هزینه طراحی سایت پزشکی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. از جمله این فاکتورها میتوان به وردپرسی بودن یا اختصاصی بودن سایت، ویژگیهای سفارشی، تعداد صفحات موردنیاز، امکانات و قابلیتهای اضافه، پشتیبانی و نگهداری از وبسایت و خواستههای کارفرما اشاره کرد. اگر میخواهید بدانید تفاوت قیمت طراحی سایت پزشکی اختصاصی و آماده چقدر است؟ و باید چه گزینهای را انتخاب کنید، ادامه مقاله را از دست ندهید.
قیمت طراحی سایت پزشکی اختصاصی و آماده چقدر است؟
بیش از ۸۰ درصد مردم از اینترنت استفاده میکنند و ترجیح میدهند برای دریافت خدمات و انجام کارهای روزمره از اینترنت کمک بگیرند. این خواسته شامل خدمات پزشکی هم میشود. ترجیح خیلی از مردم این است که مثلاً وقت دکترشان را بهصورت اینترنتی رزرو کنند؛ یا حتی مشاورههای پزشکی را به شکل آنلاین دریافت کنند. این تغییر خواستههای مردم باعث شده تا اغلب پزشکان سراغ طراحی سایت بروند.
نکته اینجاست که برای طراحی سایت پزشکی چند انتخاب متفاوت در دسترس است. گزینه اول استفاده از سایتهای آماده است. اگر انتخابتان طراحی سایت پزشکی با وردپرس باشد، میتوانید از قالبهای آماده استفاده کنید. این قالبها برای سایتهای پزشکی طراحی شدهاند و با هزینه کمی قابل خریداری هستند. گزینه دوم هم طراحی سایت اختصاصی است. در ادامه بیشتر دربارهی تفاوت قیمت طراحی سایت پزشکی اختصاصی و آماده و این ۲ گزینه صحبت میکنیم. قبل از آن ولی میتوانید با یک نگاه به جدول زیر قیمت حدودی طراحی سایتهای پزشکی را درآورید:
نوع سایت پزشکی | هزینه حدودی طراحی سایت |
طراحی سایت وردپرسی با هدف معرفی خدمات کلینیک | ۸ میلیون به بالا تومان |
طراحی سایت وردپرسی با امکانات متوسط مثل سیستم نوبتدهی آنلاین – ارائه مشاوره پزشکی و… | ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان |
طراحی سایت اختصاصی با امکانات حداقلی (معرفی خدمات و…) | ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان |
طراحی سایت اختصاصی با امکاناتی مثل سیستم نوبتدهی – ارائه مشاوره آنلاین و… | ۴۰ میلیون به بالا |
طراحی سایت اختصاصی با امکانات پیشرفته | ۶۰ میلیون به بالا |
وردپرس؛ بهترین گزینه برای طراحی سایت ارزان پزشکی
اگر به دنبال راهاندازی سایت پزشکی با کمترین هزینهها هستید، بهتر است سراغ وردپرس بروید. به گفته سایت ادزینو:
بر اساس گزارش سایت w3techs.com بیش از ۴۳ درصد از وبسایتهای دنیا با استفاده از CMS وردپرس ساخته شدهاند. همچنین این سایت ادعا میکند که اگر تمامی سایتهای ایجاد شده با سیستم مدیریت محتوا را در نظر بگیریم، سهم وردپرس حدود ۶۲ درصد از کل بازار است. این آمارها مربوط به آوریل ۲۰۲۴ است و به خوبی نشان میدهد که چرا وردپرس طرفداران زیادی دارد.
یکی از مهمترین مزیتهای وردپرس قالبها و پلاگینهای آماده آن است. در این CMS میتوانید به قالبهای متعددی دسترسی داشته باشید که همگی برای طراحی سایت پزشکی مناسب هستند. همچنین ویژگیهای متعددی دارند که برای توسعه و شخصیسازی سایتهای پزشکی به کارتان میآیند. برای مثال قالبهای Medicare، مدیفای، Dentalia، ApexClinic و مدلینک برای ساخت سایت پزشکی مناسب هستند.
از ویژگیهای مثبت وردپرس میتوان به موارد زیر هم اشاره کرد:
- سرعت راهاندازی سایتهای وردپرسی
- سهولت استفاده از سایتهای وردپرسی
- هزینه مقرون به صرفه طراحی سایت وردپرسی نسبت به سایتهای اختصاصی
- دسترسی به افزونههای متعدد برای شخصیسازی و بهینهسازی سایت
- واکنشگرا بودن سایتهای وردپرسی
- دریافت بهروزرسانیهای منظم
هزینه کلی طراحی سایت وردپرسی پزشکی معمولاً از ۸ میلیون تومان شروع میشود. این هزینه ممکن است براساس خواستههای کارفرما افزایش یابد.
طراحی سایت اختصاصی پزشکی؛ گران اما با ویژگیها و امکانات بهتر
با اینکه وردپرس انتخاب ارزانی برای طراحی سایت است، اما اگر بخواهید امکانات و ویژگیهای خاصی به سایتتان اضافه کنید؛ یا اگر خواستار شخصیسازیهای بیشتری باشید، لازم است سراغ طراحی سایت اختصاصی بروید. منظور از اختصاصی بودن، استفاده از کدنویسی و زبانهایی مثل PHP برای طراحی سایت است. آکادمی ژاکت سایتهای اختصاصی را اینگونه تعریف میکند:
«سایت اختصاصی، سایتی است که معمولا از ابتدا ایجاد میشود. این سایت از همان ابتدا کدنویسی میشود تا طراحی آن مطابق با نیازهای خاص یک فرد یا کسب و کار باشد. سایتهای سفارشی یا اختصاصی برخلاف استفاده وردپرس از تمهای از پیش ساخته شده و ابزارهای داخلی، از ابتدا کدنویسی میشوند تا به نیازهای مشتری رسیدگی کنند.»
این ویژگیها باعث میشود تا سایتهای پزشکی کاربردیتر طراحی شوند؛ اما از طرف دیگر هم هزینههای طراحی سایت را افزایش میدهد. نکته دیگر اینکه زمان طراحی سایتهای اختصاصی نیز اغلب خیلی بیشتر از سایتهای وردپرسی است. پس اگر تفاوت قیمت طراحی سایت پزشکی اختصاصی و آماده برایتان اهمیت چندانی ندارد سراغ این گزینه بروید.
به طور تقریبی هزینه طراحی سایتهای اختصاصی ۳ تا ۵ برابر سایتهای وردپرسی است؛ حتی این قیمت ممکن است تا ۱۰ برابر یا بیشتر هم افزایش یابد. در حقیقت قیمت طراحی سایت اختصاصی پزشکی به خواستههای کارفرما و نیازهایش بستگی دارد. برای رسیدن به یک جمعبندی دقیقتر میتوانید با کارشناسان ادزینو در این مورد مشورت کنید.
تفاوت قیمت طراحی سایت پزشکی اختصاصی و آماده (۵ فاکتور اثرگذار در قیمت طراحی سایت)
برای اینکه دقیقتر درباره تفاوت قیمت طراحی سایت کدنویسی پزشکی و وردپرسی صحبت کنیم، باید سراغ فاکتورهای متعددی برویم. از جمله این ۵ مورد:
- امکانات و قابلیتها: سایتهای ساده پزشکی با هدف معرفی خدمات کلینیک، برندسازی برای پزشکان و… ایجاد میشوند. طراحی چنین سایتهایی معمولاً هزینه زیادی نخواهد داشت؛ اما اگر نیازمند امکانات اضافهتری باشید، قاعدتاً هزینه طراحی سایت هم افزایش مییابد.
- سفارشیسازی طراحی صفحات: ساختار کلی قالبهای وردپرسی پزشکی تقریباً یکسان است و فقط تا حدودی میتوان آنها را سفارشی کرد. در حالی که سایتهای اختصاصی امکانات بیشتری برای شخصیسازی دارند. همین ویژگی هم هزینه طراحی سایتهای اختصاصی را افزایش میدهد.
- زمان طراحی سایت: طراحی سایتهای وردپرسی پزشکی زمان کمی میبرند؛ در نتیجه ارزانتر هم هستند.
- سئو و بهینهسازی: در سایتهای اختصاصی میتوان سئوفرندلی بودن کدهای قالب را بهتر لحاظ کرد. همین ویژگی روی قیمت سایت هم تاثیر میگذارد.
- پشتیبانی و نگهداری: هزینه نگهداری سایتهای اختصاصی خیلی بیشتر از سایتهای وردپرسی است.
سخن آخر
تفاوت قیمت طراحی سایت پزشکی اختصاصی و آماده به نیازهای کارفرما و لیست خواستههایش برمیگردد. قیمت طراحی سایتهای اختصاصی به طور میانگین بین ۳ تا ۵ برابر سایتهای ورپرسی (آماده) است. در این مقاله درباره تفاوتهای قیمتی این ۲ انتخاب صحبت کردیم. اگر سوالی دارید، در کامنتها پاسخگوی شما هستیم.
source