ست بار سرد (کیت بار سرد) مجموعه ‌ای کامل از ابزارها و تجهیزات حرفه ‌ای است که برای تهیه نوشیدنی ‌های سرد استفاده می ‌شوند. این ست به بارتندرها و حتی افرادی که در خانه نوشیدنی می ‌سازند، کمک می ‌کند تا موکتل ‌ها، اسموتی ‌ها و سایر نوشیدنی ‌های خنک و با کیفیت را آماده کنند.

اگر به دنبال ارتقای مهارت ‌های خود در زمینه بارتندری هستید، آشنایی با بار سرد کافه و ابزارهای آن امری بسیار مهم و ضروری است. به طوری که یادگیری کاربرد و  اسم لوازم بار سرد در صنعت نوشیدنی به شنا کمک می‌ کند تا بهترین تجربه ممکن را برای مشتریانتان فراهم کنید. همچنین خبر خوب اینکه می ‌توانید برای خرید بار سرد با انواع ابزارها از مجموعه آریا تهران اقدام کنید و نوشیدنی ‌های فوق ‌العاده ‌ای تهیه کنید.

ست بار سرد چیست

بار سرد به معنای انواع خاصی از نوشیدنی و وسایل تهیه آن ‌ها است که در فضای کافه ‌ها شناخته شده ‌اند. در این بخش از کافه لوازم و مواد مورد نیاز برای تهیه نوشیدنی ‌های سرد فراهم است و اغلب سفارشات در همین بخش انجام می‌ شود.

معمولا در کافه ‌ها نوشیدنی‌ های سرد مانند آیس کافی از محبوبیت بالایی برخوردار هستند؛ در حالی که بارها بیشتر به نوشیدنی ‌های الکلی شهرت دارند، بسیاری از آن‌ ها نیز فقط نوشیدنی ‌های غیر الکلی سرو می ‌کنند. در واقع بار سرد به انگلیسی به صورت اصطلاحاتی مانند alcohol-free bar و sober bar بیان می ‌شود. اگر می ‌خواهید بدانید که بار سرد و گرم به انگلیسی چگونه تلفظ و نوشته می ‌شود باید گفت که استفاده از واژه‌ های “سرد” و “گرم” برای نوشیدنی ‌ها چندان دقیق نیست.

در صورتی تمایل دارید آموزش صفر تا صد باریستا را به صورت تخصصی و جامع یاد بگیرید، به شما پیشنهاد می کنیم که در دوره آموزش باریستا آریا تهران شرکت نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به صفحه آموزش باریستا مراجعه نمایید.

اهمیت تجهیزات ست بار سرد برای بارتندری

تجهیزات ست بار سرد یکی از ضروری ‌ترین اجزای بارتندری به‌ شمار می ‌روند و تأثیر به سزایی در کیفیت و جذابیت نوشیدنی ‌ها دارند. این ابزارها به ویژه در کافی ‌شاپ ‌ها و کافه ‌ها برای تهیه و سرو نوشیدنی ‌های خنک استفاده می ‌شوند. از این ‌رو در ادامه به بررسی دلایل اهمیت وجود تجهیزات بار سرد و تأثیر آن ‌ها در مهارت ‌های بارتندری خواهیم پرداخت:

حفظ دمای ایده ‌آل نوشیدنی ‌ها

یکی از ویژگی ‌های کلیدی ظروف بار سرد، توانایی آن‌ ها در حفظ دمای مناسب نوشیدنی ‌ها است. این ابزارها به گونه ‌ای طراحی شده ‌اند که می ‌توانند نوشیدنی ‌های سرد را در دمای ایده ‌آل نگه دارند و از گرم شدن آن‌ ها جلوگیری کنند. این ویژگی در تهیه نوشیدنی ‌های خنک مانند کوکتل ‌ها و اسموتی ‌ها بسیار حائز اهمیت است.

افزایش جذابیت و تجربه سرو

بعد از اینکه به پاسخ این سوال که بار سرد چیست دست یافتید باید بدانید که استفاده از لیوان ‌ها و فنجان ‌های زیبا می ‌تواند تجربه ‌ای عالی و لذت ‌بخش برای مشتریان فراهم کند. زیرا جذابیت بصری نوشیدنی ‌ها تاثیر زیادی بر رضایت مشتریان و تجربه آن ‌ها خواهد داشت. به طوری که با داشتن ابزارهایی مانند خلال ‌های استیل و زستر‌ها، بارتندرها می ‌توانند تزیینات جذابی روی نوشیدنی‌ ها ایجاد کنند.

تنوع در سرو نوشیدنی ‌ها

تجهیزات بار سرد شامل انواع مختلف ابزارها است که به بارتندرها این امکان را می ‌دهد تا نوشیدنی ‌های متنوعی را به صورت حرفه ‌ای و با توجه به نوع نوشیدنی سرو کنند. متنوع بودن ظروف تجربه‌ های مختلف و منحصر به فردی را برای مشتریان ایجاد می ‌کند.

پشتیبانی از تکنیک ‌های بارتندری

ظروف بار سرد به بارتندرها این امکان را می ‌دهند تا تکنیک ‌های حرفه ‌ای را به طور صحیح اجرا کنند. این ابزارها به پیاده‌ سازی دقیق تکنیک ‌هایی مانند سرو لایه ‌ای تا استفاده از یخ ‌های خاص و کنترل دما کمک می ‌کنند و تجربه ‌ای عالی برای مشتریان به ارمغان می ‌آورند.

افزایش بهداشت نوشیدنی ‌ها

تجهیزات بار سرد اصفهان با طراحی ‌های بهداشتی و مقاومی که دارند به حفظ سلامت و بهداشت نوشیدنی ‌ها کمک می ‌کنند. به طوری که این ظروف به راحتی قابل شستشو و ضدعفونی هستند و از آلودگی ‌ها جلوگیری کرده و کیفیت نوشیدنی ‌ها را حفظ می‌ کنند.

به همین دلیل تجهیزات بار سرد در تهیه و سرو نوشیدنی‌ های با کیفیت نقش کلیدی دارند و استفاده صحیح از آن ‌ها به بارتندرها کمک می‌ کند تا تجربه ‌ای حرفه ‌ای و unforgettable برای مشتریان خود به ‌ارمغان آورند.

در صورتی که تمایل دارید آموزش تخصصی کافی شاپ را با اخذ مدرک معتبر فنی حرفه ای یاد بگیرید، در دوره های آموزش جامع کافی آریا تهران ثبت نام نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به صفحه آموزش کافی شاپ مراجعه نمایید.

کاربردهای ست بار سرد در کافی ‌شاپ ‌ها

ست بار سرد دیجی کالا به بارتندرها کمک می‌ کند تا نوشیدنی ‌هایی با کیفیت و خوشمزه ‌ای را آماده کنند. از این‌ رو در ادامه به بررسی کاربردها و مزایای ست بار سرد می ‌پردازیم:

تهیه نوشیدنی ‌های خنک و تازه

ست و تجهیزات بار سرد امکان تهیه انواع نوشیدنی ‌های سرد از جمله کوکتل ‌ها، موکتل ‌ها و اسموتی ‌ها را به بارتندرها می ‌دهد. این ابزارها شامل شیکر، استرینر و بار اسپون و … هستند که به مخلوط کردن مواد و دستیابی به طعم و دمای ایده ‌آل کمک می ‌کنند.

افزایش سرعت و کارایی

استفاده از لوازم بار سرد سرعت و دقت را در تهیه و سرو نوشیدنی ‌ها افزایش می ‌دهد. به طوری که این موضوع به ویژه در محیط‌ های شلوغ کافه ‌ها و کافی ‌شاپ ‌ها اهمیت دارد و باعث می ‌شود تا مشتریان سریع ‌تر نوشیدنی ‌های خود را دریافت کنند.

خلق نوشیدنی‌ های منحصر به فرد

بارتندرها با استفاده از وسایل بار سرد می ‌توانند مواد مختلف را با یکدیگر ترکیب کرده و نوشیدنی ‌های خلاقانه و منحصر به فردی تولید کنند. این ابزارها به آن ‌ها این امکان را می‌ دهد تا تکنیک ‌های جدید را امتحان کنند و گزینه‌ های جذابی را به مشتریان ارائه دهند.

بهبود تجربه مشتری

داشتن پک بار سرد با کیفیت تجربه ‌ای حرفه ‌ای و لذت ‌بخشی را برای مشتریان به ارمغان می ‌آورد. این تجربه مثبت می ‌تواند باعث جذب و رضایت بیشتر مشتریان شود و در نهایت وفاداری آن ‌ها را افزایش دهد.

توجه» یکی از دوره های بسیار محبوب و پرطرفدار در مجتمع فنی آریا تهران، دوره آموزش کیک کافی شاپی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دوره محبوب به صفحه آموزش کیک های کافی شاپی مراجعه نمایید.

چگونه با ست بار سرد، نوشیدنی ‌های متنوع و خوشمزه درست کنیم؟

استفاده از تجهیزات بار سرد کافه به شما این امکان را می‌ دهد تا در کافه یا حتی منزل نوشیدنی‌ های متنوع و خوشمزه ‌ای را تهیه کنید. این ست شامل ابزارهای مختلفی است که به شما در آماده ‌سازی نوشیدنی ‌هایی مانند موکتل ‌ها، اسموتی ‌ها و کوکتل ‌های بدون الکل کمک می ‌کند.

انتخاب ابزارهای مناسب

برای شروع انتخاب ابزارهای مناسب بسیار حیاتی است. این ابزارها کمک می ‌کنند تا طعم و دمای نوشیدنی ‌ها حفظ شود. به عنوان نمونه برای این که بتوانید مواد را به بهترین شکل ممکن ترکیب کنید باید از استرینر و شیکر بار سرد که جزء لوازم بار سرد کافه هستند، بهره ببرید.

تجربه ‌ای لذت ‌بخش برای مشتریان

استفاده از وسایل بار سرد کافه .نه تنها به جذابیت و کیفیت نوشیدنی‌ های شما را افزایش می‌ دهد، بلکه تجربه‌ بی ‌نظیری برای مشتریان و مهمانان ‌تان فراهم می‌ کند. از این ‌رو با یادگیری اسم هر یک از ابزارها و طرز استفاده از ست بار سرد می ‌توانید نوشیدنی ‌های مختلف را به صورت حرفه ‌ای سرو کنید.

در صورتی تمایل دارید آموزش صفر تا صد باریستا را به صورت تخصصی و جامع یاد بگیرید، به شما پیشنهاد می کنیم که در دوره آموزش باریستا آریا تهران شرکت نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به صفحه آموزش باریستا مراجعه نمایید.

نکات کلیدی در خرید و نگهداری ست بار سرد

سوال مهمی که باید پاسخ جامع و کاملی برای آن ارائه داد این است که بار سرد شامل چیست؟ در جواب باید گفت ست بار سرد یکی از ملزومات اصلی برای هر باریستا و افرادی که به تهیه نوشیدنی ‌های سرد علاقه دارند به شمار می ‌رود. برای نگهداری و خرید وسایل بار سرد توجه به نکات زیر بسیار حیاتی است تا عملکرد و عمر مفید آن ‌ها حفظ شود.

انتخاب ست بار سرد با کیفیت

در خرید ابزار بار سرد دقت به کیفیت ساخت و مواد اولیه بسیار مهم است. زیرا ابزار آلاتی که از استیل ضد زنگ یا مواد مقاوم در برابر زنگ ‌زدگی ساخته شده ‌اند نه تنها دوام بیشتری دارند بلکه به حفظ طعم و کیفیت نوشیدنی‌ ها نیز کمک می ‌کنند. از این ‌رو خرید ابزارهایی مانند شیکر، صافی و استرینر بار سرد می ‌توانند به خوبی نیازهای شما را برآورده کند.

نگهداری صحیح از ست بار سرد

بعد از خرید ست بار سرد باید پس از هر بار استفاده، ابزار آلات بار را به دقت بشویید و خشک کنید تا از تجمع رسوبات و زنگ ‌زدگی جلوگیری شود. همچنین نگهداری لوازم بار سرد کافه در مکانی خشک و دور از رطوبت به افزایش عمر آن ‌ها کمک می ‌کند. این نکته برای حفظ کیفیت و عمر مفید تجهیزات بسیار ضروری است.

تهیه ظروف بار سرد متناسب

ظروفی که در کافی ‌شاپ یا کافه استفاده می ‌شوند باید با نوع نوشیدنی ‌ها همخوانی داشته و از مواد مرغوب ساخته شده باشند تا دمای نوشیدنی را به خوبی حفظ کنند و از تغییر طعم آن جلوگیری کنند.

برند و نام معتبر

هنگام خرید تجهیزات بار سرد به برند و نام ست توجه کنید. زیرا برندهای معتبر معمولاً کیفیت بهتری ارائه می ‌دهند و دارای ضمانت و خدمات پس از فروش هستند؛ به طوری که در صورت بروز مشکل می ‌توانند به شما کمک کنند.

با رعایت این نکات می ‌توانید از ست بار سرد ترب به بهترین نحو استفاده کنید و کیفیت نوشیدنی‌ های خود را در سطح عالی نگه دارید. به یاد داشته باشید که یک ست بار سرد با کیفیت می ‌تواند تفاوت زیادی در تجربه سرو نوشیدنی ‌ها ایجاد کند.

برای یادگیری مهارت ‌های جدید و ورود به دنیای شگفت ‌انگیز بار سرد می ‌توانید مقاله آموزش بار سرد را مطالعه کنید. در واقع این فرصتی عالی برای یادگیری فنون و ترفندهایی است که به شما کمک می‌ کند تا بار سرد را به بهترین شکل ممکن آماده کنید.

برای یادگیری صفر تا صد آموزش لاته آرت پیشنهاد می کنیم که در کلاس های آموزشی لاته آرت آریا تهران شرکت نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به صفحه کلاس آموزش لاته آرت مراجعه نمایید.

منوی بار سرد و گرم چیست؟

در ابتدا می ‌خواهیم با بار سرد آشنا شویم. در واقع بار سرد منو به مجموعه ‌ای از نوشیدنی ‌های خنک و خوشمزه گفته شده که بیشتر در فصل تابستان و روزهای گرم سال سرو می‌ شود. هر چند که این نوشیدنی ‌ها در زمستان هم می ‌توانند لذت ‌بخش باشند.

بار سرد کافه منو با تنوع بی ‌نظیر خود شامل طعم‌ ها و رنگ ‌های مختلفی است که دل هر کسی را می ‌برد. از این ‌رو بیایید نگاهی به انواع محبوب منو بار سرد بیندازیم، حتماً طعم همه آن ها را بچشید و از تجربه خوردن آن ها نهایت لذت را ببرید:

  • آب میوه ‌های طبیعی خوشمزه: شامل آب طالبی، هویج، سیب، پرتقال، انار، آب هندوانه، آب آناناس و کیوی و …
  • انواع بستنی ‌ها: بستنی قهوه، توت فرنگی، شکلاتی، وانیلی، انبه، زعفرانی، موزی و طعم ‌های جلاتو، گردویی، فندقی.
  • انواع شیک ‌ها: شیک قهوه، شیک انبه، شیک توت و شیک موز و …
  • اسموتی ‌ها: اسموتی سبز، پرتقال و هویج، هلو، موز و توت فرنگی، پرتقال و کره بادام، سیب و هویج، و اسموتی موز و انبه.
  • آیس ‌ها: آیس تی، آیس کافی، آیس لاته و آیس موکا. در آخر خودتان را در دنیای شگفت انگیزی از انواع کرپ، پانچ و دتاکس، موکتل و کوکتل، بار سرد قهوه غرق کنید.

منوی بار گرم کافه باید به گونه ‌ای باشد که علاوه ‌بر در نظر گرفتن ذائقه ‌های مختلف مشتریان، به شرایط جوی و فصل ‌ها نیز توجه ویژه ‌ای داشته باشد. به طوری که در روزهای سرد زمستان، نوشیدنی ‌های گرم مانند چای دارچین و هات چاکلت، حس گرما و آرامش را به شما هدیه می ‌دهند.

در روزهای پاییزی، لاته ‌های طعم‌ دار و دمنوش ‌های میوه‌ ای، انتخاب‌ های محبوبی میان مشتریان هستند. علاوه‌ بر این برخی کافه ‌ها با افزودن ترکیبات خاص مانند طعم ‌های گیاهی و ادویه ‌جاتی همچون زعفران، زنجبیل و هل، یک تجربه منحصر به ‌فرد از نوشیدنی‌ های گرم را برای شما رقم می ‌زنند. از این رو باید منو را باید با توجه به شرایط جوی، علاقه و سلیقه روز مشتریان و انواع بار سرد و گرم طراحی کنید تا بازده بیشتری داشته باشید و بتوانید  رضایت مشتریان را به ‌دست آورید.

انواع بار سرد در کافه و کافی ‌شاپ

با افزایش علاقه مردم به نوشیدنی ‌های سرد، کافه ‌ها و کافی ‌شاپ ‌ها بیشتر به ایجاد بخش ‌های ویژه ‌ای تحت عنوان بار سرد روی آورده ‌اند. این بارها نه‌ تنها برای سرو نوشیدنی ‌های خنک و تازه طراحی شده‌ اند بلکه تنوع زیادی از نوشیدنی ‌ها را برای مشتریان فراهم می ‌کنند. بار سرد با توجه به نوع نوشیدنی ‌هایی که عرضه می ‌شود، می‌ تواند اشکال مختلفی داشته باشد. از این ‌رو در ادامه به مهم ‌ترین انواع بار سرد اشاره می ‌کنیم:

بار سرد قهوه

یکی از محبوب ‌ترین بارها، بار سرد بر پایه قهوه است که از جمله تجهیزات اصلی آن می‌ توان به دستگاه‌ های تهیه قهوه سرد، یخ‌ ساز و ظروف مخصوص سرو قهوه یخی اشاره کرد. بار سرد با قهوه به بارتندرها این امکان را می‌ دهد تا قهوه‌ های خوشمزه و تازه ‌ای را برای مشتریان آماده کنند و تجربه ‌ای دلپذیر را برای آن‌ ها رقم بزنند.

کلد برو، کاپوچینو، ماکیاتو کاراملی یخی، آیس کافی و لاته یخی و … برخی از محبوب ‌ترین انواع بار سرد قهوه هستند که امروزه طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده ‌اند. با توجه به افزایش تنوع نوشیدنی‌ ها، بارهای سرد می ‌توانند به کافه‌ ها کمک کنند تا پیشنهادات متنوع ‌تری برای مشتریان خود داشته باشند و تجربه ‌ای خاص و ماندگار را ارائه دهند.

بار سرد اسموتی و شیک

در برخی کافی ‌شاپ ‌ها بخش بار سرد به‌ طور ویژه‌ به تهیه اسموتی ‌ها و شیک ‌ها اختصاص دارد. این نوشیدنی ‌های خوشمزه معمولاً با استفاده از میوه‌ های تازه، ماست یا بستنی و ترکیبات دیگر تهیه می ‌شوند. تجهیزات اصلی این بخش شامل مخلوط‌ کن‌ های صنعتی، دستگاه ‌های یخ ‌ساز و ست شیکر بار سرد است که به بارتندرها کمک می ‌کند تا نوشیدنی ‌هایی creamy و خوشمزه درست کنند.

بار سرد آبمیوه ‌های طبیعی

در دسته ‌بندی انواع بار سرد کافه بخشی به سرو آبمیوه‌ های تازه و طبیعی اختصاص دارد. به طوری که در این بخش از میوه‌ های تازه و دستگاه‌ های آب‌میوه‌ گیری برای تهیه نوشیدنی‌ های سالم و طبیعی استفاده می ‌شود. راه‌ اندازی بار سرد آبمیوه‌ های طبیعی بیشتر برای کافه‌ هایی که به دنبال ارائه گزینه ‌های سالم ‌تر برای مشتریان خود هستند و می‌ خواهند تجربه ‌ای تازه و مغذی را به آن‌ ها ارائه دهند؛ توصیه می ‌شود.

بار سرد موهیتو

بار سرد موهیتو به نوشیدنی‌ های خنکی گفته می ‌شود که سرو و تهیه آن با یخ صورت می‌ گیرد. موهیتو یک نوشیدنی کلاسیک و خوشمزه است که با نعناع، لیمو، شکر (یا آبنبات)، آب و معمولاً الکل (مثل روم) تهیه می ‌شود.

از این ‌رو برای درست کردن موهیتو بار سرد، می ‌توانید مواد لازم را با یخ ترکیب کرده و سرو کنید. همچنین می ‌توانید نسخه غیر الکلی آن را با افزودن میوه‌ هایی چون توت ‌فرنگی، خیار یا انبه درست کنید، برای اینکه نوشیدنی سریعاً خنک شود، بهتر است از یخ‌ های کوچک و خرد شده استفاده کنید.

بار سرد هاوایی

بار سرد هاوایی (Hawaiian Cold Bar) به محلی اشاره دارد که در آن نوشیدنی ‌های خوشمزه و خنک، خصوصاً نوشیدنی ‌های الکلی با پایه میوه ‌ها، شیر و عصاره‌ ها سرو می ‌شوند. این بارها به خاطر تنوع و تازگی نوشیدنی ‌ها در نقاطی که شرایط جوی گرم و مرطوب است از محبوبیت بالایی برخوردارند.

به طوری که این نوع نوشیدنی‌ های بار سرد برای کافه شامل میوه‌ های خوشمزه ‌ای مانند آناناس، نارگیل و پاپایا هستند که با طعم ‌های شیرین و خوشبو ترکیب می ‌شوند تا تجربه ‌ای خنک و لذت ‌بخش را برای شما ایجاد کنند. این نوشیدنی ‌ها می ‌توانند گازدار یا بدون گاز باشند و با افزودن موادی مثل شیر و یخ به تنوع آن‌ ها افزوده می ‌شود.

همچنین ویژگی گازدار یا غیر گازدار بودن به تنوع بیشتر این نوشیدنی ‌ها کمک می‌ کند. به طور کلی در بار سرد کافه ها انواع مختلف این نوشیدنی‌ ها با طعم‌ های شگفت ‌انگیزی از میوه‌ ها، شیره ‌ها و اسموتی ‌ها تهیه می ‌شوند.

این آشامیدنی ‌ها به عنوان نوشیدنی ‌های تابستانی و ایده‌ آل برای روزهای گرم شناخته می ‌شوند و می ‌توانند با تزئیناتی مانند چتری، گل آفتاب‌ گردان و میوه‌ های تازه ظاهری جذاب و دلپذیر داشته باشند.

لوازم برقی بار سرد کافه

ست بار سرد چیست و چه ویژگی ‌هایی دارد این سوالی است که باید برای راه ‌اندازی یک کافه موفق و پر فروش پرسیده شود. بسیاری از این لوازم برقی در ظرفیت ‌های مختلفی به فروش می ‌رسند به طوری که از مدل‌ های کوچک تا صنعتی موجود هستند؛ از این رو در ادامه به برخی از مهم ‌ترین آن ‌ها اشاره می‌ کنیم:

دستگاه پخش کننده نوشیدنی

اگر می‌ خواهید نوشیدنی ‌های خاصی مانند نوشابه یا شربت سرو کنید، خرید یک دستگاه پخش کننده نوشیدنی که خنک ‌کنندگی هم داشته باشد،  امری ضروری است. این دستگاه‌ ها نوشیدنی را در دمای ثابت نگه می ‌دارند و از هدر رفتن آن جلوگیری می‌ کنند. ضمنا شما می ‌توانید مدل‌ هایی از قبیل بشکه ‌ای یا همزن‌ دار را با تعداد خروجی ‌های مختلف انتخاب کنید.

مخلوط کن و بلندر کافه

بار سرد کافه چیست و به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟ یکی از سوال‌ های پر تکرار این روزها بوده از این ‌رو باید گفت که وجود یک بلندر صنعتی در کافه و رستوران ‌ها به شدت حائز اهمیت است. سرمایه‌ گذاری روی یک مخلوط کن با کیفیت باعث می‌ شود تا در برابر استفاده مکرر و ترکیب انواع مواد، مقاومت مطلوبی داشته باشد.

شیکر

شاید در هنگام خرید لوازم مورد نیاز بار سرد این سوال برای شما پیش بیاید که شیکر بار سرد چیست ؟ در جواب باید گفت که شیکر بار سرد یکی از تجهیزات محبوب و کاربردی در بارها و کافه‌ ها است که برای مخلوط کردن و خنک کردن نوشیدنی ‌های سرد مانند کوکتل‌ ها و شیک‌ ها استفاده می ‌شود. ست کامل شیکر بار سرد به شما کمک می‌ کند تا مواد نوشیدنی به‌ خوبی ترکیب شده و دمای آن‌ ها به سرعت کاهش یابد.

شیکرها معمولاً از دو یا چند بخش تشکیل شده ‌اند و می ‌توانند به ‌صورت دستی یا خودکار عمل کنند. در واقع مواد نوشیدنی به همراه یخ در شیکر بار سرد دیجی کالا ریخته شده و با تکان دادن آن، مواد به ‌خوبی مخلوط و خنک می‌ شوند.

انواع مختلفی از ست شیکر بار سرد دیجی کالا وجود دارد که هر کدام برای نوشیدنی ‌های خاصی مناسب هستند. به‌ عنوان نمونه شیکر بوستون که از دو قسمت تشکیل شده، برای مخلوط کردن مواد در حجم ‌های بالا ایده ‌آل است. در حالی که شیکر فرانسوی برای تهیه کوکتل ‌های کوچک و ظریف طراحی شده است.

استفاده از ست شیکر بار سرد ۱۸ تکه به باریستاها کمک می ‌کند تا نوشیدنی ‌های خنک و خوشمزه را با سرعت و دقت بالایی تهیه کنند و تجربه ‌ای لذت ‌بخش برای مشتریان به ارمغان بیاورند. اگر چه شیکرهای دستی زیادی در بازار موجود هستند، اما خرید شیکر بار سرد برقی یک گزینه هوشمندانه خواهد بود. به طوری که این دستگاه‌ ها به نیروی فیزیکی کمتری نیاز دارند و نوشیدنی ‌ها را سریع ‌تر آماده می ‌کنند و در ایجاد بافتی یکنواخت بسیار موثر هستند.

همچنین از عوامل کلیدی و موثر در قیمت ست شیکر بار سرد می ‌توان به نوع، جنس، حجم و برند آن اشاره کرد. امروزه شیکرها در انواع جنس‌ ها و حجم ‌های مختلف عرضه می ‌شوند، به همین دلیل قیمت ‌های متنوعی را به خود اختصاص می ‌دهند. علاوه‌ بر این برخی فروشگاه ‌ها شیکر بار سرد را به صورت تکی یا همراه با ست بار سرد ارائه می ‌دهند.

یخچال، یخساز و یخ پوره کن

برای خنک نگه داشتن نوشیدنی ‌ها در بار سرد کافی شاپ، تجهیزات تبرید کارآمد همچون یخچال‌ های صنعتی، یخ سازهای حرفه ‌ای و یخ پوره کن بسیار ضروری است. این وسایل به شما کمک می ‌کنند تا نوشیدنی‌ ها را به بهترین شکل نگه‌ داری و آماده کنید. برای اینکه دنیای لوازم باریستا را کشف کنید می ‌توانید با ما همراه باشید و با مطالعه مقاله اسم‌ لوازم باریستا بهترین ست ‌ها و تجهیزات را برای کسب و کارتان انتخاب کنید.

ظروف بار سرد کافی ‌شاپ و بوفه

خرید لوازم بار سرد بدون در نظر گرفتن ظروف مناسب برای سرو نوشیدنی ‌ها، عملاً بی ‌فایده خواهد بود. به طوری که استفاده از ظروف صحیح نه تنها بر حجم نوشیدنی تأثیر می‌ گذارد، بلکه روند تزئین و سرو آن را نیز بهبود می ‌بخشد. به همین دلیل بهتر است ظروف زیر را در قفسه بار خود داشته باشید:

لیوان بلند

لیوان ‌های بلند برای سرو شربت ‌های خنک یا شیک ‌های غلیظ بسیار مناسب هستند. این نوع لیوان بار سرد کافه در مدل‌ های متنوعی مانند باریک، پهن، شیپوری و ساده وجود دارند و می ‌توانند جلوه بصری زیبایی به نوشیدنی‌ ها ببخشند.

لیوان کوتاه

در بار سرد دیجی کالا برخی نوشیدنی‌ ها مانند انواع کوکتل در لیوان ‌های کوتاه و پهن سرو می ‌شوند. این نوع لیوان ‌ها به شما این امکان را می ‌دهند تا تکه ‌های میوه و یخ را به راحتی درون آن‌ ها قرار دهید.

لیوان شات

لیوان‌ های شات بهترین گزینه برای سرو نوشیدنی‌ های کم حجم مانند اسپرسو یا عصاره ‌ها هستند. از این ‌رو می ‌توانید در بار سرد نوشیدنی خود از مدل ‌های شیشه ‌ای یا چینی این نوع لیوان ‌ها بهره ببرید.

لیوان دسته ‌دار

معمولاً در بار های سرد نوشیدنی ‌های گرم مانند چای و دم‌نوش‌ ها در لیوان ‌های دسته ‌دار سرو می ‌شوند. همچنین می ‌توانید برای راحتی مشتریان، نوشیدنی ‌های سرد را نیز در این نوع لیوان‌ ها سرو کنید.

لیوان آب ‌جو خوری

لیوان‌ های آب‌ جو خوری یکی از پر طرفدارترین لوازم بار سرد دیجی کالا هستند که برای سرو نوشیدنی ‌های گازدار و حجم بالا کاربرد دارند.

جام و گیلاس

تنوع جام و گیلاس ‌های زیبا، ست سرد را کامل می‌ کند. این ظروف بلوری با طراحی‌ های متنوعی که دارند در اشکال بلند، کوتاه، کاسه ‌ای و … با پایه‌ های متفاوت، قلب هر کافی ‌شاپ را تشکیل می ‌دهند و تجربه ‌ای خاص برای مشتریان به ارمغان می ‌آورند.

معرفی انواع لیوان نوشیدنی بار سرد بیرون ‌بر

سوال رایجی که اکثر بارتندرها به دنبال پاسخ آن هستند این استه که بار سرد چیست و برای سرو نوشیدنی ‌های بیرون ‌بر از چه نوع لیوان ‌هایی می ‌توان استفاده کرد؟ نوشیدنی‌ های سرد در انواع مختلفی از لیوان ‌ها سرو می ‌شوند که هر کدام ویژگی ‌های منحصر به فرد خود را دارند. در زیر انواع لیوان ‌های نوشیدنی سرد بیرون ‌بر که در دسته ظروف یک بار مصرف قرار می ‌گیرند، معرفی شده‌ اند:

  • لیوان‌ های پلاستیکی PET: این لیوان ‌ها شفاف، مقاوم و سبک هستند و می ‌توانند برای سرو انواع آب‌میوه، اسموتی، نوشابه ‌های سرد و لیموناد در لیست لوازم بار سرد قرار بگیرند.
  • لیوان ‌های کاغذی: این نوع لیوان‌ در ساختار خود یک لایه نازک پلاستیکی دارد، به طوری که این ویژگی سبب شده تا به یکی از محبوب ‌ترین گزینه‌ ها برای سرو نوشیدنی‌ های سرد تبدیل شود.
  • لیوان ‌های گیاهی (PLA): این نوع لیوان بار سرد بیرون بر از مواد تجزیه ‌پذیر ساخته شده اند؛ به طوری که علاوه‌ بر محافظت از نوشیدنی ‌های سرد با محیط‌ زیست نیز بسیار سازگار است.
  • لیوان‌ های پلاستیکی PP: هنگام خرید لوازم بار سرد در کافه می ‌توانید از لیوان ‌های پلی ‌پروپیلن (PP) نیز بهره ببرید؛ زیرا این لیوان ‌های بیرون ‌بر به خاطر ویژگی ‌هایی مانند مات بودن و مقاومت بیشتر در برابر حرارت، گزینه ‌ای مناسب برای سرو نوشیدنی ‌های سرد و گرم هستند.
  • لیوان ‌های شفاف با درب حبابی: این لیوان یک بار مصرف نوشیدنی سرد که به عنوان لیوان ‌های شیک پلاستیکی شناخته می ‌شوند، برای سرو نوشیدنی‌ های سرد مانند اسموتی ‌ها یا شیک ‌ها با تزئینات خامه ‌ای بسیار مناسب هستند.
  • لیوان ‌های پلاستیکی با در فشاری: این نوع لیوان‌ ها به دلیل طراحی خاص خود از نشت مایعات جلوگیری کرده و حمل و نقل نوشیدنی ‌های سرد را برای مصرف ‌کننده آسان ‌تر می ‌کند؛ از این ‌رو در هنگام خرید لیوان بار سرد می‌ توانید به این نوع لیوان ‌ها نیز توجه ویژه ‌ای داشته باشید.

تاپینگ بار

تاپینگ بار یکی از تجهیزات کلیدی و ضروری در بار سرد کافه است که نقش مهمی در بهبود فرآیند سرو نوشیدنی ‌ها و مواد افزودنی ایفا می ‌کند. به طوری که با داشتن تاپینگ بار سرد، سرعت و کارایی شما در آماده‌ سازی نوشیدنی ‌ها به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت. علاوه ‌بر این با خرید تایپینگ بار ظاهری جذاب و بهداشتی به محیط بار می ‌بخشید.

اگر بخواهیم دقیق ‌تر این محصول را معرفی کنیم باید بگوییم که تاپینگ بار سرد کافه (Topping Bar) به نوعی میز یا سیستم نگهداری مواد اشاره دارد که شامل چندین محفظه جداگانه است که برای نگهداری و ارائه مواد افزودنی مانند میوه‌ های تازه، سبزیجات، آجیل، سس ‌ها، تکه ‌های یخ، شیرینی ‌جات، شکلات و سایر موادی که در تهیه نوشیدنی ‌ها و دسرهای سرد به کار می ‌روند، طراحی شده است.

این سیستم در بارهای سرد که تنوع نوشیدنی ‌ها و درخواست ‌های مشتریان بالا بوده، بسیار کارآمد و مثمر ثمر است. در بارهای سرد تاپینگ بار یا میز بار سرد کمک می ‌کند تا مواد افزودنی به سرعت در دسترس بارتندر قرار بگیرند؛ به طور خاص این تجهیزات بار سرد و گرم برای موارد زیر بسیار مفید هستند:

سرو میوه‌ های تازه

میوه‌ هایی مانند پرتقال، لیمو، توت ‌فرنگی، آلبالو و موز به طور منظم در تاپینگ بار نگهداری می‌ شوند و آماده تزئین و افزودن طعم به نوشیدنی ‌های سرد و کوکتل ‌ها هستند.

مواد افزودنی برای نوشیدنی ‌های یخی

موادی مانند نعناع، دارچین، شیرین‌ کننده‌ ها، سس‌ ها و خامه نیز در تاپینگ بار نگهداری می‌ شوند تا به راحتی در دسترس باشند.

افزایش کارایی

یکی از بزرگ ‌ترین مزایای تاپینگ بار، افزایش سرعت و کارایی در ارائه خدمات است. بارتندر با استفاده از تاپینگ بار به راحتی می ‌تواند به تمامی مواد لازم دسترسی پیدا کند و بدون نیاز به ترک محیط کار، نوشیدنی ‌ها را آماده کند.

مت بار سرد

کسانی که قصد راه ‌اندازی کافی شاپ را دارند ممکن است با کاربرد برخی از لوازم مورد نیاز بار سرد آشنا نباشند. از این ‌رو این سوال برایشان پیش می‌‌ آید که مت بار سرد چیست؟ مت بار سرد یک ابزار کارآمد و حرفه ‌ای است که برای ایجاد سطحی ضد لغزش در کافه ‌ها و رستوران ‌ها به کار می ‌رود. این مت به شما کمک می ‌کند تا انواع نوشیدنی ‌های سرد را با آرامش بیشتری تهیه و سرو کنید.

یکی از ویژگی ‌های بارز مت بار سرد دیجی کالا جلوگیری از نشت، چکه و پخش شدن مایعات بر روی سطوح است به طوری که به حفظ نظافت و dryness محیط کار کمک می ‌کند. مت بار سرد گتر با سطح غیر لغزنده ‌ای که دارد، باعث می‌ شود تا لیوان ‌ها و سایر ظروف به خوبی روی میز ثابت بمانند. بنابراین این موضوع خطر شکستگی را به طرز چشم‌ گیری کاهش می ‌دهد.

از این‌ رو می‌ توانید از آن ‌ها بر روی میز خانه ‌تان، زیر قهوه‌ ساز یا به عنوان یک ظرف خشک ‌کن برای فنجان ‌ها و لیوان‌ های نوشیدنی بهره ببرید تا از ایجاد خراش ‌ها و لکه‌ ها جلوگیری کنید. مت بار سرد میله به‌ خصوص برای محافظت از تجهیزات شما مانند اسپرسوساز و آسیاب ‌ها هنگام جا به جایی نیز بسیار مفید هستند. مت‌ بارها در اشکال، رنگ ‌ها و ابعاد مختلفی تولید و عرضه می ‌شوند که دو مدل از آن عبارتند از:

مت بار ریلی

مت بار ریلی با طراحی مستطیلی و باریکی که دارد برای قرارگیری در لبه میز بار گزینه‌ عالی است. زمانی که فضای کافی برای قرار دادن مت بار سرد وجود ندارد، این مدل ریلی به کمک می ‌آید. این نوع مت بار با قد بلند خود، قابلیت جا دادن لیوان‌ های متعدد را فراهم کرده و به زیبایی و نظم میز کار شما کمک می‌ کند. بنابراین استفاده از مت بار سرد ریلی علاوه ‌بر کارایی، جلوه ‌ای زیبا و مرتب نیز به محیط می ‌بخشد.

مت بار سرویس

مت بار سرویس برای قرارگیری روی میز سرویس طراحی شده تا فرآیند گذاشتن و برداشتن لیوان ‌های نوشیدنی راحت ‌تر شود. مت بار سرد گتر مدل bm 45 به‌ خصوص برای میزهایی با فضای بیشتر مناسب بوده و تجربه‌ استفاده آسان ‌تری را فراهم می ‌کند.

مت بار بزرگ

مت بار بزرگ یک ابزار ایده‌ آل برای قرار دادن پورتافیلتر شما در حین فرآیند ضربه زدن است. این محصول با طراحی منحصر به فرد و شکاف مخصوص برای تامپر در سایز مناسب، تجربه ‌ای راحت و کارآمد ایجاد می‌ کند. این محصول جدید، نسخه ‌ای ارتقا یافته از تشک کوبنده Tamping Mat S محبوب ما است. این تشک از سیلیکون ضخامت ۵ میلی ‌متر ساخته شده که در نواحی لبه به ۸ میلی ‌متر افزایش می ‌یابد.

از این رو پایداری و محافظت بیشتری برای سطح کار شما فراهم می‌ کند. علاوه ‌بر این طراحی تاشو عمودی سفت و سخت با زاویه ۹۰ درجه به شما این امکان را می‌ دهد تا تشک را به‌ راحتی با میز یا لبه میز تراز کنید؛ به طوری که این امر باعث افزایش استحکام و کنترل در حین کار می ‌شود.

در واقع شما با خرید مت بار سرد به کیفیت و کارایی کافه یا بار سرد خود اهمیت می‌ دهید. اگر بخواهیم دو مدل از مت بارهای با کیفیت و پر فروش را به شما معرفی کنیم باید به مت بار سرد گتر مدل bm-45، مت بار سرد ۴۵×۳۰ سیلیکونی ضد چکه ام گتر و … اشاره کنیم.

تفاوت مت بار سرد و گرم در چیست؟

شاید این سوال برای شما پیش بیایید که مت بار سرد و گرم کافه چیست و چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ مت بار سرد و گرم با توجه به نوع نوشیدنی ‌ها و تجهیزات متفاوتی که در هر کدام استفاده می ‌شود، تفاوت ‌های قابل توجهی دارند.

به طوری که بار سرد معمولاً به سرو نوشیدنی ‌های سرد مانند نوشیدنی ‌های میوه ‌ای، آبمیوه و نوشیدنی ‌های الکلی اختصاص دارد. از این ‌رو مت بار سرد از مواد نرم و ضد لغزش ساخته می ‌شود تا از نشت و لغزش لیوان ‌ها و بطری ‌ها جلوگیری کند و ایمنی را افزایش دهد.

از طرف دیگر بار گرم نوشیدنی‌ های داغ مانند قهوه، چای و سایر نوشیدنی ‌های گرم را سرو می ‌کند. به همین دلیل مت بار گرم در برابر حرارت مقاوم است و از سطوح میز در برابر حرارت قهوه یا چای محافظت می ‌کند.

با توجه به تفاوت مت بار سرد و گرم انتخاب گزینه مناسب برای هر محیط بسیار حائز اهمیت است.

به ‌عنوان نمونه در یک کافه که نوشیدنی‌ های سرد و گرم را ارائه می‌ دهد، استفاده از هر دو نوع مت بار برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان امری ضروری است. در نتیجه انتخاب درست مت بار می ‌تواند به افزایش کارایی بار کمک کند. اگر می‌ خواهید صبحانه‌ های جدید و متفاوتی را تجربه کنید به کلاس آموزش صبحانه کافه ‌ای ما بپیوند. این آموزش فرصتی عالی برای شما خواهد بود تا بتوانید طعم صبحانه ‌های خوشمزه و جذاب را بچشید.

تجهیزات دستی بار سرد

وسایل بار سرد کافی شاپ در انواع مختلفی تولید می ‌شوند و هر یک از آن‌ ها کاربرد و ویژگی ‌های خاص خود را دارند از جمله این تجهیزات می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مادلر

برای تهیه انواع نوشیدنی ‌های خوشمزه در کافی ‌شاپ به مادلر بار سرد نیاز دارید. در واقع این ابزار برای له کردن میوه‌ ها و گیاهان معطر استفاده می ‌شود. مادلرها معمولاً در جنس‌ های مختلفی مانند استیل، پلاستیک یا چوب ساخته شده و شباهت زیادی به گوشت‌ کوب یا هاون دارند. از این‌ رو با استفاده از این ابزار بار سرد می ‌توانید عصاره و عطر میوه‌ ها و برگ ‌های معطر را به طور کامل استخراج کنید.

ریمر

احتمالاً در لبه لیوان‌ های نوشیدنی ‌های سردی که در کافی ‌شاپ ‌ها سرو می ‌شوند، تزئینات زیبا را دیده ‌اید. ریمر بار سرد ابزار جالبی است که بارتندرها با استفاده از آن لبه لیوان را با نمک، شکر، پودر نارگیل و دانه ‌های قهوه تزئین می‌ کنند. ریمرها در انواع فلزی، چوبی و پلاستیکی موجود هستند؛ به طوری که مدل فلزی آن دوام بیشتری دارد و در مقابل مدل پلاستیکی انتخاب مقرون به صرفه‌ تری است.

زستر

در بار سرد خانگی و کافه ‌ها برای گرفتن و تراشیدن پوست میوه‌ ها از زستر بار سرد یا چاقو زست استفاده می ‌شود. به طور معمول بارتندرها با این ابزار از پوست ‌های رنده شده میوه‌ ها برای تزئین نوشیدنی ‌های بار سرد مانند کوکتل ‌ها، موهیتو و فراپه ‌ها بهره می ‌برند.

جیگر

در تهیه نوشیدنی ‌های سرد حفظ تعادل در طعم و عطر مواد اولیه بسیار مهم است. از این ‌رو جیگر بار سرد (Jigger) یکی از ابزارهای کاربردی بوده که به بارتندرها کمک می ‌کند تا مواد را به دقت اندازه‌ گیری کنند و طعم نوشیدنی ‌ها را بهبود ببخشند. همچنین استفاده از جگر بار سرد از هدر رفتن مواد اولیه جلوگیری می‌ کند.

اگر به دنبال خرید جیگر بار سرد هستید، ممکن است با قیمت ‌های متنوعی در بازار رو به‌ رو شوید. جیجرها از نظر ابعاد و مواد ساخت متفاوت هستند و برخی از آن‌ ها واحد اندازه ‌گیری خاصی دارند. کشورهای مختلفی مانند ژاپن، آمریکا، چین و … تولید‌ کننده این محصول هستند و در انواع گوناگونی نظیر جیجر بلند (tall)، جیگر انگلیسی، جیجر آمریکایی، جیگر ژاپنی، جیگر پلاستیکی، جیجر مکعبی و جیجر زاویه ‌دار تولید و عرضه می ‌شوند.

علاوه‌ بر این برندهای مختلف و شرکت ‌های تولید کننده نیز می ‌توانند بر قیمت جینجر بار سرد تأثیر بگذارند. بنابراین طبیعی است که قیمت ‌های متفاوتی را در بازار مشاهده کنید. همچنین نکته قابل توجه این است که بیشتر افراد به اشتباه این وسیله کارآمد را «جیجر» می ‌خوانند؛ در حالی که تلفظ صحیح آن «جیگر» است.

صافی یا استرینر

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که استرینر بار سرد چیست؟ در پاسخ باید گفت که استرینر یکی از ابزارهای ضروری در تهیه نوشیدنی ‌ها و کوکتل‌ ها است که به‌ طور گسترده در کافی ‌شاپ ‌ها و رستوران ‌ها استفاده می ‌شود. این ابزار برای جداسازی مواد جامد و درشت از مایعات کاربرد دارد و نقش کلیدی در تهیه نوشیدنی ‌های صاف و عاری از نا خالصی ایفا می ‌کند.

به عبارت دیگر استرینر یا صافی بار سرد به بارتندرها کمک می ‌کند تا از ورود موادی نظیر یخ، تکه ‌های میوه، گیاهان و … به نوشیدنی جلوگیری کرده و یک نوشیدنی یک نواخت و خوشمزه به مشتریان ارائه دهد. همچنین بهتر است قبل از خرید استرینر بار سرد کمی با نحوه استفاده آن آشنا شوید.

این ابزار به صورت یک میله فلزی طراحی شده تا از آن در هنگام ریختن نوشیدنی در لیوان سرو برای جداسازی یخ از نوشیدنی ‌های مخلوط استفاده شود. استرینر بر روی دهانه لیوان یا شیکر قرار می ‌گیرد و با سوراخ‌ های کوچک و فنر خود مواد معلق و یخ‌ ها در داخل شیکر باقی مانده و تنها مایعات صاف به آسانی از آن عبور می ‌کنند. به این ترتیب نوشیدنی‌ تقریباً صاف و یک دستی را ارائه می ‌دهد.

علاوه ‌بر این مزایا، طراحی هوشمندانه و شاخه‌ دار این پد بار سرد باعث می ‌شود تا به راحتی روی لبه لیوان یا شیکر تعادل برقرار کند و از لغزش یا ریختن آن جلوگیری کند. از این ‌رو اگر در نوشیدنی ‌تان به دنبال یک دستی بیشتر هستید، می ‌توانید نوشیدنی را دوباره با استرینر صاف کنید. این صافی علاوه‌ بر زیبایی و کارایی، قطعاً برای بارتندرها در بارها و رستوران ‌های مدرن یک ابزار ضروری به شمار می‌ رود.

شات ‌ریز

در معرفی ابزار بار سرد می ‌توان به شات‌ ریز نیز اشاره کرد، این محصول وسیله ‌ای است که روی بطری ‌های شیشه ‌ای قرار می‌ گیرد و از ریختن ناخواسته مایعات به بیرون جلوگیری می‌ کند. معمولاً این ابزارها از استیل ساخته می ‌شوند و به سرو راحت و تمیز نوشیدنی ‌ها کمک می‌ کنند.

آسان ‌ریز

آسان ‌ریز عملکردی مشابه با شات ‌ریز دارد، اما با این تفاوت که میزان ریزش سیروپ و سایر مایعات را کنترل می‌ کند. این ابزار نوشیدنی بار سرد کافه در طعم و عطر نوشیدنی تعادل بی ‌نظیری ایجاد می‌ کند.

انبر یخ

انبر یخ برای برداشتن یخ ‌ها استفاده می ‌شود و به رعایت بهداشت در کافی ‌شاپ کمک می ‌کند.

چاقو

از آنجایی که برای تهیه انواع نوشیدنی به برش و خرد کردن میوه ‌ها، سبزیجات و برخی ادویه‌ ها نیاز خواهید داشت. همچنین در مرحله تزیین نوشیدنی نیز استفاده از چاقو بار سرد بسیار رایج است. این چاقوها که به «چاقوی بارتندر» (bartender knife) معروف هستند، نوک دو شاخه ‌ای دارند؛ اما بسیاری از بارتندرها از انواع مختلف چاقوهای آشپزخانه نیز بهره می ‌برند. در فرآیند ساخت نوشیدنی ‌ها، کاربرد چاقو به اندازه آشپزی ضروری نیست؛ به طوری که یک یا دو نوع چاقو برای انجام تمامی کارها کافی خواهد بود.

پوست ‌کن

پوست ‌کن ‌های قوی که در کافی ‌شاپ ‌ها استفاده می ‌شوند، زمان لازم برای پوست کندن میوه‌ ها با استفاده از چاقوهای معمولی را کاهش می ‌دهند و کار را بسیار سریع ‌تر می‌ کنند.

درب بازکن

درب بازکن از مهم ‌ترین تجهیزات جانبی بار سرد به ‌شمار می‌ روند به طوری که برای باز کردن درب قوطی ‌ها و شیشه‌ های مواد اولیه استفاده می ‌شود. همچنین این ابزار در تهیه نوشیدنی‌ های سرد مانند سیروپ ‌ها تاثیر به سزایی دارد.

اسکوپ بستنی

اسکوپ بستنی نوعی پیمانه است که برای برداشتن بستنی و افزودن آن به نوشیدنی‌ های سرد کاربرد دارد. در واقع با استفاده از این پیمانه بار سرد می ‌توانید بستنی را به شکل توپ ‌های یکنواخت از بن ماری برداشته و به نوشیدنی ‌ها اضافه کنید.

قاشق بار (بار اسپون)

بار اسپون یا قاشق بار سرد برای هم زدن نوشیدنی‌ ها در لیوان ‌های پایه‌ بلند مورد استفاده قرار می ‌گیرد و معمولاً طراحی پیچی دارد. این ابزار بار سرد کافه به هَم زدنِ بهتر و یکنواخت کردن طعم نوشیدنی‌ ها کمک می‌ کند.

پنس

توییزر یا پنس بار سرد ابزاری کارآمد و خاص برای افزودن زیبایی به نوشیدنی ‌ها است. در  بار سرد و گرم کارمانیا با استفاده از این ابزار می ‌توانید انواع پالپ، گیاهان معطر و تکه ‌های میوه را به نوشیدنی ‌ها اضافه کنید. توییزر به شما کمک می ‌کند تا مراحل گارنیش را بهتر و دقیق ‌تر انجام دهید.

اگر به دنبال تزئینات زیبا و دقیق برای نوشیدنی ‌ها و غذاهای خود هستید، این ابزار به شما کمک می ‌کند تا اجسام ظریف را به راحتی در دست بگیرید و استفاده کنید. همچنین توییزر برای گارنیش میوه‌ ها و گل ‌ها در تیکی و گلس ‌های بلند بسیار مناسب است.

خرید پنس بار سرد کن نه‌ تنها منطقی است، بلکه می ‌تواند نقش بزرگ و مؤثری در تجربه غذا و نوشیدنی ‌های شما داشته باشد. به طور معمول توییزرها از جنس استیل ضد زنگ و مقاوم در برابر ضربه ساخته می ‌شوند؛ استیل به عنوان نماد بهداشت و پاکیزگی شناخته می ‌شود. این ابزارها در دو مدل بلند و کوتاه در بازار موجود هستند. همچنین توییزرها بسیار سبک و خوش ‌دست بوده و وزنی حدود ۴۷ گرم و طولی در حدود ۲۱ سانتی متر دارند.

از این ‌رو شما می ‌توانید از توییزر در کافی ‌شاپ ‌ها، رستوران‌ ها، قنادی‌ ها، ست بار سرد و گرم و حتی در منازل برای گارنیش نوشیدنی ‌ها، غذا، موس، کیک و دسر استفاده کنید. این ابزار به شما کمک می ‌کند تا به سادگی و زیبایی بیان احساسات خود را به غذا و نوشیدنی ‌ها اضافه کنید. اگر می ‌خواهید دنیا را با هنر قهوه‌ سازی خود زیباتر کنید و نوشیدنی ‌های دلپذیر را یاد بگیرید، پیشنهاد می‌ کنیم مقاله باریستا را مطالعه کنید.

دستگاه بار استیشن

این دستگاه بار سرد به صورت برقی کار می ‌کند و ابعاد آن بر اساس نیاز شما تعیین می ‌شود. از این ‌رو شما می ‌توانید با توجه به فضایی که در نظر دارید، بار استیشن دلخواه خود را سفارش دهید. اگر به یک ست تجهیزات بار سرد نیاز دارید و نمی ‌خواهید آن را به ‌صورت آماده خریداری کنید، می ‌توانید با شماره‌ های ذکر شده تماس بگیرید و ابعاد مد نظر خود را برای سفارش بار استیشن اعلام کنید.

میز یا بار استیشن سرد یکی از اساسی ‌ترین تجهیزات در کافی ‌شاپ ‌ها است. به طوری که بار تندرها تمایل دارند که لوازم مخصوص بار سرد را در نزدیکی خود داشته باشند تا بتوانند به سرعت سفارشات را آماده کنند. از این ‌رو با مراجعه به سایت آریا تهران می ‌توانید از آخرین و به ‌روزترین قیمت بار استیشن سرد مطلع شوید.

انواع ست بار سرد

با پیشرفت فرهنگ نوشیدنی ‌سازی و هنر بار، استفاده از ست بار سرد کافه برای خلق نوشیدنی ‌های منحصر به فرد و خاص بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گرفته است. از این ‌رو در ادامه به بررسی اجزای اصلی ست بار سرد خواهیم پرداخت:

ست‌ مشکی

این ست لوازم بار سرد شامل تجهیزات ضروری است که به بارتندرها کمک می‌ کند تا نوشیدنی‌ های خوشمزه و سرد کافه را به راحتی آماده کنند. لوازمی که در این مجموعه وجود دارد شامل شیکر، جیجر، بار اسپون، مودلر، استرینر و سر سیروپ است.

با این ست بار سرد مشکی می ‌توانید انواع کوکتل، شیک و موکتل را به سادگی تهیه کنید و همیشه نوشیدنی‌ های تازه و لذیذ را برای مشتریانتان آماده نمایید. نکته مثبت دیگر این است که این محصول یک پایه چوبی با کیفیت دارد که به شما کمک می ‌کند تا ابزارهای بارتندرتان را منظم و مرتب نگه دارید.

ست بار سرد دودی

ست بار سرد دودی (یا ست شیکر دودی) به مجموعه ‌ای از ابزارها اطلاق می ‌شود که برای تهیه و سرو نوشیدنی‌ های سرد و کوکتل ‌ها طراحی شده ‌اند و با رنگ دودی عرضه می ‌شوند. در این ست‌ ها لوازم بار سرد کافی شاپ شامل ابزارهای ضروری مانند شیکر، جود، قیف، لیوان اندازه‌ گیری، ملاقه و سایر لوازم مورد نیاز برای تهیه انواع نوشیدنی ‌ها هستند.

ست بار سرد رزگلد

ست بار سرد رزگلد یک مجموعه کامل از ابزارها است که برای تهیه و سرو نوشیدنی ‌های سرد طراحی شده ‌اند. این ست شامل تجهیزات متنوعی مانند شیکر، جَغی، فیلتر، چنگال و ابزار دکوراسیون است که همه آن ‌ها با رنگ جذاب رزگلد تولید و عرضه می ‌شوند.

ویژگی ‌های بارز ست بار سرد بوستون شامل طراحی زیبا و مدرن است که رنگ رزگلد به آن ظاهری شیک و جذاب می ‌بخشد و آن را به گزینه ‌ای ایده ‌آل برای دکوراسیون بار تبدیل می ‌کند. همچنین این ست ‌ها از مواد با کیفیت و مقاوم ساخته می ‌شوند، به طوری که دوام و عملکرد بالایی دارند. همچنین با استفاده از اجزای ست بار سرد رزگلد می ‌توانید نوشیدنی‌ های سرد را با دقت بالا و به صورت حرفه ‌ای تهیه و سرو کنید.

ست بار سرد طلایی

ست بار سرد طلایی یک مجموعه کامل از ابزارها و وسایل بارتندرینگ با رنگ چشم‌ نواز طلایی است که برای آماده ‌سازی نوشیدنی ‌های سرد کاربرد دارد‌. به طور معمول این ست بار سرد پرایم شامل ابزارهایی مانند شیکر، استرینر، جیگر، مادلر، تال اسپون، بطری بازکن، انبر یخ و آرام ریز است.

برخی از این ست ‌ها علاوه ‌بر داشتن لوازم بار سرد و گرم برای نگهداری منظم ابزارها نیز یک پایه چوبی ارائه می‌ دهند. این ابزارهای با کیفیت به بارتندرها کمک می ‌کنند تا نوشیدنی ‌هایی با طعم عالی و ظاهری جذاب آماده کنند.

ست بار سرد ۲۵ تکه

ست بار سرد ۲۵ تکه با دقت و هنرمندی روی یک استند چوبی زیبا طراحی شده تا ابزارهای بار را به صورت منظم و در دسترس شما قرار دهد. این پکیج بار سرد با ظاهری جذاب، می ‌تواند به عنوان یک نمایشگر فوق ‌العاده در محیط شما عمل کند و به ‌طور حتم توجه مهمانان یا مشتریان را جلب خواهد کرد. همچنین این ست بارتندینگ درجه یک به همراه استند چوبی خوش‌ تراش به عنوان یک هدیه خاص و جذاب در یک جعبه شیک بسته ‌بندی شده تا تجربه ‌ای لوکس برای شما ایجاد کند.

ست بار سرد ۵ تکه

ست بار سرد ۵ تکه با طراحی شیک و زیبایی که دارد، جلوه ‌ای چشم ‌نواز و خاص به محیط کار شما می ‌بخشد. اجزای این ست ابزار بار سرد شامل یک شیکر است که اصلی ‌ترین ابزار برای بارتندرها به شمار می ‌رود و در تهیه و ترکیب نوشیدنی‌ های خوشمزه مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

همچنین جیگر (jigger) برای اندازه‌ گیری دقیق مایعات ابزاری کاربردی است که به صورت دو کاسه معکوس طراحی شده تا در کوچک ‌ترین جزئیات نیز دقت داشته باشید. از سایر اجزای این ست بار سرد حرفه ‌ای می ‌توان به یک انبر یخ، تال اسپون، استرینر و مادلر اشاره کرد.

ست بار سرد ۱۱ تکه

این ست مجموعه ‌ای کامل از تجهیزات بار سرد کافی شاپ است که بارتندرها برای تهیه و سرو نوشیدنی ‌های سرد به آن نیاز دارند. ست بار سرد ۱۱ تکه شامل ۱۰ ابزار کارآمد به همراه یک استند چوبی زیبا است که همه نیازهای یک بارتندر را برای میکس و آماده‌ سازی نوشیدنی ‌ها به راحتی برآورده می‌ کند.

اجزای این مجموعه شامل دو عدد سر سیروپی، یک عدد درب بازکن بطری، یک عدد جیجر (جیگر)، یک عدد صافی شیکر (استرینر)، یک انبر یخ، یک قاشق باریستا، دو عدد لیوان شیکر، یک مادلر به همراه با پایه چوبی می ‌شود.

ست بار سرد ۱۵ تکه

ست بار سرد ۱۵ تکه بی‌ نظیر شامل ۱۴ ابزار کاربردی به همراه یک استند چوبی زیبا است. به طوری که محتویات این مجموعه شامل شیکر استیل سه تکه، جیجر (جیگر)، بار اسپون (قاشق بار)، مودلر (مادلر)، استرینر (صافی شیکر) و دو عدد سر سیروپ است. همچنین سه عدد نی بار، انبر یخ و دو عدد باتل استاپر استیل (درب بطری) نیز در این ست بار سرد یونیک لایف وجود دارد.

علاوه ‌بر این ابزار باز کردن چوب پنبه و درب بطری دو مفصلی (کورک اسکرو) و یک پایه چوبی شیک، این مجموعه را کامل می‌ کند. تمامی ابزارها از استیل مقاوم ساخته شده ‌اند؛ به طوری که در تماس با آب زنگ نمی ‌زنند و هیچ گونه تأثیری بر طعم مواد نمی‌ گذارند. این ست بار سرد استیل به راحتی در ماشین ظرفشویی قابل شستشو هستند. از این ‌رو با خرید این ست بار سرد، تجربه ‌ای حرفه ‌ای در تهیه نوشیدنی ‌های سرد خواهید داشت.

ست ۱۶ تکه بار سرد

ست بار سرد ۱۶ تکه تمام استیل با پایه بامبو یکی از کامل ‌ترین مجموعه‌ ها از ابزار و لوازم بار سرد است. این لوازم مخصوص بارتندرها برای تهیه انواع نوشیدنی‌ های سرد طراحی شده ‌اند و در  مدل‌ های مختلفی عرضه می ‌شوند.

مجموعه حاضر شامل مهم‌ ترین و کارآمدترین ابزارهای بار سرد با کیفیت عالی و ساخت حرفه ‌ای است. این ست بار سرد بامبو ابزارهایی را در خود جای داده که برای اندازه‌ گیری مواد اولیه، باز کردن بطری ‌ها، خرد کردن و له کردن مواد، مخلوط کردن و سایر مراحل تهیه نوشیدنی ‌ها به کار می ‌روند.

ست بار مسی

از آنجایی که مس تاثیر بالایی در انتقال حرارت دارد، باعث می ‌شود تا نوشیدنی ‌ها به سرعت سرد شده و در دمای مناسب نگهداری شوند. در واقع ست بار سرد مسی مجموعه ‌ای از ابزارها است که به ویژه برای تهیه نوشیدنی‌ های سرد از جمله کوکتل ‌ها مورد استفاده قرار می ‌گیرد. جنس مسی این لوازم کامل بار سرد نه‌ تنها زیبایی خاصی به آن‌ ها می ‌بخشد، بلکه به خاطر خاصیت انتقال حرارت به سرد کردن سریع نوشیدنی‌ ها کمک می ‌کند.

اگر می ‌خواهید  قدمی بزرگ به سوی موفقیت در شغل ‌تان بردارید پیشنهاد می ‌کنیم که مقاله نمونه سوالات متصدی کافی شاپ را با دقت مطالعه کنید زیرا این مطالب به شما کمک کند تا بهترین پاسخ ‌ها را آماده کنید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

تجهیزات گارنیش بار سرد

وسایل گارنیش بار سرد به مجموعه ‌ای از لوازم و تجهیزات گفته می ‌شود که در تهیه و زیبا سازی دسرها کاربرد دارند. این لوازم شامل محصولاتی همچون تورچ پرایم، گارنیش باکس و گلس ریمر و … هستند. از این‌ رو شما می ‌توانید برای جلب توجه و رضایت مشتریان از وسایل مورد نیاز بار سرد بهره ببرید و کیک ‌ها، نوشیدنی ‌های سرد، شیرینی ‌ها و دسرها را به شکلی حرفه ‌ای و زیباتر تزئین کنید.

گلس ریمر

گلس ریمر برای زیبا سازی لبه‌ های لیوان ‌های نوشیدنی ابزاری کارآمد است. به طوری که با این ابزار می ‌توانید نمک یا شکر را به شکلی زیبا بر لبه‌ های لیوان ‌ها قرار دهید. گلس ریمر از جمله لوازم جانبی بار سرد است که با طراحی سه طبقه خود، استفاده مواد گارنیش را بسیار ساده ‌تر می‌ کند. بنابراین با خرید گلس ریمر، می ‌توانید به سرعت لیوان ‌های نوشیدنی خود را تزئین کنید.

گارنیش باکس

گارنیش باکس به کاربران این امکان را می‌ دهد تا مواد مورد نیاز مانند زیتون، سس و … را به شکل منظم نگهداری کنند. در واقع خرید این باکس، روند سرو غذا و نوشیدنی ‌ها منظم ‌تر و سریع ‌تر خواهد شد. همچنین این ست بار سرد هفت رنگ به خاطر درب شفافی که دارد، مشاهده محتویات باکس را بسیار راحت‌ تر می ‌کند.

تورچ پرایم

این ابزار برای کاراملیزه کردن شکر و سوزاندن مواد مختلف از جمله گیاهان بسیار مناسب است. از این ‌رو با خرید ست وسایل بار سرد مانند تورچ پرایم می ‌توانید علاوه‌ بر برشته کردن غذاها، زیبایی ظاهری نوشیدنی ‌ها را نیز دو چندان کنید و جذابیت خاصی به آن ‌ها ببخشید.

سیروپ بار سرد

سیروپ بار سرد یک ترکیب شیرین و غلیظ است که از شکر و آب تهیه می ‌شود و برای طعم ‌دهی به نوشیدنی ‌های سرد در روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. این سیروپ ‌ها حس طراوت و خنکی را به نوشیدنی ‌ها اضافه می ‌کنند و با طعم‌ های جدید و هیجان ‌انگیزی که دارند، گزینه‌ های جذابی برای ترکیب در نوشیدنی ‌های تابستانی به ‌شمار می ‌روند.

به طور معمول این شربت ‌های غلیظ برای تهیه نوشیدنی‌ های خنک مثل کوکتل ‌ها و اسموتی ‌ها استفاده می ‌شوند. مواد اصلی آن ‌ها شامل آب، شکر و اسانس ‌های میوه‌ ای است و بعضی اوقات ممکن است موادی مثل اسید سیتریک هم به آن‌ ها اضافه شود. طعم ‌های محبوب این سیروپ ‌ها شامل بلوبری، توت ‌فرنگی و نعناع هستند.

همچنین سیروپ‌ های بار سرد به خاطر غلظت بالا و استفاده آسان، برای فصول گرم و تهیه نوشیدنی ‌های خوشمزه و گوارا گزینه‌ ایده ‌آلی هستند. سیروپ ‌ها هم در کافه‌ ها و هم در منزل کاربرد دارند و به راحتی می ‌توانند جایگزین میوه ‌های تازه شوند و ماندگاری بالایی هم دارند. از این‌ رو شما می ‌توانید سیروپ ‌ها را در لیست وسایل بار سرد خود قرار دهید.

اثر چیدمان تجهیزات بار سرد و گرم در کافه ‌ها

چیدمان ابزار های بار سرد و گرم کافه‌ ها ممکن است در ظاهر کم اهمیت به نظر برسد، اما تأثیر قابل توجهی بر راندمان کار و نحوه آماده ‌سازی سفارشات مهمانان دارد. همچنین طراحی مناسب این بخش می‌ تواند زیبایی و جذابیت بصری کافه را به طور چشمگیری افزایش دهد.

به طور معمول در گذشته تجهیزات بار سرد و گرم کافه در یک فضای مشترک قرار می‌ گرفتند؛ در واقع این امر به خاطر محدود بودن تنوع محصولات و فضای کوچک کافه‌ ها بود. با این حال امروزه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تنوع در منوی نوشیدنی ‌های سرد و گرم نیاز به جداسازی این دو بخش به ‌طور کامل احساس می ‌شود.

چیدمان بار سرد و گرم باید با دقت بالایی انحام شود به طوری که باید دسترسی به لوازم بار سرد اصفهان به راحتی و بدون دردسر باشد. در حقیقت رعایت این موضوع به پرسنل کمک می‌ کند تا در روند آماده‌ سازی سفارشات سریع‌ تر و کارآمدتر عمل کنند و در نتیجه تجربه مثبت ‌تری برای مشتریان رقم بزنند.

راه ‌اندازی یک کافی شاپ می ‌تواند شروع یک سفر هیجان‌ انگیز باشد از این‌ رو اگر می ‌خواهید در این مسیر قدم بردارید می ‌توانید با ما در مقاله راه ‌اندازی کافی شاپ همراه شوید تا گام به گام با جدیدترین نکات و راهنمایی ‌های متخصصان آشنا شوید.

دوره آموزش بار سرد

آموزش بارتندری و میکسولوژی بار سرد در کشورهای اروپایی طرفداران زیادی دارد و به مرحله‌ پیشرفته ‌ای رسیده است. کافه ‌ها و بارهای سرد و گرم به بخش جدایی ‌ناپذیری از سبک زندگی روزمره تبدیل شده ‌اند و شغل بارتندری و باریستایی از ارزش و جایگاه ویژه ‌ای برخوردار است.

یکی از سرفصل ‌های مهم در آموزش بارتندری، نوشتن و خواندن رسپی بار سرد کافه به روش بین ‌المللی است. همچنین شناخت ابزار و وسایل بار سرد و گرم در تهیه نوشیدنی ‌ها و تکنیک‌ های مربوط به آن ها و نگهداری این تجهیزات از مهارت ‌های ضروری بارتندری به شمار می‌ رود.

در واقع دوره بار سرد و گرم یک فرصت عالی برای سرمایه‌ گذاری روی خودتان است. شاید در طول ماه هزینه ‌های زیادی داشته باشید، اما این هزینه در واقع سرمایه ‌گذاری بر روی آینده کاری ‌تان است. بسیاری از افراد فکر می ‌کنند که سرمایه‌ گذاری فقط باید بر روی کالاهای فیزیکی مانند ماشین، خانه، طلا و بورس باشد و از توانمندی‌ های خود غافل می ‌شوند؛ اما مهم است که به بارور کردن استعدادها و مهارت‌ های خویش توجه کنیم.

در دنیای امروز بسیاری از مدارک دانشگاهی و مؤسسات آموزش عالی ارزش خود را از دست داده ‌اند. یادگیری هنری که بر پایه آموزش ‌های عملی باشد، برای رشد و پیشرفت شخصی شما فرصتی ارزشمند است. هنرمند بودن به شما این امکان را می ‌دهد تا در هر شرایطی برای بهبود زندگی ‌تان از مهارت ‌هایتان استفاده کنید.  پس اگر احساس می‌ کنید به این حوزه علاقه‌ دارید، حتما در دوره بار سرد آریا تهران شرکت کنید و قدمی جدی برای آینده ‌تان بردارید.

قیمت وسایل بار سرد

قیمت ست بار سرد و لوازم بارتندری به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طوری که نخستین عامل کیفیت و مواد اولیه است؛ تجهیزات ساخته شده از استیل ضد زنگ و مواد با کیفیت معمولاً قیمت بالاتری دارند. همچنین برندهای معتبر به دلیل اعتبار و شهرت خود، محصولاتشان را با قیمت‌ های بالاتری عرضه می ‌کنند، چرا که این برندها کیفیت و خدمات پس از فروش بهتری ارائه می ‌دهند.

علاوه ‌بر این ویژگی ‌های فنی و عملکردی نیز قیمت تجهیزات بار سرد را تحت تأثیر قرار می‌ دهند. به عنوان نمونه دستگاه ‌هایی با فناوری‌ های پیشرفته‌ تر و ویژگی ‌های خاص مانند دستگاه‌ های چند منظوره یا مدل ‌های برقی با قیمت بالاتری به فروش می ‌رسند. همچنین اندازه و ظرفیت تجهیزات نیز باید در نظر گرفته شود؛ زیرا تجهیزات دارای ظرفیت بیشتر مانند یخ ‌سازهای صنعتی یا بلندرهای بزرگ، گران ‌تر هستند.

هزینه ‌های حمل و نقل و تأثیرات وضعیت بازار نیز  به قیمت نهایی لوازم بار سرد اضافه می‌ شود. علاوه‌ بر این نوسانات اقتصادی و تغییرات در عرضه و تقاضا به ‌طور مستقیم می ‌توانند قیمت لوازم بار سرد را تحت تأثیر قرار دهند. تجهیزاتی که خدمات پس از فروش و گارانتی دارند با قیمت بالاتری عرضه می‌ شوند، چرا که تولید کنندگان هزینه ‌هایی که به این خدمات اختصاص داده ‌اند را در تعیین قیمت ابزار بار سرد در نظر می‌گیرند.

موارد بیان شده باعث می ‌شود تا ست بار سرد قیمت های مختلفی داشته باشد به طوری که مشتریان در بازار با رقم‌ های متفاوتی مواجه می‌ شوند، از این‌ رو هنگام مقایسه قیمت ‌ها با چالش ‌هایی برخورد می ‌کنند. به همین دلیل می ‌توانید برای اطلاع از آخرین و به‌ روزترین قیمت وسایل بار سرد به سایت آریا تهران مراجعه کنید.

جمعبندی کلی در مورد مقاله ست بار سرد چیست؟

ست تجهیزات بار سرد تنوع فوق ‌العاده ‌ای دارند و امروزه تولید کنندگان خلاق به‌ طور مداوم طرح ‌های جدیدی برای لوازم قدیمی و ابزارهای نوآورانه ارائه می ‌دهند. در اینجا به چند نمونه از این ست ‌ها اشاره کردیم تا دید کلی ‌تری درباره ابزارهای مورد استفاده بارتندرها و نحوه کار آن ها پیدا کنید.

اگر به تهیه نوشیدنی‌ های سرد به عنوان شغل نگاه می ‌کنید یا اگر کافه ‌ای دارید که دوست دارید نوشیدنی ‌های سرد سرو کنید یا از علاقه ‌مندان به درست کردن نوشیدنی ‌های رنگارنگ و خوشمزه برای خود و دوستانتان هستید، نگاهی کوتاه به اسم وسایل بار سرد و کارکردشان می ‌تواند شما را با دنیای هیجان ‌انگیز و جذاب بارتندری آشنا کند.

از این ‌رو تجهیزات بار سرد شیراز نقش کلیدی در فرایند تهیه یک نوشیدنی حرفه ‌ای دارند و می ‌توانند کیفیت نهایی محصول را به شدت افزایش دهند. این نوشیدنی ‌ها در کنار سایر خوراکی ‌ها، جزئی از خاطرات و لحظات فراموش ‌نشدنی هستند و می ‌توانند بهانه ‌ای برای دور هم بودن، گذراندن لحظات خوش و لذت بردن از تغییرات پر شتاب زندگی باشند.

سوالات متداول؟

آیا می ‌توانم تجهیزات بار سرد را به صورت تکی خریداری کنم؟

شما می ‌توانید تجهیزات مورد نیاز برای بار سرد و بارتندری را به صورت تکی یا در قالب ست ‌های کامل تهیه کنید؛ انتخاب این لوازم به نیازها و سلیقه شما بستگی دارد.

در خرید یخ ساز چه نکاتی را باید در نظر بگیرم؟

هنگام تهیه یخ ساز باید به عواملی مانند ظرفیت تولید یخ، نوع یخ (مکعبی یا خرد شده) و سرعت تولید توجه داشته باشید. همچنین سیستم ‌های خنک ‌کننده و مصرف انرژی دستگاه نیز حائز اهمیت هستند.

آیا تجهیزات بارتندری شامل ضمانت هستند؟

اکثر تجهیزات بارتندری از جمله ست ‌های خریداری شده از سایت آریا تهران دارای ضمانت و خدمات پس از فروش هستند.

آیا قبل از خرید تجهیزات بار سرد امکان دریافت مشاوره وجود دارد؟

تیم پشتیبانی ما همیشه آماده است تا به شما مشاوره دهد و بهترین گزینه‌ ها را با توجه به نیازها و بودجه ‌تان پیشنهاد کند.

source

توسط chehrenet.ir