تست قند خون بدون سوزن اولین بار در ایران

کنترل قند خون یکی از دغدغه‌های همیشگی افراد مبتلا به دیابت بوده و هست، این روزها با ورود تکنولوژی‌ پیشرفته سنسور پایش مدوام قند، این فرایند به مراتب دقیق‌تر و بدون دردتر شده است.

با سنسورهای پایش مداوم قند (CGM) دیگه نیازی به سوراخ کردن انگشت و خونگیری‌های مکرر با دستگاه‌های رایج نیست.

سنسور پایش مداوم قند، بدون نیاز به سوزن و خونگیری، به صورت خودکار و متناوب قند را اندازه‌گیری کرده و نمایش می‌دهند. این سنسور ها علاوه بر نشان دادن قند لحظه‌ای، روند تغییرات قند را نیز در طول شبانه‌روز گزارش خواهند داد.

CGM دستگاه‌های کوچک و سبکی هستند که معمولاً به پشت بازو متصل می‌ شوند به راحتی قابل استفاده هستند. این سنسورها قند را به صورت لحظه‌ای اندازه‌گیری کرده و اعداد قندها، بسته به نوع سنسور، از طریق بلوتوث، اسکن یا ترکیب هر دوی این موارد به اپلیکیشن روی موبایل منتقل می‌‌کند.

مزایای استفاده از CGM

  1. تست قند، بدون خونگیری و سوزن: از بزرگترین مزایای این دستگاه‌ها، حذف نیاز به خونگیری از انگشت است. این سنسور برای افرادی که از سوزن می‌ترسند یا گروه‌های حساس مثل بچه‌ها و سالمندان، یه انتخاب فوق‌العاده‌ و کاربردیه. با استفاده از CGM، افراد می‌توانند به راحتی و بدون درد، قند خود را اندازه‌گیری و کنترل کنند. این امر به کاهش اضطراب و استرس ناشی از خونگیری کمک می‌کند.
  2. دریافت آلارم قند بالا و پایین: CGM‌ها در صورت افت یا افزایش قند، هشدار می‌دهند. این ویژگی به کاربر کمک تا از بروز نوسانات قند جلوگیری کنند.
  3. کاهش خطر افت قند/ هیپوگلیسمی: CGMها با هشدار دادن در مورد قند پایین، به کاربران این امکان را می‌دهند که قبل از بحرانی شدن وضعیت، اقدامات لازم را انجام دهند.
  4. اپلیکیشن همراه: سنسورهای پایش مداوم قند به کاربران این امکان را می‌دهند تا قندهای لحظه‌ای خود را با خانواده و نزدیکان به اشتراک بگذارند. اعضای خانواده و یا دوستان می‌توانند روی موبایل خود، از وضعیت قندهای لحظه‌ایی و همچنین هشدارها باخبر شوند. مثلا پدر و مادرهایی که کودک مدرسه‌ایی دارند، می‌توانند از خونه بصورت لحظه‌ایی قندهای کودک خود را روی موبایل ببینند. این ویژگی می‌تواند به کاهش نگرانی اعضای خانواده کمک کند و در مواقع اضطراری امکان دسترسی به کمک را فراهم کند.
  5. مقاوم به آب: از ویژگی‌های سنسورهای پایش مداوم قند، ضد آب بودن آن‌هاست. این ویژگی به کاربران این امکان را می‌‌دهد که بدون نگرانی از آسیب دیدن سنسور، به فعالیت‌‌های روزمره خود، مانند ورزش، شنا یا استحمام ادامه دهند.
  6. پایش شبانه‌ روزی قند: سنسورها بسته به نوع سنسور به مدت ۱۴ یا ۱۵ روز، قند را هر ۵ دقیقه به صورت مداوم اندازه‌گیری و ذخیره می‌کند. طی این مدت کاربر می‌تواند هنگام خواب، فعالیت‌های بدنی و … از روند تغییرات قند خود با خبر شوند. پایش شبانه‌‌روزی به ویژه برای افرادی که در طول شب دچار نوسانات قند می‌‌شوند، بسیار مهم است و می‌‌تواند به پیشگیری از مشکلات جدی کمک کند.
  7. مدیریت بهتر قند: اطلاع از وضعیت قند و جلوگیری از نوسانات شدید به کاربران کمک می‌کند تا مدت زمان بیشتری قند خود را در محدوده هدف (۷۰-۱۸۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر) نگه دارند. این مدیریت بهتر قند می‌تواند به کاهش عوارض جانبی دیابت کمک کند و کیفیت زندگی بیماران را بهبود بخشد. به علاوه، کاربران می‌‌توانند با تحلیل داده‌‌های قند خود، الگوهای خاصی را شناسایی کنند که به آن‌‌ها در تصمیم‌گیری‌‌های روزانه کمک می‌کند.
  8. امکان به اشتراک‌گذاری گزارشات قند با پزشک، شما می‌توانید نتایج قندتان را با پزشک خود به اشتراک بگذارید. پزشک شما با دسترسی به گزارش و نمودارهای تحلیلی، نوسان قند شما را به خوبی تشخیص داده و تصمیم درمانی موثرتری را خواهد گرفت.

دقت بالا سنسور سایبایونیکس

استفاده از CGM برای چه کسانی مناسب است؟

  1. تمام مبتلایان به دیابت نوع یک (کودکان ۳ سال، بالای ۳ سال و بزرگسالان)
  2. مبتلایان به دیابت نوع دو به ویژه اگر نوسانات زیادی داشته باشد
  3. افرادی که افت قند بدون علامت دارند
  4. خانم‌های باردار مبتلا به دیابت
  5. ورزشکاران مبتلا به دیابت

استفاده دوره ‌ای از سنسورهای پایش مداوم قند

با اینکه استفاده مداوم از CGM به کنترل بهتر قند و کاهش نگرانی خانواده کمک می‌کند، اما لزوماً نیازی به استفاده دائمی از آن نیست. بسیاری از افراد از CGM به صورت ماهانه، دوره‌ای، فصلی یا در مواقع حساس که نیاز به کنترل دقیق‌تری دارند، استفاده می‌‌کنند. این ویژگی به کاربران کمک می‌‌کند تا تأثیر رژیم غذایی، داروها یا تغییر سبک زندگی را بر قند خود بهتر درک کنند و الگوهای شخصی قند خود را شناسایی کنند.

نکات مهم برای استفاده بهینه از سنسورهای پایش مداوم قند

برای بهره‌‌مندی حداکثری از CGM، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  1. انتخاب سنسور مناسب: سنسوری را انتخاب کنید که تاییدیه‌ها و استانداردهای لازم را داشته باشد.
  2. دقت در خرید سنسور: هنگام خرید سنسور به استانداردهایی مثل پشتیبانی و گارانتی معتبر دقت کنید.
  3. تعویض سنسور طبق زمان‌ بندی: سنسور را طبق زمان‌بندی تعیین شده توسط شرکت سازنده (هفت تا پانزده روز، بسته به نوع سنسور) حتمن تعویض کنید.

دارای تاییدیه اروپا

شرکت فریر آسا طب به پشتوانه ۱۸ سال فعالیت خود در زمینه تجهیزات پزشکی دیابت، همواره در تامین بروزترین تکنولوژی‌ها برای جامعه مبتلایان به دیابت در ایران پیشرو بوده است. فریر آسا طب با تکیه بر دانش عمیق و تجربه سالیان فعالیت در حوزه دیابت، اکنون به عنوان یک شرکت نوآور در حوزه تکنولوژی های دیابت در ایران شناخته می‌شود و جدیدترین محصول این شرکت، تکنولوژی اسکن تحلیلی قندخون فریسنس، محصولی خلاقانه است که به افراد مبتلا به دیابت و پزشکان ایشان کمک می‌کند تا با تحلیل اطلاعات قندخون به تصمیمات درمانی بهتر و در نهایت مدیریت بهتر دیابت دست یابند. تکنولوژی اسکن تحلیلی (iSGM) در کنار سنسورهای پیشرفته پایش مداوم قند (cgm) که هر دو در سبد محصولات فریرطب و در اختیار افراد مبتلا به دیابت قرار دارند، مجموعه‌ای از محصولات تکنولوژی محور در زمینه مدیریت دیابت را شامل می‌شوند که می توانند با ارائه گزارشات تحلیلی، نمودارهای پیشرفته و بسیاری امکانات دیگر، مدیریت دیابت را متحول کرده و در بهبود زندگی افراد با دیابت تاثیرات بسزایی داشته باشند.

برای اطلاعات بیشتر و قیمت این سنسور به صفحه سنسورهای پایش مداوم قند مراجعه فرمایید.

source

توسط chehrenet.ir