مادربزرگ عادت نداشت صبر کند تا غورهها برسند و انگور شوند. همیشه دو مشت غوره تازه از روی درخت میچید تا برای وعدههای ناهار و شام دسر کند. دسر محبوبش ترشی غوره شمالی بود. طرز تهیهاش را از خاله بزرگترش یاد گرفته بود. تابستان گذشته بود که مقدار مواد مورد نیاز برای ترشی غوره و فوتوفنهایش را برایم توضیح داد. میگفت حیف است تابستان بگذرد و این دسر را درست نکرده باشیم. در این مقاله از دیجیکالا مگ طرز تهیه این ترشی خوشمزه را نوشتهام. امیدوارم شما هم مثل من آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
فهرست محتوا
موارد لازم برای طرز تهیه ترشی غوره
طرز تهیه ترشی غوره
نکات تهیه ترشی غوره
موارد لازم برای طرز تهیه ترشی غوره
عنوان | مقدار |
غوره | نیمکیلوگرم |
سرکه سفید | ۱ پیمانه |
آب جوشیده خنک | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی غوره
در طرز تهیهی ترشی غوره کافی است مراحل زیر را سپری کنید:
- آمادهسازی غوره: ابتدا غورهها را بشویید. سپس دانههای لهشده، برگهها و شاخههای اضافی را از غورهها جدا کنید. بسته به سلیقه خود میتوانید خوشههای غوره را به خوشههای کوچکتر تقسیم کنید یا دانههای غوره را جدا کنید و درون ظرف دلخواه خود بریزید.
- خشک کردن غوره: پارچهای تمیز روی سینی پهن کنید و غورهها را روی آن بریزید. سطح غورهها باید کامل خشک شود و نمدار نباشد.
- تهیه ترشی: یک قاشق غذاخوری نمک را در یک لیوان آب جوشیده سردشده حل و سرکه را به آن اضافه کنید. غورهها را درون شیشههای تمیز و خشک بریزید و ترکیب سرکه و نمک را به آن اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و ظرف را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید. پس از ۱ هفته ترشی غوره شما آماده است.
اگر به ترشیهای تند علاقه دارید مطالعه طرز تهیه ترشی بندری را به شما پیشنهاد میدهیم.
نکات تهیه ترشی غوره
- برای جلوگیری از کپک زدن ترشی غوره، غورهها را میتوانید در مقداری آبغوره بجوشانید.
- در طرز تهیه ترشی غوره شمالی بهتر است از غورههای بدون دانه یا از نوع عسکری استفاده کنید.
- استفاده از فلفل تند، سیر و سبزیجات معطر در طرز تهیه ترشی غوره شور، مانند طرز تهیه ترشی لیته، به خوشمزهتر شدن این دسر کمک میکند.
source