گریمور یا چهره پرداز هنرمندی است که با استفاده از ابزارها و تکنیک های حرفه ای، چهره افراد را برای اهداف مختلفی مانند سینما، تئاتر، تلویزیون، عکاسی یا مراسم های خاص تغییر می دهد. این حرفه علاوه بر تکنیک های خاص به دانش و مهارت نیز نیاز دارد. به همین دلیل افراد برای گریمور شدن باید در رشته گریموری تحصیل کنند و یا در دوره های تخصصی گریموری شرکت کنند. در این مقاله قصد داریم به این موضوع بپردازیم که گریمور یا چهره پرداز کیست، رشته گریمور چیست و حقوق یک گریمور چقدر است.

پیشنهاد ویژه: اگر به دنبال یک آموزشگاه معتبر برای یادگیری انواع سبک های گریم و میکاپ به صورت ورکشاپ با قیمت مناسب هستید که به شما مدرک فنی حرفه ای ارائه دهد، پیشنهاد می کنیم به صفحه دوره آموزش گریم و میکاپ مراجعه کنید.

گریمور چیست
گریمور چیست

گریمور چیست

در پاسخ به سوال گریموری چیست می توان گفت گریمور هنرمندی است که با استفاده از دانش خود در حوزه های آناتومی صورت، رنگ ها و سبک های مختلف گریم هنر تغییر چهره را با استفاده از ابزار و تکنیک های مختلف انجام می دهد. گریمور به انگلیسی makeup artist گفته می شود. در کشور ایران، روز گریمور وجود ندارد اما تاریخ ۲۸ آبان به عنوان روز آرایشگران و گریمورها شناخته می شود.

برای گریمور حرفه ای شدن باید علاوه بر مهارت، دانش لازم این هنر را داشته باشید. به همین دلیل افراد برای ورود به رشته گریموری باید در رشته گریموری تحصیل کنند و یا مهارت های لازم این هنر را با شرکت در دوره های تخصصی گریم و میکاپ یاد بگیرند. ما در ادامه این مقاله رشته گریمور را بررسی خواهیم کرد.

لازم به ذکر است که گریموری جزو رشته های فنی حرفه ای است و آموزشگاه آریا تهران دوره های مختلف گریم را برگزار می کند که با شرکت در آنها علاوه بر کسب مهارت می توانید مدرک فنی حرفه ای دریافت کنید و از مزایای آن از جمله اخذ پروانه کسب، امکان مهاجرت به بسیاری از کشورها، دریافت وام و… بهره مند شوید. برای اطلاع از ان رشته پیشنهاد می کنیم مقاله رشته های فنی حرفه ای را مطالعه کنید.

پیشنهاد ویژه: یکی از سبک های پردرآمد گریم، میکاپ و گریم عروس است. آموزشگاه آریا تهران، دوره اموزش میکاپ عروس صفر تا صد را به صورت عملی با به کارگیری اساتید حرفه ای برگزار می کند. در این دوره می توانید مدرک بین المللی مییکاپ و گریم عروس را دریافت کنید.

چهره پرداز کیست
چهره پرداز کیست

چهره پرداز کیست

در پاسخ به سوال چهره پردازی چیست می توان گفت که چهره پرداز فردی متخصص در هنر گریم و طراحی چهره است که با استفاده از تکنیک ها و ابزارهای متنوع ظاهر افراد را تغییر می دهد. چهره پرداز به انگلیسی makeup artist گفته می شود. در واقع، معنی چهره پرداز شخصی است که طراحی چهره را مطابق با اهداف هر حوزه انجام می دهد.

چهره پردازی و گریم هر دو برای طراحی و تغییر چهره برای اهداف خاص استفاده می شوند. اما تفاوت آنها این است که چهره پردازی پیچیده تر و تخصصی تر از گریم است. در حوزه هایی مانند سینما و تلویزیون چهره پردازان تغییر چهره بازیگران را مطابق با فیلمنامه انجام می دهند. همچنین چهره پردازان نقاشی بدن مانند زخم، چروک و … را انجام می دهند.

اگر می خواهید تمام شاخه های آرایش و پیرایش زنانه و مردانه را از صفر تا صد همراه با مدرک معتبر یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم حتما مقاله آموزش آرایش و پیرایش را مطالعه کنید.

برای گریمور شدن چه رشته ای بخوانیم
برای گریمور شدن چه رشته ای بخوانیم

برای گریمور شدن چه رشته ای بخوانیم

اگر به حرفه گریم و چهره پردازی علاقه دارید، مسیر ورود به این شغل از طریق تحصیل در رشته چهره پردازی امکان پذیر است. در پاسخ به سوال رشته گریمور چیست می توان گفت که رشته گریمور در هنرستان و دبیرستان های کشور ارائه نمی شود.

رشته گریمور در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود و در سایر دانشگاه ها و رشته گریمور در دانشگاه تهران ارائه نمی شود. فارغ التحصیلان دبیرستان یا هنرستان می توانند در کنکور سراسری هنر شرکت کرده و در مقاطع کاردانی یا کارشناسی به تحصیل در رشته چهره پردازی و گریم بپردازند.

رشته گریم یا چهره پردازی در مقطع کاردانی بدون گرایش است و دانشجویان در این مقطع با مبانی اولیه و مهارت های پایه گریم آشنا می شوند. اما در مقطع کارشناسی، این رشته با گرایش های تخصصی ارائه می شود که شامل سه شاخه اصلی است که عبارت اند از:

  1. کارشناسی حرفه ای گریم _ آرایش و پیرایش مو
  2. کارشناسی حرفه ای گریم _ چهره پردازی
  3. کارشناسی حرفه ای گریم _ ماسک

بنابراین، اگر می خواهید گریمور حرفه ای شوید باید پس از پایان دبیرستان یا هنرستان در کنکور هنر شرکت کنید و رشته چهره پردازی را در دانشگاه علمی کابردی را انتخاب کنید. برای مشاهده نظرات و تجربیات سایر کاربران درباره رشته گریمور، پیشنهاد می کنیم به صفحه رشته گریمور نی نی سایت مراجعه کنید.

پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید خودآرایی، گریم و میکاپ های مختلف را مطابق با صورت خود به صورت حضوری با مناسب ترین قیمت در یک آموزشگاه معتبر یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم به صفحه بهترین آموزشگاه خودآرایی در تهران مراجعه کنید.

شغل گریمور
شغل گریمور

شغل گریمور

در پاسخ به سوال شغل گریمور چیست می توان گفت که شغل گریموری در ایران با توجه به رشد سینما، تائتر و تلویزیون بازار کار مناسبی دارد. گریمورها و چهره پردازان می توانند در حوزه های مختلفی مانند تولید فیلم ها و سریال ها، اجرای تئاتر، عکاسی تبلیغات و مجلات و مراسم هایی مانند عروسی ها مشغول به کار شوند.

علاوه بر این، با افزایش اهمیت رسانه های اجتماعی و صنعت آرایش، فرصت های شغلی جدیدی برای گریمورها ایجاد شده است. در مراسم هایی مانند عروسی، گریمور عروس با استفاده از ابزار و تکنیک های خاص ایرادهای صورت را از بین می برد و چهره عروس را تا حدی تغییر می دهد. گریم داماد نیز به همین صورت است. در مناسبت های خاص مانند هالووین، گریمور هالووین می تواند درآمد بالایی کسب کند.

به طور کلی شغل گریموری با وجود سختی ها و چالش های خود، شغلی هیجان انگیز است که درآمد بسیار بالایی دارد. در ادامه حقوق یک گریمور معمولی و حرفه ای را بررسی می کنیم.

پیشنهاد ویژه: همانطور که می دانید گریم سبک های مختلفی دارد. گریم کودک یکی از جذاب ترین و پردرآمدترین شاخه های گریم است. اگر به دنبال یک آموزشگاه معتبر برای یادگیری انواع گریم کودک هستید می توانید به صفحه آموزش گریم کودک در تهران مراجعه کنید.

گریمور سینما

گریمور سینما به انگلیسی Cinema makeup artist گفته می شود. در پاسخ به سوال چگونه گریمور سینما شویم می توان گفت برای اینکه گریمور سینما شوید باید ابتدا مهارت و دانش لازم را کسب کنید. برای کسب مهارت می توانید در یک آموزشگاه معتبر شرکت کنید و یا در دانشگاه در رشته گریموری تحصیل کنید. اگر به دنبال یک آموزشگاه معتبر و حرفه ای برای کسب مهارت گریموری هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله آموزشگاه آرایشگری را مطالعه کنید.

پس از کسب مهارت و دریافت مدرک تلاش کنید تا در پروژه های کوچک شرکت کنید و مهارت های عملی خود را تقویت کنید. از هر پروژه مجموعه ای از نمونه کار بسازید تا بتوانید مهارت خود را به کارفرمایان در آینده نشان دهید. در نهایت سعی کنید با افرادی که در حوزه سنما فعالیت می کنند ارتباط برقرار کنید تا بتوانید از طریق آنها به عنوانگریمور معرفی شوید.

حضور در پشت صحنه تئاتر، پروژه های دانشجویی و حتی تبلیغات تلویزیونی و یا کارآموز گریمورهای حرفه ای می توانند راه های مناسبی برای ورود به حرفه گریموری باشند. به عنوان مثال عبدالله اسکندری گریمور معروف ایرانی است که تا به امروز گریم های فوق العاده ای را انجام داده است. این گریمور معروف ابتد فعالیت خود را زیر نظر بیژن محتشم آغاز کرد.

حقوق گریموری
حقوق گریموری

حقوق گریموری

حقوق گریموری به عوامل مختلفی مانند تجربه، مهارت، حوزه فعالیت نوع پروژه بستگی دارد. گریمورهای تازه کار معمولا درآمد کمتری نسبت به گریمورهای حرفه ای دریافت می کنند. یکی از شاخه های پردرآمد گریموری، گریموری سینما است که درآمد بالایی دارد.

حقوق گریمور سینما به میزان تجربه و پروژه های کاری فرد بستگی دارد. گریمورهای تازه کار معمولا ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان در ماه درآمد دارند. در حالی که گریمورهای حرفه ای در پروژه های حرفه ای تر سینما و تلویزیون می توانند درآمدهای بالاتر از ۵۰ میلیون تومان داشته باشند. همچنین، گریمورهایی حرفه ای و با سابقه سینما که در پروژه های بین المللی فعالیت می کنند درآمد بالاتری خواهند داشت.

افرادی که به حوزه سینما و تلویزیون علاقه ندارند می توانند گریم عروسی را انجام دهند، زیرا درآمد گریمور عروس بسیار بالا است و همیشه بازار کار برای آن وجود دارد. گریمور کودک نیز حقوق خوبی دارد، زیرا بازار کار آن بسیار گسترده است. برای مشاهده و بررسی نظرات سایر کابران درباره حقوق گریمور، پیشنهاد می کنیم به صفحه درامد گریمور نی نی سایت مراجعه کنید.

اگر به دنبال یک آرایشگاه با سابقه و حرفه ای برای انجام خدمات زیبایی از جمله گریم با پایین ترین قیمت گریمور هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله بهترین آرایشگاه زنانه تهران را مطالعه کنید.

سوالات متداول

چهره پرداز کیست؟

چهره پرداز کسی است که با استفاده از تکنیک ها و ابزارهای گریم، چهره افراد را متناسب با شخصیت، نقش یا فضای داستانی پروژه تغییر می دهد.

گریمور کیست؟

گریمور همان چهره پرداز است که با استفاده از ابزار مختلف تغییر چهره را انجام می دهد.

گریمور در چه رشته ای است؟

رشته گریموری در هنرستان و دبیرستان ارائه نمی شود. در دانشگاه نیز فقط در دانشگاه علمی کاربردی رشته گریموری ارائه می شود.

چگونه یک گریمور حرفه ای شویم؟

برای اینکه گریمور شوید باید ابتدا دانش و مهارت لازم را از طریق دانشگاه یا مراکز آموزشی فنی حرفه ای کسب کنید. سپس در پروژه های کوچک شرکت کنید تا مهارت عملی خود را تقویت کنید. از هر پروژه خود نمونه کار بسازید تا به کافرمایان در آینده نشان دهید.

source

توسط chehrenet.ir