سیما تیرانداز بیش از آنکه بازیگر سینما باشد، متعلق به تئاتر و تلویزیون است. ورود او به سینما در ابتدای دهه هفتاد مصادف با زمانی شد که سینمای ایران بعد از محدودیت‌های دهه شصت کم‌کم داشت به سمت ستاره‌سازی حرکت می‌کرد و جنس بازی و چهره تیرانداز ناگزیر، او را از این موج دور می‌کرد. با اینکه بر خلاف بسیاری از بازیگران زن هم‌دوره‌ای‌اش که بعدها به ستاره تبدیل شدند، او در رشته ادبیات نمایشی و بازیگری تحصیلات آکادمیک را پشت سر گذاشته بود. در مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد ادبیات نمایشی خوانده بود و کارشناسی ارشد بازیگری و کارگردانی را از دانشکده سینما و تئاتر دریافت کرد.

با این حال، مسیر حرفه‌ای سیما تیرانداز به گونه‌ای رقم خورد که بیشتر به سمت تئاتر و تلویزیون کشیده شود. او در هر دو، به طور ویژه در تئاتر بسیار موفق بود. تیرانداز سال 1370 برای اولین حضورش بر صحنه نمایش حرفه‌ای، برای بازی در تئاتر «مرگ یزدگرد» نوشته بهرام بیضایی، جایزه بهترین بازیگر را از جشنواره تئاتر فجر دریافت و همچون سینما، تئاتر را هم با موفقیت آغاز کرد. فعالیت تیرانداز در تلویزیون از اواخر دهه هشتاد پررنگ‌تر شد.

ورود سیما تیرانداز به سینما با فیلم داریوش مهرجویی

سیما تیرانداز متولد نهم شهریور 1349 در تهران، فعالیتش را با صدا و سیما، زیر نظر گلاب آدینه آغاز کرد. اولین بار نقش کوچکی در یکی از مهم‌ترین فیلم‌های تاریخ سینمای ایران، «هامون» داریوش مهرجویی آغاز کرد و بعد در «بانو»، فیلم تحسین‌شده دیگری از همین کارگردان، نقش مهم‌تری را دریافت کرد. بازی سیما تیرانداز در «بانو» در کنار چهره‌های شناخته‌شده‌تری مثل عزت‌الله انتظامی و بیتا فرهی که با «هامون» به شهرت رسیده بود، قابل قبول و حتی قوی است. اما توقیف شدن «بانو» و تأخیر در اکرانش، مسیر هنری تیرانداز را همچون بیتا فرهی تغییر داد.

البته تیرانداز سال 1371 یک سال بعد از بازی در «بانو»، در «سایه‌های هجوم» احمد امینی، نقش اول زن را در کنار مجید مظفری داشت و برایش نامزد دریافت جایزه از جشنواره فیلم فجر هم شد. اما این شروع موفق ادامه‌دار نبود و سیما تیرانداز، بعد از سال 1372 و بازی در نقش اول فیلم «جاده عشق» به کارگردانی رجب محمدین، به طور کامل از سینما فاصله گرفت و تا نیمه‌ دهه هشتاد به پرده نقره‌ای بازنگشت. سال 1385، تیرانداز در «پاداش سکوت» فیلم تحسین‌شده مازیار میری باز هم در نقش منشی ظاهر شد. حضور کوتاه او در این فیلم قابل توجه بود و جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل خانه سینما را نصیب او کرد.

بهترین سریال‌ها و فیلم‌های لعیا زنگنه؛ از «در پناه تو» تا «جرم»

اولین حضور جدی سیما تیرانداز در تلویزیون با سریالی از حاتمی‌کیا

به طور کلی در دهه هفتاد، نام سیما تیرانداز در هیچ عرصه‌ای چندان بر سر زبان‌ها نبود. تنها چیزی که به آن شهرت داشت، ازدواج با ناصر هاشمی، برادر مهدی هاشمی بود که مخاطبان ایرانی بیش از همه چیز با سریال «پدرسالار» او را می‌شناسند. تیرانداز اگر فعالیتی هم داشت، بازیگری و کارگردانی در عرصه تئاتر بود که آن هم بی‌سروصدا بود. در تلویزیون، به جز بازی در فصل سوم یکی از سریال‌های معروف دهه شصت، «آیینه»، فعالیت دیگری نداشت. تا سال 1386 که با سریال «حلقه سبز» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا دوباره به تلویزیون آمد. او در این سریال که دنباله سریال تحسین‌شده «خاک سرخ» حاتمی‌کیا بود، نقش اول زن را در برابر حمید فرخ‌نژاد داشت. «حلقه سبز» به خاطر موضوع حساس و قصه نامتعارفش، پرسروصدا شد. تیرانداز تا سه سال بعد که با مجموعه پرطرفدار «ستایش» به تلویزیون بازگشت، در هیچ سریال دیگری ظاهر نشد.

شهرت سیما تیرانداز در تلویزیون و دوری از سینما

سیما تیرانداز در سریال ستایش

بعد از سری اول مجموعه «ستایش»، سیما تیرانداز که در این سریال یکی از نقش‌های اصلی را داشت، به چهره شناخته‌شده‌تری نزد عموم تبدیل شد. او البته در تئاتر همچنان فعال بود و حضورش در نمایش تماماً انگلیسی‌زبان «مانیفست چو» به کارگردانی محمد رحمانیان، در کنار ترانه علیدوستی، اشکان خطیبی و مهتاب نصیرپور، خبرساز شده بود. موفقیت مجموعه «ستایش» پیشنهادهای کاری تیرانداز را بیشتر کرد و حضورش را در تلویزیون پررنگ‌تر. تیرانداز سال 1390 در سریال مناسبتی «سی‌امین روز» به کارگردانی جواد افشار، یکی از نقش‌های اصلی را داشت. این سریال به واسطه حضور زوج آزاده صمدی و هومن سیدی در زمان پخش پرطرفدار شده بود. اما برای تیرانداز این سریال کمدی «دودکش» محمدحسین لطیفی در سال 1392 بود که نقطه عطفی را در کارنامه بازیگری‌اش رقم زد.

اساساً 1392 سال پررونقی برای سیما تیرانداز بود. «دودکش» با مجموعه بازیگران خوبش همچون بهنام تشکر و هومن برق‌نورد که در آن دوره ضامن موفقیت سریال‌های کمدی بودند، این فرصت را برای تیرانداز به وجود آورد که توانایی‌ بازیگری‌اش در ژانر کمدی را به نمایش بگذارد. او در همان سال یکی از بهترین و مهم‌ترین تجربه‌های کارنامه بازیگری‌اش در تئاتر را در کنار بهنام تشکر، هم‌بازی‌اش در سریال «دودکش»، از سر گذراند. بازی در نمایش «خدای کشتار» یاسمینا رضا به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی، اتفاق مهمی را در کارنامه نمایشی این بازیگر رقم زد. این نمایش اولین بار با همین گروه نمایشی سال 1387 به روی صحنه رفته بود. تیرانداز در نسخه 1392 نقشی را بازی کرد که الهام پاوه‌نژاد در نسخه قدیمی بازی کرده بود.

سریال تلویزیونی ستایش اثر سعید سلطانی

فصل دوم مجموعه «ستایش» هم یکی دیگر از کارهای پرطرفداری بود که تیرانداز در آن حضور پیدا کرد؛ البته فصل دوم نسبت به فصل اول واکنش‌های منفی زیادی در برداشت. با این حال، این باعث نشد که سازندگان این مجموعه از ادامه آن دست بکشند.شش سال بعد از فصل دوم، تیرانداز در فصل سوم سریال «ستایش» که همچون فصل اول این مجموعه از شبکه سه سیما پخش شد، نیز حضور پیدا کرد. سریال «دودکش» هم به دلیل بازخورد خوبی که از تماشاگران و منتقدان دریافت کرد، به مجموعه تبدیل شد. اولین دنباله آن به نام «پادری» سال 1395 از شبکه یک پخش شد و «دودکش 2» که وقایع پنج سال بعد از دنبال می‌کرد، سال 1400 از شبکه یک پخش شد. به جز «ستایش»، مجموعه «دودکش» پرمخاطب‌ترین کار سیما تیرانداز در تلویزیون بود که توانایی‌های بازی او در ژانر کمدی را به نمایش گذاشت. همین عملکرد تیرانداز منجر به همکاری او با مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی شد.

ورود سیما تیرانداز به شبکه نمایش خانگی

بر کسی پوشیده نیست که در سال‌های اخیر به دلایلی از پیش‌تعیین‌شده و کاملاً آگاهانه، سینمای ایران با تولید کمدی‌های ضعیف، سقوط کرد. تلویزیون هم در رقابت با شبکه‌های اجتماعی و ظهور شبکه نمایش خانگی دیگر توانایی جذب مخاطب را نداشت. این روند از اواخر دهه هشتاد با تولید و توزیع مجموعه‌ها در مراکز فرهنگی و سوپرمارکت‌ها آغاز شد و با ظهور پلتفرم‌های پخش آنلاین رونق پیدا کرد. اگر داستان‌های پشت پرده این پلتفرم‌ها و ساخت سریال‌ها و برنامه‌های گوناگون شبکه نمایش خانگی را کنار بگذاریم، می‌توان گفت که این جریان در ایران همزمان با جریان جهانی استریمرهای پخش فیلم و سریال همگام شد. این جریان به سینما، چه در داخل چه در سطح جهانی، ضربه مهلکی وارد کرد، اما در کسادی بازار سینما و تلویزیون، بستری را برای بازیگران فراهم کرد که همچنان به فعالیت‌های خود ادامه دهند. و این تقریباً شامل حال تمام بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون شد. به جز عده‌ای اندک که حاضر نشدند خود را به این جریان آلوده کنند. با این حال، در سال‌های اخیر شاهد حضور بعضی ستارگان مطرح سینما در سریال‌های شبکه نمایش خانگی بوده‌ایم.

سیما تیرانداز البته عمده فعالیت‌هایش بر تئاتر چه در حوزه بازیگری و چه کارگردانی متمرکز بوده است. اما گردش مالی شبکه نمایش خانگی چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت و به هر حال، بازیگری هم یک شغل است. تیرانداز حضور در شبکه نمایش خانگی را با سریالی به کارگردانی مهران مدیری آغاز کرد؛ مدیری که بعد از چند سال با یک مجموعه داستانی و همکاری با پیمان قاسم‌خانی دوباره به خانه‌های مخاطبانش بازمی‌گشت. سریال «هیولا» البته به اندازه سایر همکاری‌های موفق مدیری و قاسم‌خانی نتوانست نظر مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند.

بیشتر به این خاطر که بعد جدیدی از ذائقه مدیری را به نمایش می‌گذاشت که پیش از این، چه زمانی که برای تلویزیون سریال می‌ساخت، چه حضورش در شبکه نمایش خانگی، در آثارش دیده نمی‌شد. بین او و مخاطبانش فاصله‌ای ایجاد شده بود که نمی‌شد از آن چشم پوشید. جنس کمدی هم دیگر رنگ گذشته را نداشت و بسیاری از منتقدان شباهت آن با سریال «برکینگ بد» و پایان ضعیف را از نکات منفی‌اش دانستند. با این حال، «هیولا» به واسطه نام‌های پرآوازه‌اش سریال پرسر و صدا و پرمخاطبی شد؛ البته مثل تمام محصولات شبکه نمایش خانگی که در شبکه‌های اجتماعی وایرال می‌شوند.

سیما تیرانداز به طور ویژه موفق شد وجه تازه‌ای از بازیگری‌اش را به نمایش بگذارد. تجربه بازی در مجموعه «دودکش» این توانایی و جسارت را در او به وجود آورده بود که در نقش کمدی در برابر دوربین احساس راحتی بیشتری داشته و با توجه به نقش‌اش خلاقیت بیشتری به خرج دهد. اگرچه بازی‌اش به فراخور نقش‌اش اغراق‌شده بود. اما بازی در نقش کمدی منفی در کنار محمد بحرانی، توجه زیادی را به خود جلب کرد. به طوری که سریال «دراکولا» که دنباله «هیولا» بود، این زوج از معدود بازیگرانی بودند که از سریال اصلی به دنباله آمدند.

«دراکولا» به اندازه «هیولا» موفق نبود. منتقدان بازی بازیگران زن مجموعه را تحسین کردند اما فیلمنامه و خط داستانی را ضعیف و تکراری خواندند. سیما تیرانداز هم چیز زیادی به مجموعه اضافه نکرد. تکرار همان نقش با همان بازی اغراق‌شده بود که در برابر بازیگران زن جدید سریال مثل ویشکا آسایش و اندیشه فولادوند چندان به چشم نمی‌آمد. آخرین حضور تیرانداز در شبکه نمایش خانگی، سال 1402 در سریال کمدی خانوادگی «داوینچیز» به کارگردانی افشین هاشمی بود که در آن نقش اول زن را در برابر سام درخشانی بازی می‌کرد. این سریال با وجود نکات مثبتی که داشت چندان مورد توجه قرار نگرفت و از میان بازیگران سام درخشانی بیشتر از سیما تیرانداز تحسین شد.

زندگی شخصی، فعالیت در تئاتر و افتخارات

نام سیما تیرانداز در دهه هفتاد شناخته‌شده بود. ازدواج او با ناصر هاشمی و حضور در تئاتر از دلایل اصلی این شهرت بود. در سال‌هایی که اسمش در سینما و تلویزیون به حاشیه رفت، در تئاتر فعالیت زیادی داشت. او در این عرصه هم به بازیگری مشغول بود و هم کارگردانی. در دهه نود آموزش بازیگری هم به این فعالیت‌ها اضافه شد. تیرانداز در نمایش‌هایی چون «مرگ یزدگرد»، «دخترک شب طولانی»، «هتل عروس» و «خدای کشتار» به عنوان بازیگر و در نمایش‌هایی چون «محاله فکر کنید اینطوری هم ممکنه بشه»، «ناتمام» و «سه روایت از زندگی» (که نمایشنامه موفق دیگری از یاسمینا رضا بود) به عنوان کارگردان و بازیگر حضور داشت. همچنین در نمایش‌هایی مثل «نیازمندی‌ها» طراح و کارگردان و در نمایش «تقدیربازان» طراح لباس و نور بود.

زندگی شخصی تیرانداز از حاشیه‌های رسانه‌ای دور است. تنها اطلاعاتی که از او در دسترس است، دو ازدواج است که هر دو به طلاق منجر شده. او یک پسر به نام رایان از ازدواج دومش دارد. تیرانداز علاوه بر فعالیت‌های هنری، سیما تیرانداز به ورزش هم علاقه زیادی دارد. او عضو تیم اسکواش هنرمندان بوده و در این رشته مهارت قابل‌توجهی دارد. به ورزش گلف هم علاقه دارد و اوقات فراغتش را صرف تمرین این رشته می‌کند. تیرانداز معتقد است که ورزش باعث افزایش تمرکز و آرامش ذهنی‌اش می‌شود. او در برنامه‌های ورزشی و رویدادهای خیریه ورزشی مرتبط با هنرمندان نیز شرکت می‌کند.

از جوایز و افتخارات این بازیگر می‌توان به جایزه بهترین بازیگر زن از دهمین جشنواره تئاتر فجر برای نمایش «مرگ یزدگرد» در سال 1370، جایزه بهترین بازیگر زن از بیستمین جشنواره تئاتر فجر، نامزدی جایزه بهترین بازیگر نقش اول در یازدهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «سایه‌های هجوم»، تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن از یازدهمین جشن خانه سینما برای فیلم «پاداش سکوت» و جایزه بهترین بازیگر زن از بیست و هشتمین جشنواره تئاتر فجر برای نمایش «پری‌خوانی عشق و سنگ» در سال 1388 اشاره کرد.

بهترین سریال‌ها و فیلم‌های سیما تیرانداز

1. بانو

فیلم بانو، سیما تیرانداز

  • سال ساخت: 1370
  • سال پخش: 1377
  • کارگردان: داریوش مهرجویی
  • بازیگران: بیتا فرهی، عزت‌الله انتظامی، خسرو شکیبایی، گوهر خیراندیش، فردوس کاویانی، حمیده خیرآبادی، فتحعلی اویسی، سیما تیرانداز، محمود کلاری، میرصلاح حسینی، جلال مقدم، ملیحه نصیری

سیما تیرانداز سینما را با یکی از بهترین کارگردانان سینما و یکی از بهترین فیلم‌های او شروع کرد؛ فیلمی که البته به دلیل توقیف تلف شد و سرنوشت بعضی بازیگرانش به طور ویژه بیتا فرهی و سیما تیرانداز که اولین کارهایشان را (هر دو با داریوش مهرجویی) تجربه می‌کردند، تحت الشعاع قرار داد. عملکرد تمام بازیگران «بانو» خوب است و سیما تیرانداز هم یکی از بهترین (اگر نگوییم بهترین) بازی‌هایش در مدیوم سینما را در این فیلم از خود به نمایش گذاشته است. درک او از نقشی که در این فیلم بازی می‌کند و بر لبه تیغ خیر و شر قرار می‌گیرد، درست و دقیق است. از بخت بد، فیلم در زمان ساخت اکران نشد و مسیر بازیگری تیرانداز در سینما به گونه‌ای دیگر رقم خورد. اگرچه در دو فیلم بعدی‌اش نقش اول را داشت.

«بانو» داستان مریم زنی زیبا و درونگرا از طبقه اشرافی را روایت می‌کند که بعد از خیانت همسرش در عمارت بزرگ خانوادگی‌اش تنها می‌ماند. این تنهایی باعث می‌شود که او با روحیات معنوی‌اش، به عده‌ای نیازمند پناه دهد. نیازمندانی که به زودی از محبت و اعتماد مریم بانو سوء استفاده می‌کنند. می‌گویند برای درک مهر و عمل خیر کسی، آن کس که دریافت می‌کند، باید روح بزرگی داشته باشد. شیرین، شخصیتی که سیما تیرانداز در این فیلم بازی می‌کند، تنها کسی است که دست‌کم در ظاهر نیت خیر بانو را درک می‌کند. اما در نهایت او هم از همان طبقه است و چوب طبقه‌اش را می‌خورد. حرکت روی این مرز باریک را تیرانداز به ظرافت انجام داده است. او برای این نقش شایسته توجه بیشتری بود.

2. پاداش سکوت

  • سال پخش: 1385
  • کارگردان: مازیار میری
  • بازیگران: پرویز پرستویی، جعفر والی، آتیلا پسیانی، پریوش نظریه، مهتاب کرامتی، علی انصاریان

اکبر منافی، جانباز موج‌گرفته و فروشنده بلیت اتوبوس، با دیدن چهره هم‌رزمی شهیدش یحیی در تلویزیون، به شدت دچار عذاب وجدان می‌شود و به پدر یحیی می‌گوید که یحیی را خودش کشته، اما جزئیات را به یاد ندارد. آن‌ها برای کشف حقیقت سراغ هم‌رزمان سابق می‌روند، اما یا انکار یا با بی‌اعتنایی روبه‌رو می‌شوند. در نهایت، اکبر فرمانده قدیمی‌شان را در آسایشگاه پیدا می‌کند و با یادآوری آن شب، به خاطر می‌آورد که به دستور فرمانده، برای جلوگیری از لو رفتن عملیات، مجبور شده یحیی زخمی را ساکت کند. پدر یحیی او را می‌بخشد و اکبر آرامش نسبی می‌یابد.

«پاداش سکوت» سومین فیلم مازیار میری بود که بعد از «به آهستگی» موفق شده بود نظر مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند. فیلم در سال‌هایی ساخته شد که پرویز پرستونی آن ایماژ رزمنده دغدغه‌مند فیلم‌های ابراهیم حاتمی‌کیا را همه جا با خود حمل می‌کرد. «پاداش سکوت» هم با فیلمنامه خوب فرهاد توحیدی از این ایماژ بهره برد. پرستویی برای بازی در این نقش جایزه ویژه هیئت داوران را از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. سیما تیرانداز در نقش دفتر منشی، نقشی که چند بار در کارنامه او تکرار شد، حضور کوتاه اما قابل توجهی در این فیلم داشت. او جایزه خانه سینما را برای این نقش دریافت کرد.

3. حلقه سبز

سیما تیرانداز سریال حلقه سبز

  • سال پخش: 1386
  • کارگردان: ابراهیم حاتمی‌کیا
  • بازیگران: حمید فرخ‌نژاد، سیما تیرانداز، محمد حاتمی، حمیرا ریاضی، حسین افشار، سیاوش چراغی‌پور، مجید شهریاری، نسیم ادبی، مارال فرجاد، آتش تقی‌پور، ناهید مسلمی، فاطیما بهارمست، نعیمه نظام‌دوست

ابراهیم حاتمی‌کیا همکاری زیادی با تلویزیون نداشته است. اما دو سریال او «خاک سرخ» و «حلقه سبز» هر دو مورد توجه و تحسین مخاطبان و منتقدان قرار گرفتند. «حلقه سبز» به خاطر موضوع حساسش جنجالی هم شد. داستان سریال درباره جوانی معلول است که دچار مرگ مغزی شده و پزشکان در صدد انتقال قلب او به یک گیرنده قلب بر می‌آیند. روح حسن مخالف این کار است، چرا که می‌داند در این صورت باید به عالم دیگری هجرت کند. یک دانشجو پزشکی به نام گلبهار قادر به دیدن و ارتباط با روح حسن است. او در قبال درخواست حسن برای انتخاب گیرنده قلبش به حسن کمک می‌کند. بسیاری از منتقدان به موضوع خاص سریال حمله کردند، چرا که معتقد بودند با پخش این سریال انگیزه افراد برای اهدای عضو کاهش می‌یابد، اما پایان سریال نظرشان را تغییر داد. سیما تیرانداز در این سریال نقش همسر حمید فرخ‌نژاد را بازی می‌کند.

4. دودکش 1 و 2

دودکش 1 و 2

  • سال پخش: 1392/ 1400
  • کارگردان: محمدحسین لطیفی/ برزو نیک‌نژاد
  • بازیگران: هومن برق‌نورد، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، امیرحسین رستمی، نگار عابدی، الناز حبیبی، جواد عزتی، الهام اخوان، مریم سعادت

سریال «دودکش» زندگی افرادی را در قالب طنز به تصویر می‌کشد که با مشکلات مالی و دیگر درگیری‌های زندگی‌شان، دست و پنجه نرم می‌کنند. بعضی‌هاشان مثل فیروز مشتاق، به خدا توکل می‌کنند و دست روی زانو گذاشته، از جای برمی‌خیزند و بعضی دیگر مثل نصرت، برادر همسر او، نگاه‌شان را به دستان دیگران می‌دوزند. فیروز مرد خانواده‌دوست و زحمت‌کشی است که به همراه خانواده و آشنایانش، یک قالیشویی را اداره می‌کند؛ اما با پلمپ شدن محل کار و زندگی‌اش از سوی مأموران شهرداری، دردسرهایش دوچندان می‌شود.

در «دودکش 2» که در واقع فصل سوم مجموعه «دودکش» است، فیروز و خانواده‌اش برای کمک به سیل‌زدگان ترکمن به سفری می‌روند، در میانه راه بهروز با دختری به نام گندم گماسایی که شغلش عروسک‌سازی است آشنا و عاشق او شده و در برگشت با او همسفر می‌شوند. نصرت هم حالا در فضای مجازی کار می‌کند و یک میلیون دنبال‌کننده دارد. این خانواده در ادامه راه مثل همیشه با مشکلاتی رو‌به‌رو می‌شوند که باید آن‌ها را حل کنند. «دودکش 2» یکی از پربیننده‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایرانی است.

5. هیولا

سریال هیولا

  • سال پخش: 1398
  • کارگردان: مهران مدیری
  • بازیگران: فرهاد اصلانی، مهران مدیری، شبنم مقدمی، گوهر خیراندیش، محمد بحرانی، سیما تیرانداز، نیما شعبان‌نژاد، شیلا خداداد

هوشنگ شرافت، معلمی سرشناس و شرافتمند است که در تنگنای مالی قرار دارد و این مسئله بر زندگی خود و خانواده‌اش تأثیر زیادی گذاشته‌ است. هوشنگ مادری مریض دارد که توان خرید داروهایش را ندارد. روزی یکی از دانش‌آموزانش به‌ نام هوشمند کامروا به او ۳سه تراول پنجاه هزار تومانی می‌دهد و شرایط خرید داروها را پیدا می‌کند، اما می‌فهمد که تراول‌ها تقلبی بوده و برای خرید داروهایش مجبور به خرج آن‌ها می‌شود. در همان حین، با پدر هوشمند یعنی، کامران کامروا، که فردی بسیار پولدار است، آشنا می‌شود و ارتباطاتی با او پیدا می‌کند که باعث می‌شود شریف بودن را کنار بگذارد و ناخواسته صاحب ثروتی بادآورده و سپس درگیر یک ماجرای جنایی می‌شود.

سیما تیرانداز در این سریال نقش مینا شرافت، همسر مهرافزون (محمد بحرانی) و از اقوام هوشنگ را بازی می‌کند. مینا شخصیتی است که از ریشه‌ها و گذشته‌اش خسته شده و برای گریز از آن، با مهرافزون ازدواج می‌کند؛ همین تصمیم باعث تنش و گسست در روابطش با خانواده‌ هوشنگ می‌شود. تیرانداز درباره‌ی نقش مینا گفته که این نقش برایش ترسناک بوده، چون باید تیپ خاصی را بازی می‌کرد بدون اینکه از مرزهای مشخص آن فراتر برود. او گفته که برخلاف کمدی‌هایی که پیش‌تر کار کرده بود و بیشتر بر موقعیت‌های واقعی تکیه داشتند، این نقش کاملاً وابسته به شخصیت‌پردازی بود و پتانسیل اغراق زیادی داشت. اما خوشبختانه، این اغراق اتفاق نیفتاد و توانست میان تیپ‌سازی و واقع‌نمایی تعادل برقرار کند. تیرانداز می‌گوید از اینکه از این تجربه سربلند بیرون آمده خوشحال است، نه فقط به خاطر بازی خودش، بلکه به‌واسطه بازخورد مثبتی که از تماشاگران گرفته است.

source

توسط chehrenet.ir