اگر شما هم از مصرف نوشیدنیهای تکراری برای لاغری خسته شدهاید چای ماچا را به شما پیشنهاد میدهیم. بهترین زمان مصرف ماچا برای لاغری صبح است. با نوشیدن این چای در شروع روز علاوهبر کمک به بدن در جذب انواع مواد مغذی، روز خود را پر انرژی آغاز کنید. تهیه کردن چای به کمتر از ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد. چای ماچا طرز تهیه آسانی دارد و میتوانید این نوشیدنی گرم را تهیه و در فاصله منزل تا محل کار خود سرو کنید. در این مقاله از دیجیکالا مگ با طرز تهیه ماچا آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه چای ماچا
عنوان | مقدار |
پودر ماچا | ۱ قاشق غذاخوری |
آب داغ | ۲ لیوان |
شیرینکننده (عسل یا استویا) | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه چای ماچا
- الک کردن پودر ماچا: پودر چای ماچا بهمحض اضافه کردن آب گلولهگلوله میشود. بنابراین بهتر است در طرز تهیه چای ماچا قبل از اضافه کردن آب، پودر را یک یا دوبار الک کنید.الک را روی کاسه قرار دهید. سپس یک قاشق غذاخوری پودر ماچا درون الک بریزید و با قاشق آرام هم بزنید تا پودر داخل کاسه بریزد.
برای خرید پودر ماچا کافی است به سوپرمارکت دیجیکالا مراجعه کنید. - اضافه کردن مقداری آب جوش: مقداری آب جوش به ماچای الکشده اضافه کنید و مواد را با همزن دستی یا چنگال به صورت زیگزاگی هم بزنید. اگر چای ماچا را بهصورت دورانی هم بزنید چای شما کف نمیکند و غلیظ نمیشود.
- سرو کردن ماچا: در مرحله آخر کافی است مجدد آب جوش به ماچا اضافه و آن را سرو کنید.
اگر به گرفتن رژیم جدید علاقهمند هستید مطالعه محتوای رژیم ماچا چیست را به شما پیشنهاد میدهیم.
نکات مهم در تهیه چای ماچا
- برای آنکه پودر ماچا بهتر درون آب حل شود میتوانید کاسه را از قبل روی کتری یا درون ماکروفر قرار دهید تا گرم شود.
- پس از کف کردن مواد سرعت هم زدن خود را کم کنید. با از بین رفتن حبابهای بزرگ میتوانید همزن را از چای خارج کنید.
- اگر به نوشیدنیهای سرد علاقه دارید در مرحله آخر مقداری آب سرد به چای ماچا اضافه کنید.
- استفاده از آب معدنی به بهتر کف کردن چای ماچا کمک میکند. قبل از مصرف ۵ دقیقه آب را بجوشانید.
- استفاده از کاسههایی با جنس بامبو باعث بیشتر کف کردن چای ماچا هنگام همزدن میشود.
- تهیه پودر چای ماچا کمی زمانبر است و ممکن است برگهای گیاه کمی تغییر رنگ دهند. برای تهیه چای ماچایی خوشرنگ تهیه پودر آماده ماچا را به شما توصیه میکنیم.
منبع
loveandlemons.com
source