کیک بادام از آن جا که بافتی مرطوب و طعمی لطیف از بادام دارد، یکی از کیک های بسیار محبوب و خوش طعم به حساب می آید. برای طرز تهیه این کیک خوشمزه فقط کافیست موادی مثل:

  • آرد سفید به اندازه یک پیمانه
  • پودر بادام (بادام آسیاب شده بدون پوست) به اندازه یک پیمانه
  • شکر به اندازه یک پیمانه
  • تخم مرغ به اندازه چهار عدد
  • 100 گرم کره
  • شیر یا ماست به اندازه نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر به اندازه یک قاشق چایی خوری
  • وانیل به اندازه نصف قاشق چایی خوری
  • در صورت تمایل خلال بادام برای تزیین

را فراهم نمایید و مطابق با ویدئوی آموزشی زیر مراحل درست کردن کیک بادام را مرحله به مرحله انجام دهید. در ادامه آموزش هم می توانید با نحوه درست کردن کیک بادام فرانسوی، کیک بادامی ایتالیایی و سایر تکنیک های جذاب دیگر آشنا شوید.

فیلم آموزش طرز تهیه کیک بادام

پس از مشاهده این ویدئوی آموزشی، مراحل درست کردن کیک بادام را به ترتیب انجام دهید و هر کجا که نیاز به سوال و یا راهنمایی داشتید، از طریق بخش نظرات در انتهای همین صفحه و یا از طریق کانال های ارتباطی درج شده در وب سایت آریا تهران با بخش پشتیبانی ما ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را بپرسید.

طرز تهیه کیک با آرد بادام
طرز تهیه کیک با آرد بادام

طرز تهیه کیک با آرد بادام

کیک با آرد بادام که اصطلاحا به آن کیک یدون آرد گندم هم گفته می شود، یکی از سالم ترین کیک هایی است که برای افراد حساس به گلوتن بسیار مفید است. همچنین کسانی که به دنبال یک دسر با کربوهیدرات پایین هستند، کیک با آرد بادام یک گزینه ایده آل به حساب می آید. برای درست کردن این کیک ابتدا باید مواد زیر را تهیه نمایید.

  • بادام آسیاب شده بدون پوست 2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • عسل طبیعی و مرغوب به اندازه سه چهارم پیمانه
  • روغن نارگیل به اندازه یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایی خوری
  • پوست رنده شده لیمو یا پرتقال (اختیاری): یک قاشق چایی خوری

جهت درست کردن آن هم به ترتیب 4 مرحله ذکر شده در بخش زیر را انجام دهید.

  • کره یا روغن نرم شده را با عسل هم بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
  • آرد بادام را با بیکینگ پودر و کمی نمک مخلوط نمایید و سپس به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
  • در ادامه می توان وانیل، پوست لیمو یا پرتقال رنده شده و ادویه های دلخواه را اضافه نمایید تا طعم کیک بهتر شود.
  • مایه را در قالب چرب یا قالب با کاغذ روغنی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

جهت آموزش و یادگیری انواع کیک های کافی شاپی در قالب کلاس های حضوری، آنلاین و مجازی و اخذ مدرک معتبر فنی حرفه ای شما می توانید به صفحه آموزش کیک های کافی شاپی مراجعه نمایید.

طرز تهیه کیک بادام فرانسوی
طرز تهیه کیک بادام فرانسوی

طرز تهیه کیک بادام فرانسوی

کیک بادام فرانسوی به عنوان یکی از خوش عطرترین کیک های سنتی کشور فرانسه که با آرد بادام یا پودر بادام تهیه می شود و معمولا با کره، تخم مرغ و وانیل طعم دار می شود، طرز تهیه آن مانند سایر کیک ها بسیار ساده است. فقط می بایست توجه داشته باشید که از مواد باکیفیت و مرغوب برای درست کردن این نوع کیک ها استفاده نمایید. برای درست کردن آن ابتدا کاری که باید انجام دهید این است که باید مواد زیر را تهیه نمایید.

  • حدود 100 گرم پودر بادام
  • نصف پیمانه آرد سفید
  • به اندازه نصف پیمانه شکر
  • 100 گرم کره
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایی خوری وانیل
  • یک قاشق چایی خوری بکینگ پودر
  • نمک به مقدار لازم
  • در صورت تمایل رنده پوست لیمو یا پرتقال و یا بادام ورقه ای را نیز با آن ترکیب نمایید.

پس از آماده کردن این مواد، فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب گرد یا مربعی را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس در یک کاسه آرد سفید، پودر بادام، بکینگ پودر و نمک را ترکیب نمایید. کره و شکر را هم با یکدیگر هم بزنید تا حالت کرم رنگ و پف دار به خود بگیرد. سپس وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه نمایید. به تدریج تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نمایید و هر بار خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود. حالا مخلوط آرد و پودر بادام را در دو مرحله به مایه کره ای اضافه نمایید و با همزن دستی آرام مخلوط کنید. در آخر هم مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را حدود 30 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید تا ظاهر آن طلایی شود.

جهت آموزش و یادگیری انواع کیک به صورت حرفه ای، در قالب کلاس های حضوری، آنلاین و مجازی و اخذ مدرک معتبر فنی حرفه ای شما می توانید به صفحه آموزش کیک پزی مراجعه نمایید.

طرز تهیه کیک بادامی ایتالیایی
طرز تهیه کیک بادامی ایتالیایی

طرز تهیه کیک بادامی ایتالیایی

کیک بادامی ایتالیایی یکی از دسر های کلاسیک مدیترانه ای است که بافتی مرطوب و طعمی لطیف دارد. این کیک معمولا بدون آرد یا با مقدار کمی آرد تهیه می شود و به همین جهت هم بسیار کم کالری است. مواد لازم برای طرز تهیه آن عبارت است از:

  • 200 گرم پودر بادام
  • نصف پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه کره یا روغن زیتون
  • یک عدد پوست رنده شده لیمو
  • عصاره بادام یک قاشق چایی خوری
  • نصف قاشق چایی خوری لیمو
  • بکینگ پودر یک قاشق چایی خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • پودر قند برای روی کیک

برای درست کردن آن هم ابتدا به سراغ آماده سازی فر و قالب می رویم. فر را روی درجه 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گرد 20 سانتی متری را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه پودر بادام، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس در کاسه ای دیگر تخم مرغ و شکر را مخلوط نمایید. در مرحله بعدی کره ذوب شده (یا روغن زیتون)، وانیل، عصاره بادام و پوست رنده شده لیمو را به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و هم بزنید. سپس ترکیب خشک را به آرامی به مواد مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به‌دست آید.

در نهایت مایه را در قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و در صورت تمایل کمی بادام ورقه ای روی آن بپاشید. قالب را هم حدود نیم ساعت در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

برای یادگیری انواع طرز تهیه شیرینی ملکه
و نحوه درست کردن شیرینی ملکه بادام مقاله آموزشی طرز تهیه ملکه بادام را مطالعه نمایید.

طرز تهیه کیک بادام بدون آرد

اگر تمایل دارید که کیک بادام را بدون آرد تهیه نمایید، ابتدا تخم مرغ ها را را با شکر آن قدر هم بزنید تا کرم مانند و حجیم شود. سپس کره ذوب شده یا روغن زیتون ملایم را به همراه وانیل و کمی عصاره بادام به آن اضافه نمایید تا مایه ای نرم و خوش عطر بدست آید. در مرحله بعد پودر بادام را به تدریج داخل مایه می ریزند و با لیسک آرام مخلوط می کنند تا ترکیب یکنواخت شود. مایه آماده را در قالب چرب شده می ریزند و در صورت تمایل روی آن بادام ورقه ای قرار می دهند. کیک را در فر از پیش گرم شده با حرارت حدود 170درجه سانتی گراد می پزند تا روی آن طلایی شود و بوی خوش بادام در فضا بپیچد. پس از خنک شدن، کمی پودر قند رویش می پاشند و به شکل ساده و یا همراه با قهوه سرو آن را سرو می کنند. ضمنا کیک بادام بدون شکر را هم به همین شکل درست می کنند فقط به جای شکر شما می توانید از عسل مرغوب و طبیعی استفاده نمایید.

برای آشنایی با سرفصل های آموزشی کلاس شیرینی پزی و آشنایی با نحوه شرکت در این کلاس های آموزشی محبوب و پرطرفدار می توانید به صفحه کلاس شیرینی پزی مراجعه نمایید.

طرز تهیه کیک بادام اسپانیایی

کیک بادام اسپانیایی به عنوان یک دسر معروف و سنتی کشور اسپانیا از جمله دسر هایی است که بدون آرد درست می شود. جهت درست کردن آن ابتدا 3 عدد تخم مرغ را را با نصف پیمانه شکر هم می زنند تا رنگشان روشن و حجمشان زیاد شود. سپس به مقدار لازم پودر بادام را به همراه پوست رنده شده لیمو و کمی دارچین به آن اضافه می کنند و آرام مخلوط می کنند تا مواد یکدست شوند. در این مرحله نیازی به آرد یا بکینگ‌پودر نیست، چون پف و حجم کیک از هم زدن درست تخم مرغ ها به دست می آید. مایه آماده را در قالب چرب شده می ریزند و در فر با حرارت حدود 175 درجه سانتی گراد می پزند تا روی آن طلایی شود.

برای مشاهده دوره های آموزشی قناری، اساتید این دوره های جذاب و پرطرفدار می توانید به صفحه آموزشگاه قنادی تهران مراجعه نمایید.

طرز تهیه کیک بادام سوئدی

اگر به دنبال یک دسر خوش طعم و خاص اسکاندیناوی هستید، کیک بادام سوئدی ایده آل ترین گزینه برای شماست. این کیک دو لایه نازک بادام و یک لایه کرم وانیلی به سبک کیک های فرانسوی دارد و علاوه بر طعم خوشمزه، ظاهر جذابی را نیز پس از آماده شدن خواهد داشت. به منظور طرز تهیه آن ابتدا سفیده های تخم مرغ را با مقدار کمی شکر هم می زنند، تا پف دار و براق شوند. سپس پودر بادام را به آن اضافه نمایید و به آرامی مخلوط کنید. مایه بدست آمده را در دو نوبت در قالب گرد بریزید و در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا ظاهر آن طلایی شود.

در ادامه زرده های تخم مرغ، شکر و خامه را روی حرارت ملایم بپزید تا غلظ شود و سپس کره و وانیل را اضافه کرده و اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه کیک بادام امریکایی

به منظور درست کردن کیک بادام آمریکایی ابتدا مواد زیر را تهیه نمایید.

  • آرد سفید
  • پودر بادام
  • شکر
  • کره
  • تخم مرغ
  • شیر یا خامه
  • بیکینگ پودر
  • وانیل
  • نمک
  • پودر شکر یا خلال بادام برای تزیین

درست کردن آن هم به این صورت است که ابتدا کره و شکر را با هم می زنند تا رنگش روشن و بافتش کرمی شود. سپس تخم مرغ ها را را به ترتیب اضافه می کنند تا مایه یکنواخت شود. بعد از آن آرد، بیکینگ پودر و پودر بادام را با هم ترکیب کرده و به تدریج به مواد اضافه می کنند. در پایان کمی شیر یا خامه اضافه می شود تا مایه حالت روان تری پیدا کند.

مایه آماده را در قالب چرب شده می ریزند و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 175 درجه سانتی گراد حدود 30 تا 40 دقیقه می پزند تا سطح آن طلایی و وسطش پخته شود. پس از خنک شدن، روی آن را می توان با پودر شکر، خلال بادام یا خامه فرم گرفته تزیین کرد.

طرز تهیه کیک بادام بلژیکی

برای طرز تهیه کیک بادام بلژیکی هم ابتدا می بایست مواد زیر را هر کدام به مقدار لازم تهیه نمایید.

  • آرد سفید
  • پودر بادام
  • شکر
  • کره
  • تخم مرغ
  • بیکینگ پودر
  • وانیل
  • نمک
  • شربت کارامل یا شکلات ذوب شده (اختیاری)
  • پودر شکر برای تزیین

کیک بادام بلژیکی بافتی نرم، مرطوب و عطر غلیظی از بادام و کره دارد و معمولا با طعم کاراملی یا شکلاتی همراه است. به منظور طرز تهیه آن ابتدا کره و شکر را هم می زنند تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها را به ترتیب افزوده و هم زدن را ادامه می دهند تا مایه یک دست شود. در مرحله بعد، پودر بادام و آرد را به همراه بیکینگ پودر و کمی نمک ترکیب کرده و به مواد قبلی اضافه می کنند.

پس از آماده شدن خمیر، آن را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 180 درجه سانتی گراد حدود 30 تا 45 دقیقه می پزند تا روی آن طلایی و مغزش کاملا پخته شود.

طرز تهیه کیک بادام رژیمی

همانند موارد قبلی مواد زیر را به مقدار لازم برای دست کردن کیک بادام رژیمی تهیه نمایید. ضمنا این کیک برای افرادی که رژیم غذایی دارند بسیار مفید بوده و پیشنهاد می کنیم حتما یک بار هم که شده آن را امتحان نماییم.

  • پودر بادام
  • تخم مرغ
  • شیرین کننده طبیعی (عسل یا استویا)
  • روغن نارگیل یا روغن زیتون
  • بیکینگ پودر
  • وانیل یا دارچین
  • نمک
  • پودر نارگیل یا بادام برش خورده برای تزیین (اختیاری)

کیک بادام رژیمی بدون شکر و آرد سفید تهیه می شود و در عین حال طعم لطیف و طبیعی بادام را حفظ می کند. برای درست کردن آن، ابتدا تخم مرغ ها را با شیرین کننده طبیعی مانند استویا یا عسل سبک می زنند تا پف کند. سپس روغن نارگیل یا مقدار کمی روغن زیتون اضافه می کنند و هم می زنند تا مایه یکنواخت شود.

در گام بعدی پودر بادام را به همراه بیکینگ پودر و کمی وانیل یا دارچین به مواد مایع افزوده و آرام هم می زنند تا خمیری نرم و یک دست به دست آید. مایه آماده را در قالبی کوچک که از قبل چرب شده می ریزند و در فر از پیش گرم شده با دمای حدود 175 درجه سانتی گراد حدود 25 تا 30 دقیقه می پزند تا روی آن طلایی شود.

طرز تهیه کیک بادام و عسل

یکی دیگر از انتخاب های جذاب برای درست کردن یک کیک خوشمزه، کیک بادام و عسل است که در عین خوشمزگی، بسیار مقوی نیز می باشد. اگر همین حالا می خواهید این دسر خوشمزه را درست کنید، ابتدا مواد زیر را تهیه نمایید.

  • پودر بادام
  • آرد (سفید یا سبوس دار)
  • تخم مرغ
  • عسل
  • کره یا روغن نرم شده
  • بیکینگ پودر
  • نمک
  • وانیل
  • خلال بادام یا پودر بادام برای تزیین (اختیاری)

پس از فراهم کردن مواد اولیه در نخستین اقدام، کره یا روغن نرم شده را با عسل مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست و کمی سبک شود. سپس تخم مرغ ها را به تدریج اضافه کرده و با مواد مخلوط می کنند تا مایه صاف و یکنواخت شود. در گام بعدی پودر بادام، آرد (در صورت تمایل آرد کامل یا سبوس دار)، بیکینگ پودر و کمی نمک را با هم ترکیب کرده و به مواد مایع اضافه می کنند. مواد را آرام هم می زنند تا خمیر یکدست حاصل شود. مایه آماده را در قالب چرب شده می ریزند و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزند تا روی کیک طلایی شود و وسط آن کاملا پخته شود. پس از خنک شدن، روی کیک را می توان با عسل اضافی، خلال بادام یا پودر بادام تزیین کرد.

طرز تهیه کیک بادام و نارگیل

کسانی که طعم لذیذ بادام و عطر دل نشین نارگیل را خیلی دوست دارند، در این بخش می توانند مراحل طرز تهیه دسر پرطرفدار کیک بادام و نارگیل را یاد بگیرند. همانند سایر دسر ها شما ابتدا به مواد مثل آرد، پودر بادام، پودر نارگیل یا پرک نارگیل، شکر یا شیرین کننده دلخواه، کره یا روغن نرم شده، تخم مرغ، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را مقدار لازم تهیه کرده و هر یک را در ظورف مجزا قرار دهید.

سپس کره یا روغن نرم شده را با شکر یا شیرین کننده دلخواه هم بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدست شود. در گام بعدی پودر بادام، آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را با هم ترکیب کرده و به مواد مایع اضافه می کنید. سپس پودر نارگیل یا پرک نارگیل را به مایه افزوده و آرام هم می زنید تا خمیر یکدست حاصل شود.

مایه آماده را در قالب چرب و آرد پاشی‌شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 180 درجه سانتی گراد حدود 35 دقیقه بپزید تا روی کیک طلایی و مغز آن کاملا پخته شود.

طرز تهیه کیک بادام و گردو

در این بخش به سراغ آموزش درست کردن کیک بادام و گردو می رویم. گردو و بادام از آن جا که هر دو بسیار مقوی و پرخاصیت هستند، در دسر های مختلف هم می توانند ترکیبی بی نظیری را با هم داشته باشند. در شروع کار ابتدا مواد زیر را تهیه نمایید.

  • آرد
  • پودر بادام
  • گردو خرد شده
  • شکر
  • کره یا روغن نرم شده
  • تخم مرغ
  • بیکینگ پودر
  • نمک
  • وانیل
  • در صورت تمایل خلال بادام یا گردو برای تزیین روی کیک

ابتدا کره یا روغن نرم شده را با شکر هم می زنند تا سبک و کرمی شود. سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کرده و هم می زنند تا مایه یکدست شود. در مرحله بعد، پودر بادام، آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را با هم ترکیب کرده و آرام به مواد مایع اضافه می کنند. سپس گردو خرد شده (ترجیحا بو داده برای عطر بیشتر) را اضافه کرده و با قاشق به آرامی هم می زنند تا خمیر یکنواخت شود. در آخر هم مایه آماده را در قالب چرب و آرد پاشی شده می ریزند و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزند تا آماده شود. پس از خنک شدن، می توان روی کیک را با خلال بادام، گردو خرد شده یا پودر قند تزیین کرد.

طرز تهیه کیک بادام و شکلات

برای طرز تهیه کیک بادام و شکلات ابتدا همان مواد ذکر شده در بخشی قبلی را به همراه شکلات تخته ای و چیپسی فراهم نمایید. سپس کره یا روغن نرم شده را با شکر هم بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس نخم مرغ ها را به نوبت اضافه کرده و هم بزنید. در بخش بعدی پودر بادام، آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را با هم ترکیب کرده و آرام آرام به مواد مایع اضافه کنید. سپس شکلات تخته ای یا چیپسی خرد شده را به خمیر افزوده و به آرامی هم بزنید تا یکنواخت شود.

مایه آماده را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید تا آماده شود. پس از خنک شدن، می توان روی کیک را با شکلات آب شده، پودر بادام یا چیپس شکلات تزیین کرد. در ضمن این کیک با ترکیب بادام و شکلات، پیشنهادی عالی برای سرو در مهمانی ها، همراه چای یا قهوه و حتی به عنوان دسر خانگی است.

طرز تهیه كيك بادام و پرتقال بدون آرد

قطعا شما به خوبی می دانید که بادام سرشار از پروتیئن و ویتامین E است. پرتغال هم که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان می باشد. به همین جهت كيك بادام و پرتقال بدون آرد یک دسر بسیار مقوی و سالم برای شما محسوب می شود و از جمله دسر هایی است که پیشنهاد می کنیم حتما یک بار هم که شده آن را تست نمایید. درست کردن آن هم شامل 4 مرحله است که در بخش زیر توضیح داده ایم.

  • یک یا دو عدد پرتقال تازه را کامل با پوست (پس از شستن کامل) در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. این پوره عطر و رطوبت طبیعی به کیک می دهد.
  • تخم مرغ ها را با شکر، عسل یا شیرین کننده طبیعی را هم بزنید تا حجمشان کمی بیشتر شود و سبک شود.
  • پوره پرتقال، روغن (روغن نارگیل یا کره نرم شده) و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید. سپس پودر بادام و کمی بیکینگ پودر به مخلوط اضافه نمایید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا خمیر یکدست حاصل شود.
  • خمیر آماده را در قالب چرب یا قالب با کاغذ روغنی بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا سطح کیک طلایی شود و داخل آن کاملا پخته شود.

طرز کیک اسفنجی بادام

کیک اسفنجی بادام، نوعی کیک سبک و نرم است که با ترکیب بادام آسیاب شده و تخم مرغ، بافتی پفکی و لطیف پیدا می کند. روش تهیه آن به شکل زیر است.

  • پودر بادام، آرد (در صورت تمایل می توان بخشی از آن را با آرد سفید جایگزین کرد) و کمی بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا سبک شود.
  • تخم مرغ ها را با شکر با همزن برقی بزنید تا حجمشان بیشتر شود و مایه سبک و پفکی شود.
  • اضافه کردن مواد خشک: مخلوط بادام و آرد را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و به آرامی با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا هوا از بین نرود و بافت اسفنجی حفظ شود.
  • اضافه کردن کره یا روغن (اختیاری): مقداری کره ذوب شده یا روغن به مواد افزوده و آرام هم بزنید تا یکدست شود.
  • مایه را در قالب چرب شده یا قالب با کاغذ روغنی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید تا روی کیک طلایی شود و داخل آن کاملا پخته شود.

طرز تهیه کیک بادام و گلاب

کیک بادام و گلاب کیکی خوش عطر، مرطوب و لطیف است که رایحه ملایم گلاب با طعم بادام ترکیب می شود. روش تهیه آن هم به شکل زیر است.

  • کره نرم شده را با شکر یا شیرین کننده دلخواه با همزن برقی بزنید تا سبک و کرمی شود.
  • افزودن تخم‌مرغ ها: تخم‌مرغ ها را به نوبت اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدست و نرم شود.
  • پودر بادام، آرد و بیکینگ‌پودر را با کمی نمک مخلوط و الک کرده، سپس به تدریج به مواد مایع اضافه نمایید و آرام هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
  • مقداری گلاب (حدود 1 تا 2 قاشق غذا خوری) به خمیر افزوده و آرام هم بزنید تا عطر آن به خوبی در کل خمیر پخش شود.
  • خمیر را در قالب چرب یا قالب با کاغذ روغنی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا آماده شود.

طرز تهیه کیک بادام و هویج

کیک بادام و هویج هم از جمله دسر های خوم طعم و جذابی است که در این بخش نحوه درست کردن آن را بررسی می کنیم.

  • در شروع کار هویج ها را شسته، پوست کنده و رنده کنید.
  • تخم مرغ ها را با شکر یا شیرین کننده دلخواه هم بزنید تا کمی پف کند. سپس روغن یا کره نرم شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
  • پودر بادام، آرد، بیکینگ پودر، نمک و ادویه های دلخواه مانند دارچین یا جوز هندی را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید.
  • هویج رنده شده را به خمیر اضافه کرده و به آرامی هم می زنند تا مواد یکنواخت شوند.
  • خمیر را در قالب چرب شده یا قالب با کاغذ روغنی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای حدود 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
  • پس از خنک شدن، می توان روی کیک را با پودر بادام، گردو خرد شده یا کمی شیره عسل تزیین کرد.

سوالات متداول؟

طرز تهیه کیک بادام بدون فر چگونه است؟

کیک بادام بدون فر را می توان روی گاز یا با بخار آب تهیه کرد. برای نحوه درست کردن آن هم مراحل توضیح داده شده در مقاله را مطالعه نمایید.

طرز تهیه کیک بادام با متدهای مختلف را چگونه حرفه ای یاد بگیریم؟

ابتدا ویدئوی آموزشی درج شده در این مقاله را به همراه آموزش تئوری روش های مختلف طرز تهیه کیک بادام را مشاهده نمایید، سپش برای حرفه ای تر شدن در زمینه پخت انوع کیک، می توانید در کلاس های آموزش کیک پزی و شیرینی پزی آموزشگاه آریا تهران شرکت نمایید. اطلاعات بیشتر در این خصوص را می توانید از طریق راه های ارتباطی درج شده در همین صفحه مشاهده نمایید.

کیک بادامی چه خواصی دارد و برای چه مناسبت هایی می توان از آن استفاده کرد؟

کیک بادامی به دلیل استفاده از پودر بادام، سرشار از پروتئین، چربی های سالم، ویتامین E و مواد معدنی مثل منیزیم و پتاسیم است که انرژی زا و مغذی است. این کیک با بافت نرم و عطر دلپذیر بادام، هم میان وعده سالمی برای خانواده فراهم می کند و هم پیشنهادی مناسب برای سرو همراه چای یا قهوه است. به دلیل ظاهر زیبا و امکان تزیین ساده با خلال بادام یا پودر شکر، می توان آن را در مهمانی ها، جشن تولد، مراسم دوستانه یا حتی به عنوان دسر خانگی استفاده کرد، جایی که هم طعم خوشایند و هم ارزش غذایی مورد توجه است.

source

توسط chehrenet.ir