بدون شک خوشمزه ترین روش پخت بلدرچین، بلدرچین با سس انگور است و یکی از غذاهای فرانسوی محسوب می شود. طعم این غذا شبیه به اکبر جوجه می شود و سرشار از نیاسین، فسفر و کلسیم است. خیلی از مردم عاشق بلدرچین با سس انگور هستند ولی فکر می کنند که طرز تهیه آن سخت و زمان بر است، اما این غذا بسیار ساده و در کمتر از نیم ساعت آماده می شود.

ما در این مقاله آموزشی قصد داریم طرز تهیه بلدرچین خوشمزه به روش های مختلف از جمله سرخ شده، آب پز، شکم پر، کبابی و… را با استفاده از سس های خاص مثل سس انگور، انار و پرتقال آموزش دهیم. همچنین، خوشحال می شویم نظرات خود را درباره غذا با بلدرچین در بخش دیدگاه های همین صفحه برای ما ثبت کنید.

برای تهیه این غذا باید ابتدا بلدرچین ها را در یک تابه با کره سرخ کنید. سپس آب انگورها را بگیرید و با آبلیمو، نمک، فلفل و در صورت تمایل با کمی زعفران مخلوط کنید و به بلدرچین ها اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بلدرچین ها بپزد. در نهایت آرد ذرت با کمی آب مخلوط کنید و به سس اضافه کنید تا غلیظ شود.

در بخش زیر، شما عزیزان می توانید فیلم آموزش طرز تهیه بلدرچین با سس انگور و طرز تهیه بلدرچین در فر را مشاهده کنید. این فیلم توسط یکی از بهترین مربیان آشپزی آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران تهیه شده است.

پیشنهاد ویژه: با شرکت در دوره آشپزی سنتی آموزشگاه آریا تهران می توانید پخت انواع غذاهای ایرانی از جمله بلدرچین را به صورت عملی توسط بهترین مربیان آشپزی یاد بگیرید.جهت استعلام قیمت و ثبت نام این دوره می توانید با شماره تلفن 02191098500 تماس بگیرید.

طرز تهیه بلدرچین با سس انگور
طرز تهیه بلدرچین با سس انگور

طرز تهیه بلدرچین با سس انگور

تهیه بلدرچین با سس انگور بسیار راحت می باشد و در کمتر از نیم ساعت آماده می شود. شما می توانید در جدول زیر، مواد لازم برای پخت جوجه بلدرچین با سس انگور را مشاهده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بلدرچین به تعداد مورد نیاز
انگور درشت و سفید یک کیلوگرم
کره 200 گرم
آرد ذرت دو قاشق مرباخوری
نان تست به تعداد دلخواه
آبلیمو دو قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
زعفران در صورت تمایل می توانید استفاده کنید.

برای تهیه بلدرچین با سس انگور، ابتدا بلدرچین ها را پاک کنید و در یک تابه بلدرچین ها را ترجیحا به جای روغن، با کره سرخ کنید که طعم بهتری بگیرد. سپس آب نصف انگورها را بگیرید و با آبلیمو، نمک، فلفل و در صورت تمایل مقداری زعفران مخلوط کنید . این سس را روی بلدرچین ها بریزید.

سپس در طرف را بگذارید تا حدود 20 دقیقه بلدرچین بپزد. پس از 20 دقیقه می توانید آرد ذرت را در آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کنید تا سس انگور غلیط شود. در نهایت می توانید این غذا را روی نون تست سرو کنید و به دلخواه روی آن انگور برای تزیین بریزید.

لازم به ذکر است که در آموزشگاه آشپزی آریا تهران تمام دوره های آشپزی همراه با مدرک بین المللی فنی حرفه ای به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود. برای آشنایی دوره های آشپزی آریا تهران و سایر مزایای این اموزشگاه می توانید به صفحه آموزشگاه اشپزی تهران مراجعه کنید.

طرز تهیه بلدرچین با رب انار
طرز تهیه بلدرچین با رب انار

طرز تهیه بلدرچین با رب انار

یک روش دیگر برای پخت بلدرچین خوشمزه استفاده از سس انار است که طعم ترش آن برای بسیاری از مردم محبوب است و در بسیاری از رستوران ها این نوع بلدرچین سرو می شود. مواد اولیه که برای تهیه بلدرچین با رب انار نیاز دارید شامل موارد زیر می شود:

  • بلدرچین به تعداد دلخواه
  • سه قاشق غذاخوری رب انار
  • دو عدد پیاز
  • نصف پیمانه انار
  • 200 گرم کره
  • نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به مقدار دلخواه

طرز پخت بلدرچین با رب انار به این صورت است که ابتدا باید بلدرچین ها را شسته و پاک کنید. سپس با ترکیب پیاز رنده شده و ادویه های معطر مانند فلفل، زردچوبه، دارچین، نمک و زعفران بلدرچین ها را مزه دار کنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا بلدرچین ها حسابی مزه دار شوند.

در مرحله بعد بلدرچین ها را در کره سرخ کنید و پس از سرخ شدن، بلدرچین ها را کنار بگذارید. سپس در همان کره، پیاز نگینی را تفت داده و ادویه های دلخواه را اضافه کنید.

در مرحله بعدی، رب گوجه فرنگی، انار دانه شده و رب انار را اضافه کنید و پس از کمی سرخ شدن، بلدرچین ها را درون ظرف قرار دهید. در نهایت دو لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت غذا بپزد.

طرز پخت بلدرچین با سس پرتقال
طرز پخت بلدرچین با سس پرتقال

طرز پخت بلدرچین با سس پرتقال

بلدرچین پرتقالی یکی از غذاهای محبوب است که خیلی راحت کمتر از یک ساعت درست می شود و معمولا در رستوران های لوکس سرو می شود. برای تهیه این بلدرچین به مواد اولیه زیر نیاز دارید که عبارت اند از:

  • بلدرچین به تعداد دلخواه
  • دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 100 گرم کره
  • یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
  • یک پیمانه آب پرتقال طبیعی

طرز تهیه خوراک بلدرچین با سس پرتقال به این صورت است که ابتدا باید بلدرچین ها را شسته و پاک کنید و سپس آنها را درون یک کاسه قرار دهید و با ادویه ها و زعفران دم کرده بلدرچین ها را مزه دار کنید.

برای طعم بهتر می توانید از یک شب قبل این کار را انجام دهید و سپس بلدرچین ها را درون یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

برای مرحله بعد بلدرچین ها را در کره به خوبی سرخ کنید. پس از سرخ شدن بلدرچین ها، آنها را از تابه خارج کنید و در همان کره پیاز رنده شده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس ادویه ها را به همراه پوست پرتقال به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

در نهایت آب پرتقال و نصف لیوان آب را به مخلوط پیاز اضافه کنید و بلدرچین ها را دوباره درون تابه قرار دهید. کمی زعفران و نمک اضافه کنید و در نهایت اجازه دهید بلدرچین ها به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

طرز تهیه بلدرچین با سس مخصوص

شما می توانید به همین روش بلدرچین را با سس دلخواه و مخصوص خود آماده کنید. برای مثال شما می توانید بلدرچین را با سس سیر، قارچ و خامه هر سسی که دوست دارید تهیه کنید.

طرز تهیه بلدرچین بریونی با سس کره

بلدرچین بریونی یک غذای مجلسی محبوب است که با سس کره بی نظیر می شود. برای پخت آن باید ابتدا بلدرچین ها را شسته و پاک کنید و با ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل، دارچین و کمی زعفران مزه دار کنید و سپس بلدرچین ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شوند.

در مرحله بعد، بلدرچین ها را در کره سرخ کنید و پس از سرخ شدن آنها را کنار بگذارید. در همان تابه پیاز و سایر ادویه ها را با هم تفت دهید و دوباره بلدرچین ها را با کره و کمی خامه اضافه کنید. در نهایت به مقدار لازم آب اضافه کنید تا بلدرچین ها با مدت نیم ساعت بپزد.

پیشنهاد ویژه: در آشپزی می توانید از انواع سس ها و چاشنی ها برای خلق غذاهای جدید استفاده کنید. به همین منظور، دوره سوسیر در آموزشگاه آریا تهران با هدف آموزش عملی انواع سس ها و چاشنی ها برای تمام غذاها برگزار می شود. برای شرکت در این دوره می توانید به صفحه لینک شده مراجعه کنید.

طرز تهیه بلدرچین رستورانی
طرز تهیه بلدرچین رستورانی

طرز تهیه بلدرچین رستورانی

حتما تا حالا تجربه کرده اید که بلدرچین های رستوران ها بسیار خوشمزه تر و لذیذتر از پخت بلدرچین در خانه می شود. ما در این قسمت قصد داریم صفر تا صد طرز تهيه بلدرچين به روش رستوران ها را آموزش دهیم. برای یادگیری بهتر می توانید فیلم آموزشی ابتدای مقاله را نیز مشاهده نمایید.

شما می توانید مواد لازم برای تهیه بلدرچین رستورانی را برای چهار نفر در جدول زیر مشاهده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بلدرچین 4 عدد
پیاز متوسط دو عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
زعفران 5 قاشق غذاخوری
لیموترش یک عدد
کره حیوانی 100 گرم
نمک و فلفل و آبلیمو و سایر ادویه جات دلخواه به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه بلدرچین رستورانی

ابتدا، بلدرچین ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن و زعفران مخلوط کنید. بلدرچین ها را خوب ورز دهید تا مواد به خورد گوشت بروند. در صورتی که می خواهید غذای سالم تری داشته باشید، می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

در مرحله بعد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه لیموترش، کره، زعفران، فلفل و سایر ادویه جات را به بلدرچین اضافه کنید. دوباره همه مواد را خوب ورز دهید تا بلدرچین طعم خوبی بگیرد. سپس بلدرچین ها درون همان کاسه بگذارید و با سلفون روی کاسه رو بپوشانید.

کاسه را درون یخچال قرار دهید و بگذارید به مدت هفت ساعت استراحت کند تا کامل نرم و آبدار شود. در نهایت می توانید عین جوجه کباب، بلدرچین های مزه دار شده را کباب کنید.

در بسیاری از رستوران ها، بلدرچین را به روش های مختلف مثل زعفرانی یا شکم پر سرو می کنند که در ادامه آموزش خواهیم داد.

با شرکت در دوره آموزش آشپزی ملل آموزشگاه آریا تهران می توانید تهیه غذاهای رستورانی خاص مثل بلدرچین رستورانی را در کمترین زمان ممکن همراه با مدرک بین المللی قابل ترجمه به صورت عملی یاد بگیرید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانید به صفحه لینک شده مراجعه کنید و یا با شماره تلفن 02191098500 تماس بگیرید.

طرز تهیه بلدرچین زعفرانی
طرز تهیه بلدرچین زعفرانی

طرز تهیه بلدرچین زعفرانی

بلدرچین زعفرانی به دلیل اینکه زعفران گران است به عنوان یکی از غذاهای اعیانی برای مجالس مهم محسوب می شود و معمولا در رستوران های گران قیمت سرو می شود. با تهیه مواد زیر می توانید با کمترین هزینه خودتان بلدرچین زعفرانی را در خانه درست کنید. مواد لازم برای پخت این نوع بلدرچین عبارت اند از:

  • بلدرچین به تعداد لازم
  • یک فنجان آب لیمو ترش
  • سه عدد پیاز
  • دو عدد هویج
  • نمک، فلفل و سایر ادویه های دلخواه مثل پاپریکا به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران غلیظ دم شده به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه بلدرچین زعفرانی

برای پخت بلدرچین زعفرانی به سبک رستوران ها باید ابتدا پیاز را خلالی و هویج را نگینی خرد کنید. سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز و هویج و بلدرچین را با هم تفت دهید.

سپس دو لیوان آب با نمک و فلفل اضافه کرده تا بلدرچین پخته شود. پس از پخت، بلدرچین ها را از قابلمه خار کرده و آنها را به صورت کامل به زعفران آغشته کنید.

در نهایت در یک قابلمه جداگانه بلدرچین های زعفرانی شده را سرخ کنید. شما می توانید این غذای خوشمزه را با سس های دلخواه مثل سس انار یا انگور همراه با برنج در مهمانی های سرو کنید.

طرز پخت بلدرچین سرخ شده

بلدرچین سرخ شده راحت تر از سایر روش های پخت بلدرچین می باشد. برای تهیه بلدرچین سرخ شده فقط کافی است که بلدرچین ها را با ادویه های دلخواه مثل نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید. سپس بلدرچین ها را برای سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

سپس بلدرچین ها را درون یک تابه با روغن سرخ کنید. حواستان باشد که بلدرچین را هر چند دقیقه پشت و رو کنید تا نسوزد. سپس یک در روی تابه بگذارید تا با حرارت ملایم بلدرچین مغز پخت شود.

پس از سرخ شدن فراموش نکنید که بلدرچین ها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بلدرچین سرخ شده غذایی سالم است که در کمتر از نیم ساعت آماده می شود.

طرز تهیه بلدرچین در سرخ کن بدون روغن

شما می توانید در سرخ کن بلدرچین ها را بدون روغن سرخ کنید. برای این کار فقط کافی است که سبد سرخ کن را کمی با کره گیاهی چرب کنید و سپس بلدرچین ها را درون سرخ کن قرار دهید. توجه داشته باشید که به اندازه یک قاشق مربا خوری کره برای این روش کافی است.

با توجه به اینکه مدل سرخ کن ها متفاوت است نمی توانیم بگوییم که چه گزینه ای را بزنید، اما بهتر است که دمای سرخ کن را در حد 180 الی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و زمان پخت را حدود 20 الی 30 دقیقه در نظر بگیرید.

به این ترتیب شما می توانید با کالری خیلی کم و بدون روغن بلدرچین ها را سرخ کنید.

طرز تهیه بلدرچین شکم پر
طرز تهیه بلدرچین شکم پر

طرز تهیه بلدرچین شکم پر

بلدرچین شکم پر یکی دیگر از غذاهای رستورانی خوشمزه است که در این قسمت به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهیم. لازم به ذکر است که برای بلدرچین شکم پر شما می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید و کاملا سلیقه ای می باشد.

مواد لازم برای تهیه بلدرچین شکم پر عبارت اند از:

  • بلدرچین به تعداد مورد نیاز
  • سه عدد پیاز
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • سه حبه سیر
  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • سه قاشق غذاخوری مغز گردو سبزیجات معطر
  • دو قاشق غذاخوری رب انار
  • ادویه جات به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم

مراحل تهیه بلدرچین شکم پر

برای تهیه بلدرچین شکم پر مجلسی، ابتدا پیازها را خلالی و فلفل دلمه ای را به صورت درشت خرد کنید. سپس بلدرچین ها را با پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش و زعفران دم کرده مزه دار کنید و دو ساعت در یخچال قرار دهید تا بلدرچین ها حسابی مزه دار شوند و استراحت کنند.

برای تهیه مواد درون بلدرچین باید پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس سیر رنده شده، رب انار، نمک و فلفل و سبزی های خشک را افزوده و کمی تفت دهید. می توانید به صورت دلخواه نیز گردوی خشک شده و زرشک را نیز اضافه کنید.

شکم بلدرچین ها را برش داده و با مواد پر کنید و با نخ یا خلال دندان ببندید. شما می توانید یک سس دلخواه نیز با پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه های دلخواه در آب جوش درست کنید.

در نهایت، بلدرچین ها را با کره و زعفران رومال کرده و بگذارید حدود یک ساعت با دمای 180 درجه در فر بپزد. شما می توانید این غذا را با برنج نیز سرو کنید.

طرز پخت بلدرچین ساده
طرز پخت بلدرچین ساده

طرز پخت بلدرچین ساده

اگر زمان کافی برای تهیه غذا ندارید که بدون برنج نیز سرو شود، بلدرچین بهترین گزینه می باشد. مواد اولیه ای که برای تهیه بلدرچین ساده در کمترین زمان نیاز دارید عبارت اند از:

  • بلدرچین به تعداد مورد نیاز
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • دو عدد هویج
  • یک عدد پیاز
  • سه حبه سیر
  • 300 گرم قارچ
  • زعفران دم کرده به مقدار مورد نیاز (اختیاری)
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و سایر ادویه های دلخواه به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی به مقدار مورد نیاز

ابتدا بلدرچین را پاک کنید. سپس بلدرچین ها را با زعفران دم کرده، پیاز خرد شده، ادویه جات و کمی آب لیمو مزه دار کنید و اجازه دهید حداقل دو ساعت در یخچال استراحت کند.

سپس در یک تابه پیاز خلالی و فلفل دلمه ای را تفت دهید، رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بلدرچین ها را در این مواد سرخ کنید. وقتی بلدرچین ها کمی طلایی شدند، هویج خرد شده و قارچ را اضافه کنید. در نهایت کمی آب جوش بریزید تا بلدرچین ها به مدت نیم ساعت بپزند.

برای رفع بوی زهم بلدرچین ها می توانید کمی برگ بو به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه بلدرچین آب پز

بلدرچین آب پز به ساده ترین روش برای پخت بلدرچین می باشد که برای افرادی که رژیم غذایی سالم دارند و برای خانم های باردار و سالمندان به شدت مفید است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه بلدرچین آب پز برای بیمار را مرحله به مرحله توضیح دهیم.

ابتدا بلدرچین ها را کامل تمیز کنید و شستشو دهید. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و تا نصف قابلمه آب سرد اضافه کنید.

به آب کمی نمک، فلفل سیاه، برگ بو و چند حبه سیر اضافه کنید تا گوشت بوی بدی ندهد و بهتر بپزد. بلدرچین ها را درون قابلمه قرار دهید و اجازه دهید اب جوش بیاد.

وقتی آب کم کم شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید تا بلدرچین ها کم کم مغز پخت شوند. در صورت تمایل می توانید زعفران دم کرده یا آب لیمو اضافه کنید تا طعم گوشت بهتر شود. در نهایت بعد از نیم ساعت می توانید بلدرچین ها را سرو کنید.

طرز تهیه بلدرچین برای کودکان

بلدرچین یکی از گوشت های پرخاصیت برای کودکان است که به دلیل پروتئین بالا و ویتامین های زیادی که دارد به رشد جسمی و ذهنی کودکان کمک می کند. مخصوصا بلدرچین آب پز برای کودکان بسیار مفید است.

همانطور که می دانید کودکان خیلی سخت غذا می خورند و بسیاری از کودکان بلدرچین را دوست ندارند. اما ما در این قسمت می خواهیم طرز تهیه بلدرچین با پاستا آلفردو را آموزش دهیم که قطعا هر کودکی عاشق آن می شود.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بلدرچین با پاستا آلفردو عبارت اند از:

  • بلدرچین به تعداد مورد نیاز
  • دو عدد پیاز
  • دو حبه سیر
  • 100 گرم کره
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 100 گرم جعفری
  • یک بسته 500 گرمی پاستا
  • 100 گرم پنیر پیتزا
  • نمک، فلفل، دارچین و پودر سیر به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه بلدرچین برای کودکان

ابتدا بلدرچین ها را تمیز کرده و در یک قابلمه همراه دو شاخه دارچین دو لیوان آب قرار دهید تا به مدت پنج دقیقه بجوشند. سپس بلدرچین ها را آبکش کرده و دارچین ها را دور بریزید. این کار فقط برای این است که بوی بد گوشت از بین برود.

در مرحله بعد، یک پیاز را خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و کمی دارچین پودر شده اضافه کنید. بلدرچین ها را اضافه کنید و آنها را سرخ کنید.سپس دو لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بلدرچین ها بپزند.

پس از پخت استخوان های بلدرچین را کامل جدا کنید و گوشت آنها را ریش ریش کنید.

در یک قابلمه جداگانه، چند لیوان آب به همراه کمی نمک بریزید و زمانی که آب جوش آمد پاستا را داخل آن بریزید. وقتی که پاستا تقریبا نرم شد، پاستا را آبکش کنید.

در مرحله بعد، پیاز را همراه سیر به صورت نگینی خرد کنید و با کره آنها را تفت دهید. سپس گوشت ریش ریش شده بلدرچین را به آن اضافه کنید. خامه صبحانه را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا خامه آب شود.

در انتها جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید. پس از آب شدن پنیر می توانید پاستا را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. به این ترتیب پاستای آلفردو با گوشت بلدرچین آماده سرو می باشد.

طرز تهیه بلدرچین در شیشه

بلدرچین را با پیاز، روغن، نمک و ادویه مزه دار کرده و داخل شیشه درب را بریزید و آن را در قابلمه آب آن را قرار دهید تا با حرارت غیر مستقیم بخارپز و کاملا مغز پخت شود.

زمان پخت بلدرچین چقدر است

بلدرچین معمولا بین 30 دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز دارد تا بلدرچین مغز پخت شود. بنابراین، اگر به دنبال یک غذای سریع هستید بلدرچین گزینه مناسبی می باشد.

چه روغنی برای تهیه بلدرچین مناسب است؟

بهترین روغن برای تهیه بلدرچین، روغن زیتون است. البته پیشنهاد می شود از کره گیاهی استفاده کنید تا بلدرچین طعم بهتری بگیرد و مثل بلدرچین های رستورانی شود.

سوالات متداول

طرز تهیه بلدرچین با سس انگور چگونه است؟

ابتدا بلدرچین ها را در یک تابه با کره سرخ کنید. سپس آب انگورها را بگیرید و با آبلیمو، نمک، فلفل و در صورت تمایل با کمی زعفران مخلوط کنید و به بلدرچین ها اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بلدرچین ها بپزد. در نهایت آرد ذرت با کمی آب مخلوط کنید و به سس اضافه کنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه بلدرچین رستورانی چگونه است؟

برای درست کردن بلدرچین زعفرانی به سبک رستوران‌ها، اول بلدرچین رو با پیاز خلالی و هویج تفت بدین تا حسابی مزه‌دار بشه. بعد با ادویه و آب بپزید و وقتی خوب پخت، توی زعفرون غلیظ بغلتونین و در نهایت بلدرچین ها را سرخ کنید.

برای گرفتن بوی زهم بلدرچین چه کار کنیم؟

می‌توانید بلدرچین را قبل از پخت، به مدت یک ساعت در مخلوطی از آبلیمو، زعفران و پیاز نگهداری کنید تا بوی زهم آن کاملاً از بین برود.

آیا می‌توان بلدرچین را در فر پخت؟

بله، بلدرچین را می‌توانید در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و مغز پخت شود.

بلدرچین با چه سسی خوشمزه‌تر می‌شود؟

سس انگور، رب انار و پرتقال از محبوب‌ترین سس‌ها برای این غذا هستند که هرکدام طعم متفاوتی به بلدرچین می‌دهند.

آیا می‌توان بلدرچین را با برنج سرو کرد؟

بله، بلدرچین به‌ویژه در نسخه‌های زعفرانی یا رب انار با برنج زعفرانی بسیار خوش‌طعم و مجلسی می‌شود.

چطور بلدرچین را آبدار و نرم درست کنیم؟

برای آبدار شدن گوشت، بهتر است آن را چند ساعت در یخچال با روغن زیتون، ادویه و پیاز مزه‌دار کنید و با حرارت ملایم بپزید.

source

توسط chehrenet.ir