از دسرهای تکراری خسته شدهاید؟ نگران نباشید. شما میتوانید با حداقل امکانات کرم بروله را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه این دسر آسان است و برای آماده کردن آن به مقداری شیر، تخممرغ و شکر نیاز دارید. اگر در منزل خود فر ندارید نگران نباشید، کرم بروله از جمله دسرهایی است که چه با فر و چه بدون فر میتوانید آن را تهیه کنید. همچنین بسته به ذائقه خود میتوانید از مقداری خامه یا شیر استفاده کنید. هر وعده کرم بروله حدودا ۳۲۰ کالری و ۴ گرم پروتئین دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کرم بروله در این مقاله از دیجیکالا مگ همراه ما باشید.
طرز تهیه کرم بروله فرانسوی
در کنار رولت خامهای که برای مناسبتهای مختلف آماده میکنید میتوانید کرم بروله را نیز تهیه و سرو کنید. برای تهیه کرم بروله فرانسوی علاوهبر مواد اولیه به فندک آشپزخانه برای تهیه کارامل روی آن نیاز دارید. موادی که در ادامه نوشته شده مناسب ۴ الی ۶ نفر است.
مواد لازم برای تهیه کرم بروله فرانسوی
عنوان | مقدار |
شیر پرچرب | ۲ پیمانه |
خامه | نصف پیمانه |
زرده تخممرغ | ۶ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | سهچهارم پیمانه |
آب | ۴ لیوان |
مراحل تهیه کرم بروله فرانسوی
- زردههای تخممرغ را در ظرفی بریزید. شکر و وانیل را به تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید تا سفید شود.
- درون قابلمهای شیر و خامه را مخلوط کنید. سپس قابلمه را برای ۳ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مواد گرم شده را آرامآرام به تخممرغ اضافه کنید.
- مواد کرم بروله را در ظرف دلخواه خود بریزید. درون سینی فر مقداری آب بریزید و ظرف را در آن قرار دهید.
- پس از ۳۰ دقیقه ظرف را از فر بیرون آورید تا مواد خنک شود. ظرف را برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
- کرم بروله را از یخچال بیرون آورید. روی آن مقداری شکر بپاشید. با فندک آشپزخانه به شکرها حرارت دهید تا ذوب شوند. کرم بروله شما آماده سرو است. نوش جان!
طرز تهیه کرم بروله با شیر
اگر قصد تهیه کرم بروله سبک را دارید میتوانید از شیر به جای خامه استفاده کنید. برای تهیه این دسر کافی است به دستور تهیه آن در ادامه توجه کنید.
مواد لازم برای تهیه کرم بروله با شیر
عنوان | مقدار |
شیر پر چرب | ۲ پیمانه |
زرده تخممرغ | ۴ عدد |
شکر | سهچهارم پیمانه |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کرم بروله با شیر
- شیر را در قابلمهای بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. دقت کنید که شیر جوش نیاید.
- زردههای تخممرغ را همراه با نصف پیمانه شکر با همزن دستی هم بزنید تا کمرنگ شود.
- شیر را آرامآرام به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید.
- مواد کرم بروله را در قالب دلخواه خود بریزید. قالبها را در سینیای پر از آب داغ قرار دهید. سینی و قابلمه را در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. این مرحله تقریبا ۴۰ دقیقه طول میکشد.
- پس از آماده شدن مواد مقداری شکر روی هر یک از ظرفها بریزید. کمی صبر کنید تا شکرها ذوب و کاراملیرنگ شوند. کرم بروله شما آماده است. نوش جان!
برای تزیین کرم بروله میتوانید از توتفرنگی و شکلات چیپسی استفاده کنید.
طرز تهیه کرم بروله بدون فر
اگر فر ندارید اما میخواهید کرم بروله را در منزل تهیه کنید نگران نباشید. شما میتوانید با استفاده از نکات زیر این دسر را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کرم بروله بدون فر
عنوان | مقدار |
شیر یا خامه | ۲ پیمانه |
زرده تخممرغ | ۴ عدد |
شکر | سهچهارم پیمانه |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کرم بروله بدون فر
- شیر یا خامه را در قابلمهای روی حرارت ملایم گرم کنید. مواد نباید جوش بیایند.
- زردههای تخممرغ و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید. پس از کمرنگ شدن مواد شیر یا خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد کرم بروله را مجددا به قابلمه منتقل کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- شکر را درون تابهای با حرارت خیلی کم گرم کنید تا ذوب و کاراملی شود. سپس کرم بروله را با شکر کاراملی تزئین و سرو کنید. نوش جان!
طرز تهیه کرم بروله شکلاتی
کرم بروله شکلاتی یکی از خوشمزهترین دسرهای فرانسوی است که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد. این دسر بافتی نرم دارد و میتوانید آن را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کرم بروله شکلاتی
عنوان | مقدار |
خامه پرچرب | ۲ پیمانه |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
زرده تخممرغ | ۴ عدد |
شکر | سهچهارم پیمانه |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کرم بروله شکلاتی
- زردههای تخممرغ را از سفیده جدا کنید و زردهها را در کاسهای بریزید. زردههای تخممرغ و شکر را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا کرمیرنگ شوند.
- خامه را در قابلمهای کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه نباید بجوشد.
- شکلات تلخ را خرد و به خامه اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا لیسک مواد را هم بزنید.
- مخلوط شکلات و خامه را آرامآرام به زردهها اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید. عصاره وانیل را نیز به آنها اضافه کنید.
- مخلوط کرم بروله را در قالبهای دلخواه خود بریزید.
- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالبها را در سینی یا ظرفی گود قرار دهید. در ظرف اصلی مقداری آب داغ بریزید و ظرفهای کرم بروله را در آن قرار دهید.
- سینی یا ظرف اصلی را در فر قرار دهید. پس از ۴۰ دقیقه مواد شما میپزند.
- ظرف کرم بروله را از فر بیرون آورید و برای ۴ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
- سپس روی هر یک از قالبها مقداری شکر بپاشید. با استفاده از فندک مخصوص آشپزخانه به شکرها حرارت دهید تا طلایی شوند. در این مرحله کرم بروله شما آماده میشود. نوش جان!
سخن آخر؛ اگر به دسرهای خوشمزه فرانسوی علاقه دارید میتوانید کرم بروله را در منزل خود تهیه کنید. طرز تهیه این دسر آسان است. از مهمترین مواد برای تهیه کرم بروله میتوان به خامه یا شیر، شکر و تخممرغ اشاره کرد. اگر به فر هم دسترسی ندارید کرم بروله را میتوان بدون فر و روی حرارت ملایم آماده کرد.
منبع: Allrecipes.com
source