جدیدترین نسخه از سری استاکر با انتظارات فراوانی عرضه شد و تا حد زیادی توانست موفق ظاهر شود. یکی از جنبه‌های برجسته‌ی بازی گرافیک آن است که کیفیت بسیار بالایی دارد. با این حال این تصاویر جذاب تحت تاثیر مشکلات فنی و باگ‌های مختلف قرار گرفته‌اند و مشخص نیست که چقدر طول می‌کشد تا به طور کامل رفع شوند.

بازی استاکر ۲ تنظیمات گرافیکی مختلفی را برای کاربران رایانه‌های شخصی ارائه می‌دهد و با توجه به مشکلات فنی بازی و عدم کارکرد مناسب برخی ویژگی‌ها نظیر FSR 3، وجود یک راهنما برای دستیابی به بهترین تنظیمات ممکن ضروری است. البته بهتر است بدانید که این راهنما بیشتر بدرد نسخه‌ی اولیه‌ی بازی می‌خورد و این احتمال وجود دارد که با آپدیت‌های متعدد و رفع مشکلات بازی، تجربه‌ی شما به طور کلی روان‌تر شود و بتوانید با سخت‌افزار فعلی خود، نرخ فریم و کیفیت بالاتری را تجربه کنید.

سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی در حالات مختلف

قبل از هر چیز بهتر است که نگاهی به مشخصات رسمی سیستم مورد نیاز اعلام شده از سوی سازندگان باشیم که اندکی قبل از عرضه‌ی بازی نیز به‌روز شدند.

سیستم مورد نیاز استاکر 2

به طور خلاصه، GTX 1060 و RX 580 که در بخش حداقل گرافیک مورد نیاز بازی نمایش داده شده‌اند، برای بازی های مدرن چندان غیر معمول نیستند، اما با پردازنده‌هایی مانند Core i7-9700K در حالت گرافیکی مدیوم ​​و RTX 4070 به عنوان یک گرافیک در بخش توصیه شده که حالت High نیز محسوب می‌شود، واضح است که این بازی برای همه مناسب نخواهد بود. البته طبق گزارش‌های منتشر شده از سوی کاربران، مهم نیست که سخت‌افزار شما از چه نوعی باشد و بازی را روی چه تنظیماتی اجرا کنید زیرا بازی مشکلات فنی زیادی دارد و ممکن است که افت فریم‌های شدید و متعددی را در کنار کرش‌های مختلف در طول تجربه‌ی خود مشاهده کنید.

طبق تست‌های انجام شده حداقل سیستم مورد نیاز اعلام شده تا حدودی می‌تواند به نرخ فریم ۳۰ اعلام شده پایبند باشد اما اوضاع در حالت‌های دیگر متفاوت است. به عنوان مثال اگر از کارت‌ گرافیک‌های RTX سری ۴۰ انویدیا بهره می‌برید، بهتر است که حتما قابلیت فریم جنریشن DLSS 3 را روشن نگه دارید زیرا در این صورت ممکن است که حتی با کارت گرافیکی نظیر RTX 4060 نیز نتوانید خروجی مناسبی بگیرد. جالب است بدانید که این گرافیک به سختی توانسته با تنظیمات Epic در رزولوشن ۱۰۸۰p به میانگین نرخ فریم ۳۰ برسد که چندان خوب نیست. از طرفی به طور کلی، گزینه‌هایی نظیر DLSS ،FSR ،TSR و TAA همگی کمتر از آنچه شما احتمالا انتظار دارید، تاثیرگذار هستند اما در این میان DLSS 3 بهتر از بقیه عمل می‌کند. با روشن بودن DLSS 3، نرخ فریم ۳۰ کارت گرافیک ۴۰۶۰ دوبرابر می‌شود که البته از طرفی به تاخیر در ورودی‌ها حتی با وجود Nvidia Reflex می‌انجامد.

استاکر 2

البته استاکر ۲ با سخت‌افزارهای مدرن نیز چندان میانه‌ی خوبی ندارد و ظاهرا گرافیکی قدرتمند نظیر RTX 4070 Ti نیز با تنظیمات گرافیکی Epic و گذاشتن DLSS روی Quality نیز به طور متوسط ​​۳۴ فریم در ثانیه در ۱۴۴۰p و ۳۵ فریم در ثانیه در حالت ۴K ارائه می‌دهد که البته DLSS 3 نیز توانسته ۳۵ فریم را به ۵۸ فریم برساند. از طرفی در مورد استیم دک نیز به نظر نمی‌رسد که بتوان بازی را به شکل مناسبی روی آن اجرا کرد.

بهترین تنظیمات ممکن

بهتر است که با اجرای بازی با تغییر تک تک تنظیمات گرافیکی بازی خود را خسته نکنید زیرا هنگامی که تفاوت بین تنظیمات Epic و Low حداکثر به ۱۲ فریم در ثانیه می‌رسد، می‌توانید حدس بزنید که چگونه اکثر تنظیمات هیچ تاثیر واقعی بر عملکرد بازی ندارند. در هر صورت در ادامه بهترین تنظیمات برای گرفتن بهترین نرخ فریم ممکن آمده است. البته بهتر است بدانید که اگر از سیستم چندان قدرتمندی بهره نمی‌برید، طبیعتا باید بازی را در پایین‌ترین تنظیمات ممکن قرار دهید.

  • کیفیت تکسچرها (Texture quality): Medium
  • مو (Hair): Medium
  • جزئیات اشیاء (Object details): Medium
  • جزئیات جلوه‌ها (Effects details): Medium
  • کیفیت متریال‌ها (Materials): Medium
  • متدهای ارتقاء مقیاس: DLSS روی Balanced یا TSR روی Ultra Quality
  • مه (Fog): Medium
  • کیفیت شاخ و برگ (Foliage quality): Low
  • بقیه‌ی موارد: Epic

استاکر 2

در RTX 4060، این تنظیمات به طور متوسط ​​۳۹ فریم در ثانیه به شما می‌دهد که فقط ۱ فریم در ثانیه بیشتر از قرار دادن کل حالات روی High و ۴ فریم در ثانیه کمتر از قرار دادن کل حالات روی Medium ​​است که ممکن است چندان پیشرفتی نشان ندهد اما حداقل افت فریم کمتری نسبت به قرار دادن تمامی تنظیمات روی High ایجاد می‌کند و از نظر بصری نیز بسیار بهتر از Medium است. با این حال، هرگونه بهبود عملکرد استاکر ۲ به یک مسئله ختم می‌شود و آن هم این است که آیا کامپیوتر شما از DLSS 3 پشتیبانی می‌کند؟ اگر چنین است، آن را حتما امتحان کنید زیرا نرخ فریم شما را عملا دو برابر می‌کند. از سوی دیگر نمی‌توان FSR 3 را به‌عنوان یک جایگزین اعلام کرد زیرا بازی را تار می‌کند و تاخیر ورودی زیادی نیز دارد.

در نهایت گفتنی است که استاکر ۲ فعلا در وضعیت خوبی قرار ندارد و تنها اگر سیستم بالا رده‌ای دارید باید به سراغ آن بروید. در غیر این صورت بهتر است امیدوار باشید که استودیوی سازنده فکری به حال آن بکند و با آپدیت‌هایی بتواند آن را به شرایط خوبی برساند یا به دنبال تجربه‌ی آن روی ایکس‌باکس سری ایکس باشید.

منبع: RockPaperShotgun

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی

source

توسط chehrenet.ir