیین و سرو کنید. اگر به خامه قنادی دسترسی ندارید در این مقاله از دیجی‌کالا مگ همراه من باشید تا با طرز تهیه تیرامیسو با خامه صبحانه و بیسکوییت پتی‌بور آشنا شویم.

خرید سوپرمارکتی دیجی‌کالا

 مواد لازم برای تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه

عنوان مقدار
بیسکوییت پتی‌بور ۲ بسته بزرگ (۲۰۰ گرم)
خامه صبحانه ۲ پاکت
شکر دانه‌ریز ۸۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم
پودر نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه

در ادامه با مراحل طرز تهیه تیرامیسو با خامه صبحانه و بیسکویت ‌پتی‌بور آشنا خواهید شد.

  • آماده کردن کرم تیرامیسو: خامه‌ها را درون کاسه‌ای بریزید و شکر دانه‌ریز را به آن اضافه کنید. با استفاده از چنگال، خامه و شکر را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. کرم به دست آمده را برای ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. به این ترتیب بافت کرم تیرامیسوی شما شبیه خامه قنادی خواهد شد. برای بهتر فرم گرفتن کرم، مواد را با همزن برقی و برای ۸ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید. پنیر خامه‌ای را به مواد اضافه کنید و مجدد و برای ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنید.
    برای خرید خامه صبحانه به سوپرمارکت دیجی‌کالا مراجعه کنید.
  • آماده کردن چاشنی تیرامیسو: پودر نسکافه را درون کاسه‌ای بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا نسکافه خنک شود.
  • آماده کردن تیرامیسو: مقداری از مخلوط خامه را کف ظرف دلخواه خود بریزید و با قاشق آن را پخش کنید. با این کار، بیسکوییت‌ها هنگام تزیین کردن تکان نمی‌خورند. بیسکوییت‌ها را به مایه نسکافه آغشته کنید و درون ظرف بچینید. یک لایه از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید. مجدد بیسکوییت‌ها را به نسکافه آغشته کنید و درون ظرف بچینید. روی بیسکوییت‌ها کمه خامه بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا به لایه آخر بیسکوییت‌ها برسید. سطح تیرامیسو را بسته به سلیقه خود با مقداری پودر کاکائو تزیین کنید. تیرامیسو را برای یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را سرو کنید. نوش جان!
بیسکویت پتی بور مینو - 100 گرم

 طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه و موز

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و خامه صبحانه و موز مشابه مراحل قبل است. شما می‌توانید موز را خرد کنید و بین هر لایه بیسکوییت قرار دهید. همچنین می‌توانید موز را پوره و با خامه ترکیب کنید. سپس مقداری از خامه را روی هر لایه از بیسکوییت بریزید.

اگر به طعم تیرامیسو با قهوه و کاکائو علاقه دارید مطالعه محتوای طرز تهیه تیرامیسو کافی‌میکس را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوییت پتی‌بور و خامه صبحانه

طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه و ژله

برای تهیه تیرامیسو با ژله به ازای هر ۱۰۰ گرم خلمه به ۱ بسته پودر ژله نیاز خواهید داشت. در طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و خامه صبحانه و ژله لازم است پودر ژله را با ۱ لیوان آب جوش و سپس با ۱ لیوان آب سرد مخلوط کنید. بیسکوییت‌های پتی‌بور را درون ظرف دلخواه خود بچینید، لایه‌ای خامه روی آن بریزید و مقداری ژله روی مواد بریزید. این فرآیند را تا زمان تمام شدن بیسکوییت‌ها تکرار کنید. دسر را برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خود را بگیرد.

نکات لازم طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه

  • در طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه بدون پنیر می‌توانید مقداری آرد، شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط و به خامه اضافه کنید. این ترکیب باعث بهتر فرم گرفتن خامه صبحانه شما می‌شود.
  • استفاده از پنیرهای بدون نمک مانند پنیر ماسکارپونه در طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور و خامه صبحانه به خوشمزه‌تر شدن دسر شما کمک می‌کند.
  • برای بهتر طعم گرفتن تیرامیسو، پس از آماده شدن دسر آن را ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
  • اگر به دسرهای کم‌شیرین علاقه دارید می‌توانید شکر را در این طرز تهیه حذف و به جای آن از مقداری آرد استفاده کنید.
  • با پهن کردن پلاستیکی تمیز در کف ظرف می‌توانید هنگام سرو، دسر را به ظرف‌های دلخواه خود منتقل کنید.

منبع

tastesbetterfromscratch.com

source

توسط chehrenet.ir