بسیاری از افرادی که به تازگی با دنیای وب آشنا میشوند و یا اینکه تصمیم میگیرند که وب سایت خود را راه اندازه کنند با سوالاتی همچون وردپرس یعنی چی؟ ویا اینکه کاربرد وردپرس برای چیست؟ برمیخورند.
در پاسخ به اینکه سیستم وردپرس چیست به زبان ساده میتوان گفت در واقع وردپرس یک سیستم مدیریت محتو است که به شما کمک میکند در کوتاه ترین زمان ممکن وبسایت خود را طراحی نمایید. و یا اینکه محتوا و بخش های مختلف سایت خود را مدیریت کنید. استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا  قدرتمند مانند وردپرس میتواند کار شما را بسیار راحت کند. در ادامه به طور کامل با تمامی ابعاد وردپرس آشنا خواهیم شد.
با ما همراه باشید.

در دوره های آموزش طراحی سایت آریا تهران، کارآموزان عزیز به صورت جامع با مفهوم وکاربرد وردپرس آشنا خواهند شد. اگر مایل به شرکت در کلاس طراحی سایت آموزشگاه آریا تهران هستید میتوانید از طریق راه های ارتباطی آموزشگاه و یا تماس با کارشناسان از طریق شماره تماس ۳۸ الی ۶۶۹۱۹۶۳۳-۰۲۱ در کنار دریافت مشاوره رایگان ثبت نام خود را انجام دهید.

در آموزشگاه آریا تهران سر فصل های دوره وردپرس و دیگر دوره ها به گونه ای در نظر گرفته شده است که متناسب با نیاز بازار کار باشد تا فرد بتواند پس از گذراندن دوره به راحتی وارد بازار کار شده و درآمد کسب کند.
اگر شما هم جز آن دسته از دوستانی هستید که قصد دارند پیش از ثبت نام با وردپرس آشنایی مقدماتی پیدا کنند. توصیه میکنم به بخش آموزش وردپرس رایگان موجود در سایت آریا تهران  مراجعه کنید و ویدیو های مقدماتی را مشاهده نمایید.

طراحی یک سایت با کیفیت و استاندارد میتواند در کسب و کار شما تغییر چشم گیری را رقم بزند. به همین دلیل خیلی مهمه که شما بابت طراحی سایت با کدام شرکت همکاری میکنید. الویت شرکت آریا تهران در سفارش طراحی سایت بر خلاف دیگر شرکت ها رضایت شما و ساخت سایتی در رتبه جهانی با نازل ترین قیمت ها است.

معنی وردپرس چیست و چگونه کار میکند؟

درجواب به این پرسش که معنی وردپرس چیست؟ گفته شد که WordPress یک سیستم مدیریت محتوا سایت است و به شما در طراحی وبسایت کمک میکند.
در اینجا توصیه میکنم در صورت نیاز پیش از اینکه با وردپرس آشنا شویم میتوانید به صفحه وب سایت چیست مراجعه نمایید و ابتدا با ماهیت و تعریف یک وبسایت استاندارد به طور کامل آشنا شده و سپس به مطالعه ادامه مطلب بپردازید.
به سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) به اختصار CMS نیز گفته میشود و در حال حاضر انواع مختلفی از CMS ها در بازار موجود است که شما با یک جستوجوی ساده در اینترنت میتوانید با آنها آشنا شوید. از دید خیلی از کاربران وردپرس در مقایسه با سایر رقبا بهترین گزینه است. اگر برایتان سؤال است چرا وردپرس؟ پیشنهاد میکنم تا انتها همراه ما باشید تا با هم به این پرسش پاسخ دهیم.

وردپرس چیه؟

وردپرس یک سیستم نرم افزاری تحت وب است که به شما دو امکان بسیار ارزشمند ارائه میدهد اول اینکه به راحتی میتوانید محتوا و اطلاعات موجود در سایت خود را اصلاح و یا آن ها را مدیریت کنید و دیگر اینکه با استفاده از چنین سیستمی شما بدون نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی ویا کد نویسی میتوانید در سریع ترین زمان ممکن سایت خود را ساخته و به گوگل معرفی کنید.
در واقع همانطور که مطرح شد وردپرس این امکان را به شما میدهد تا پس  از راه اندازی سایت بتوانید بدون استفاده از حتی یک خط کد نویسی محتوا سایت را ویرایش ویا تغییراتی در سایت ایجاد کنید.
باید گفت که در میان سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس از جایگاه ویژه ای برخوردار است چرا که به شما این امکان را میدهد که به صورت کاملا رایگان از قالب ها و تمامی امکانات ویژه ای که در حین ساخت یک سایت به آنها نیاز دارید به بهره مند شده و از آن ها در سایت خود استفاده کنید.
نکته: به زودی در همین صفحه برای شما عزیزان توضیح وردپرس را در قالب یک فایل پی دی اف تحت عنوان (وردپرس چیست pdf) قرار داده میشود.

چگونه باید از وردپرس استفاده نماییم

چرا با ورد پرس سایت بسازیم؟

همانطور که اشاره شد وردپرس در میان سیستم های مدیریت محتوا یک گزینه قدرتمند محسوب میشود، چرا که به شما امکاناتی را از جمله دسته بندی محتوا، جستوجوی سریع، طراحی قدرتمند و پشتیبانی با کیفیت و ایمن را ارائه میدهد که در دیگر  CMSهای موجود به ندرت دیده میشود.

استفاده از وردپرس راحتی کار و سرعت عمل بالایی را در اختیار شما قرار میدهد. ممکن است گاهی اوقات شما قصد داشته باشید که یک سایت را در کوتاه ترین زمان ممکن ساخته و طراحی کنید، در این حالت وردپرس بهترین گزینه پیش رو شما است.
همچنین از طرفی یادگیری وردپرس کار دشواری نبوده و در بسیار از موارد دیده میشود که اشخاصی که هیچ دانش خاصی در زمینه برنامه نویسی وطراحی سایت ندارند میتوانند با شرکت در دوره های آموزش کار با وردپرس به سرعت با قوائد و اصول طراحی سایت با وردپرس آشنا شده و سایت خود را راه اندازی کنند.

توجه داشته باشید اگر شما مایل باشید که سایت خود را بدون بهره مندی از وردپرس و تنها با برنامه نویسی و کد نویسی طراحی کنید، علاوه بر هزینه گزافی که باید برای آن در نظر بگیرید، باید تایم به طبع طولانی تری را نیز به امر طراحی سایت اختصاص دهید، به همین دلیل استفاده از وردپرس در اکثر موارد یک انتخاب مناسب است.

قابلیت های وردپرس
قابلیت وردپرس

مزایا و معایب وردپرس چیست

در قسمت قبل به این پرسش که ابزار وردپرس چیست؟پاسخ دادیم و همچنین به برخی از امکانات برجسته ای که استفاده از سیستم وردپرس میتواند به همراه داشته باشد پرداخته شد، اما از آنجایی که هر سیستمی با وجود تمامی مزایایی که میتواند داشته باشد احتمالا معایبی هم دارد در این بخش قصد داریم به طور جامع و دقیق تمامی مزایا و معایت استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس را مورد بررسی قرار دهیم.

مزایای وردپرس چیست

هزینه پایین:
اولین موردی که به عنوان مزیت میتوان برای وردپرس در نظر گرفت رایگان بودن و مقرون به صرفه بودن استفاده از این سرویس است. زمانی که شما سایت خود را بر بستر وردپرس طراحی میکنید وردپرس هیچ هزینه ای را بابت راه اندازی سایت از شما دریافت نمیکند و شما تنها در صورتی که مایل باشید از افزونه ها و قالب های اضافی برای سایت خود استفاده کنید باید هزینه پرداخت کنید.

رابط کاربری مناسب:
در میان CMS های موجود از جمله وردپرس، جوملا، دروپال و غیره به گفته بسیاری از کاربران  و طراحان سایت کار با وردپرس نسبت به رقبای خود از راحتی بسیار بیشتری برخوردار است و همین مورد موجب محبوبت بیشتر این سرویس در میان طراحان سایت شده است.

نسخه فارسی:
در پاسخ به این سؤال که نسخه وردپرس فارسی چیست؟ باید گفت که یکی از مزیت های بزرگی که سیستم وردپرس به کاربران خود ارائه میدهد امکان چند زبانه بودن این پلتفرم است. به این ترتیب کاربران ایرانی میتوانند به راحتی با مشاهده آموزش نصب وردپرس فارسی، این CMS را نصب کنند و از امکانات فوق العاده وردپرس با زبان فارسی بهره مند شوند.

راحتی در کار:
راحتی وردپرس تنها مختصص به رابط کاربری نیست چرا که همانطور که گفته شد استفاده از این سیستم به شما این امکان را میدهد که به آسانی و بدون هیچ دانش برنامه نویسی سایت خود را به را حتی و کاملا کاربردی طراحی کنید.

شخصی سازی:
امکان شخصی سازی سایت یکی دیگر از مزیت های وردپرس است. چون همانطور که میدانید در دنیای امروز شما باید سایتی داشته باشید که مختص به خودتان بوده و یونیک طراحی شده باشد در غیر این صورت ممکن است به اعتبار سایت و اعتماد کاربران سایت لطمه وارد شود.

اقتصادی بودن:
همانطور که اشاره شد راحتی که در استفاده از وردپرس وجود دارد سبب شده است تا بسیاری از افراد بتوانند بدون دانش برنامه نویسی و در مدت زمان کوتاهی سایت خود را راه اندازی کنند که همین مورد موجب کاهش هزینه ها و صرفه جویی در وقت کاربران میشود.

مدیریت دسترسی ها:
یکی دیگر از مزایای جذاب استفاده از وردپرس که از ایجاد خرابکاری و ناهماهنگی در سایت جلوگیری میکند امکان مدیریت دسترسی ها و طبقه بندی کاربران سایت، توسط مدیر سایت میباشد. به این شکل که مدیر سایت میتواند میزان دسترسی کاربران سایت را بر اساس مسئولیت و تخصصی که دارند مشخص کند.

اگر مایلید با مزایای وردپرس بهتر آشنا شوید میتوانید با سرچ عبارت وردپرس چیست نی نی سایت نظرات و تجربیات دیگر کاربران وردپرس را مطالعه کنید.

معایب استفاده از وردپرس چیست

وردپرس در کنار تمامی مزیایی که به آنها اشاره کردیم معایبی هم دارد که در این بخش از مقاله به آنها میپردازیم. البته توجه داشته باشید این موارد در مقابل مزایای استفاده از سیستم وردپرس بسیار کم رنگ است اما ما در اینجا آنها را نیز مطرح میکنیم تا شما بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

افزونه یا پلاگین:
اولین موردی که از نظر برخی از افراد به عنوان یکی از معایب وردپرس در نظر گرفته میشود استفاده از پلاگین های مختلف است. به این شکل که این احتمال وجود دارد شما برای اضافه کردن آیتم خاصی به سایت نیاز باشد تا یک افزونه برای سایت خریداری کنید و برخی این مورد را به عنوان یکی از معایب وردپرس تلقی میکنند.

سرعت کم:
با توجه به افزایش تعداد وبسایت ها و پیدایش رقبای جدید ممکن است در برخی از زمینه ها رقابت در نتایج برتر جستوجوی گوگل تا جایی سخت شود که تنها سرعت سایت نقطه تمایز شما با رقیبتان باشد. به همین دلیل متاسفانه بسیاری از طراحان سایت بر این اعتقاداند که سایت هایی که با وردپرس طراحی میشوند از سرعت کمی برخوردا بوده و تنها سایت هایی که کد نویسی شده اند میتوانند در رقابت دوام بیاورند.
در حالی که این مورد به هیچ عنوان صحت ندارد چرا که سرعت سایت تنها به این مورد ختم نمیشود و عوامل متعددی در سرعت سایت تاثیر گذار خواهد بود.

امنیت پایین:
در برخی موارد دیده شده است که افزونه های وردپرس به امنیت سایت صدمه وارد میکنند. به همین دلیل زمانی که شما قصد دارید تا یک افزونه جدید به سایت خود اضافه کنید باید حتما پلاگین مدنظرتان را از سایت های معتبر خریداری کنید و یا اینکه از مخزن وردپرس استفاده کنید چرا که در غیر این صورت امنیت سایت شما به خطر افتاده و ممکن است سایت را از دست بدهید.

ارتباط سئو و وردپرس چیست

تا به اینجا با تعریف وردپرس چیست و چه کاربردی دارد آشنا شدیم، در این بخش قصد داریم شما را با امکان سئو سایت های وردپرسی نیز آشنا کنیم. اگر نمیدانید سئو چیست و چه کاربردی دارد باید گفت که در طراحی سایت یکی از موضوعاتی که حائز اهمیت است و در وردپرس نیز به خوبی به آن توجه شده است مربوط سئو پذیر بودند وبسایت است.
چرا که اگر شما بهترین سایت را راه اندازی کنید اما سایت به شکل بهینه و متناسب با استاندارد های گوگل طراحی نشده باشد، احتمالا به نسبت سایتی که بر اساس قواعد سئو طراحی شده است در مدت زمان بیشتری شما را به نتیجه میرساند. توجه داشته باشید در برخی موارد رعایت نکردن همین مورد ممکن است هزینه های گزافی را به همراه داشته باشد.

وردپرس سئو چیست؟

گفته شد که امر سئو و بهینه بودن یک وبسایت نقشی کلیدی در میزان موفقیت و ماندگاری آن سایت در صفحات اول گوگل دارد. به همین دلیل WordPress SEO همواره یکی از مواردی است که وردپرس آن را برای تمامی سایت های خود لحاظ میکند به  طوری که سایت هایی که با وردپرس طراحی میشوند تماما قابلیت انجام سئو و بهتر دیده شدن در نتایج گوگل را دارند که این خود میتواند به عنوان یکی دیگر از مزیت های استفاده از وردپرس در نظر گرفته شود.

تاریخچه وردپرس چیست

تاریخچه پیدایش وردپرس مربوط به ماه می سال ۲۰۰۳ میشود، زمانی که این CMS توسط آقای مت مولنوگ طراحی و روانه بازار شد.
جالبه بدانید در اوایل پیدایش وردپرس، تنها نویسندگان فعال در آن زمان از این سیستم استفاده میکردند. اما کم کم در طول زمان با توجه به آپدیت ها و توسعه هایی که روی وردپرس صورت گرفت این سیستم تبدیل به یک سیستم مدیریت محتوا منبع باز یا همان Open Source شد و پس از آن امکان استفاده از این سیستم قدرتمند برای تمامی افراد از جمله طراحان سایت نیز فراهم شد.

اگر مایلید به طور کامل با تاریخچه وردپرس آشنا شوید عبارت وردپرس چیست ویکی پدیا را جستوجو کنید و به طور کامل تاریخچه این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند را در سایت های مربوطه مطالعه نمایید.

زبان وردپرس چیست

باید گفت که امروزه در زمینه های مختلف شاهد ظهور نرم افزارها و سیستم های کامپیوتری بسیاری هستیم که تمامی آنها متناسب با یکی از زبان های برنامه نویسی مختص به خورشان طراحی و ارائه شده اند.

اگر به برنامه نویسی علاقه مند هستید و  مایلید که در یک دوره کاربردی و پروژه محور در خصوص برنامه نویسی شرکت کنید، دوره برنامه نویسی فنی حرفه ای آموزشگاه آریا تهران میتواند بهترین گزینه باشد.

به نظر شما زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟
در واقع وردپرس نیز به عنوان یک نرم افزار تحت وب از این قاعده مستثنی نبوده و در پاسخ به این سوال که وردپرس یک CMS بر اساس چیست؟ باید گفت که در واقع  CMS  وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP ساخته و ارائه شده است.
زبان PHP در حال حاضر یکی از زبان های برنامه نویسی پرکاربرد و محبوب حوزه تکنولوژی است.
این زبان برنامه نویسی علاوه بر دیگر کاربرد هایی که دارد به شما در طراحی و ساخت اصطلاحا بک اند سایت یا همان زیر سایت سمت سرور نیز کمک شایانی میکند.

اجازه دهید در همین جا به این پرسش نیز که وردپرس بهتر است یا برنامه نویسی پاسخ دهیم. اگر شما عبارت وردپرس یا برنامه نویسی نی نی سایت را در گوگل جستوجو کنید مشاهده میکنید که هر گزینه طرافداران و منتقدان خود را دارد و برخی از کاربران به مزایا و برخی دیگر به معایب وردپرس یا برنامه نویسی اشاره میکنند. باید گفت که در واقع هیچ گزینه بهتری وجود ندارد و تنها شما باید با توجه به نیاز و توانمندی هایی که دارید بهترین گزینه را برای طراحی سایت انتخاب کنید.

مخزن وردپرس چیست؟

از انجایی که گفته شد یکی از مزایای استفاده از وردپرس امکان دسترسی به افزونه ها و قالب های متعددی است که به صورت رایگان ارائه شده و در ساخت یک سایت میتواند به ما کمک بسزایی کند. از همین رو سیستم وردپرس باید محلی را به ذخیره سازی این موارد اختصاص دهد که اصطلاحا به آن مخزن وردپرس گویند.
در واقع در مخرن وردپرس هر آن چیزی که برای راه اندازی یک وبسایت مورد نیاز است یافت شده و به عبارتی تمامی قالب ها، افزونه ها و تم های وردپرس در این مخزن ذخیره سازی میشوند.

قالب وردپرس چیست؟

منظور از قالب سایت همان شکل ظاهری و نمای اصلی سایت است و میتوان گفت قالب سایت مهم ترین بخش هر سایت به شمار میرود. چرا که در حالت کلی کاربران سایت اولین آیتمی که از سایت شما مشاهده میکنند همان قالب سایت است که اگر در نگاه اول جذاب و چشم نواز باشد، میتواند کاربر را مجاب کند تا در سایت شما بماند و با امکانات و یا خدمات سایت بهتر آشنا شود.

همانطور که گفته شد یکی از نقاط قوت وردپرس در ارائه انواع متنوعی از قالب های رایگان است به طوری که اگر شما قصد ایجاد سایت با وردپرس را داشته باشید میتوانید متناسب با زمینه مد نظرتان به راحتی با استفاده از بهترین قالب های وردپرس فارسی رایگان سایت مد نظر خود را طراحی کنید. شما با استفاده از قالب های آماده وردپرسی این امکان را دارید که در هرحوزه ای که مایل بودید به سرعت یک سایت با عملکری مناسب راه اندازی کنید.

افزونه وردپرس چیست؟

ممکن است که بار ها کلمه افزونه را شنیده باشید و برایتان سوال شده باشد که افزونه وردپرس یعنی چی؟
گفته شد که وردپرس سیستمی است که به ما کمک میکند بدون کد نویسی و تنها با استفاده از آیتم های موجود در CMS بتوانیم یک  سایت قدرتمند برای خود راه اندازی کنیم.
در اینجا منظور از آیتم ها، همان افزونه های وردپرسی است که به ما این امکان را میدهند تا امکانات جذابی را بدون کد نویسی به سایت خود اضافه کنیم. توجه داشته باشید لغت افزونه معادل انگلیسی لغت پلاگین (Plugin) میباشد.

از انجایی که تعداد افزونه های رایگان موجود در وردپرس بسیار زیاد است ممکن است شما در انتخاب و نصب افزونه های ضروری وردپرس دچار اشتباه شوید. به همین دلیل حتما پیش از نصب افزونه های وردپرس سعی کنید ابتدا با انواع افزونه های موجود در وردپرس و کارکرد هر یک به شکل مطلوبی آشنا شوید و سپس اقدام به نصب افرونه کنید.

افرونه طراحی وردپرس چیست

یکی از معروف ترین افزونه های رایگان موجود در وردپرس افزونه المنتور است. در واقع به کمک این افزونه است که شما میتوانید سایت خود را طراحی کنید و به طور کامل بخش فرانت اند یا همان نمای ظاهری سایت را بسازید.

اگر به طراحی افزونه های وردپرس علاقه مند هستید میتوانید در دوره پلاگین نویسی وردپرس آموزشگاه آریا تهران شرکت نمایید و به شکل کاملا اصولی با نحوه تعریف یک افزونه جدید در وردپرس و همچنین در حالت کلی با نحوه ی توسعه CMS وردپرس آشنا شوید.

برای درک بهتر مفهوم افزونه ها اجازه دهید با هم یکی از پرکاربرد ترین افزونه های وردپرسی را بررسی کنیم. افزونه ووکامرس، افزونه ای است که به شما کمک میکند قابلیت فروشگاه آنلاین را به سایت خود اضافه کنید.
حال تصور کنید که این پلاگین وجود ندارد و شما قصد داشتید تا یک وبسایت فروشگاهی برای خود تاسیس کنید، به نظر شما باید چه کرد؟

در این حالت قطعا شما نیاز به دانش برنامه نویسی دارید و باید به کمک یک برنامه نویسی این قابلیت را به سایت خود اضافه کنید که در این صورت قطعا باید هزینه و زمان زیادی را صرف کنید تا به هدف برسید. اما امروزه با توسعه افزونه ووکامرس شما میتوانید به راحتی با نصب افزونه ووکامرس، به سرعت سایت خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید.
برخی از افراد ممکن است به دلیل نداشتن آشنایی با افزونه ها به دنبال تفاوت ووکامرس و وردپرس و یا تفاوت پرستاشاپ و وردپرس باشند در حالی که همانطور که گفته شد ووکامرس یکی از افزونه های محبوب وردپرس بوده و  ترستاشاپ نیز یکی دیگر از ابزار های ساخت سایت فروشگاهی به زبان PHP است و عملا این دو را نمیتوان با سیستم مدیریت محتوای وردپرس مقایسه کرد.

امنیت وردپرس

در پاسخ به این پرسش که امنیت وردپرس چیست و چگونه از آن مطمئن باشیم؟ باید گفت که در حالت کلی با توجه به استقبال همگانی و افزایش تعداد کسب و کار های آنلاین موارد مربوط به هک سایت های اینترنتی نیز تا حدودی افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل اگر شما اگر قصد دارید سایت خود را بسازید حتما باید به بحث امنیت و نفوذ ناپذیری آن دقت کنید چرا که ممکن است بر اثر یک سهل انگاری تمامی زحمات و تلاش های شما به خطر افتاده و یا اینکه سایت از بین برود.

همانطور که در بخش معایب وردپرس به آن پرداختیم متاسفانه بسیاری از افراد بر این باور غلط اند که امنیت سایت هایی که بر پایه CMS هایی همچون وردپرس پایه گذاری شده اند پایین است و به راحتی میتوان به آنها نفوذ کرد.
در حالی که توجه داشته باشید عمل هک و نفوذ به سایت در حالت کلی پیچیده بوده و نمیتوان گفت که چون سایتی با وردپرس طراحی شده است پس حتما میتوان به راحتی به آن نفوذ کرد چرا که این شما هستید که مشخص میکنید سایت شما تا به چه اندازه ایمن و غیر قابل نفوذ باشد.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس از نظر امنیت بسیار قدرت مند است چرا که همانطور که مطرح کردیم وردپرس یک سیستم منبع باز است به این معنا که به طور تمام وقت توسط توسعه دهندگان و کاربران  رست وعیب یابی میشود.
علاوه بر جامعه غیر متمرکزی که بروی وردپرس در حال فعالیت میباشد، بروز رسانی هایی نیز توسط خود وردپرس به طور دوره ای منتشر میشود که خود به افزایش سطح امنیت وردپرس کمک میکند. .
به همین دلیل توصیه میکنم همیشه از جدیدترین نسخه وردپرس استفاده نمایید تا علاوه بر امکان استفاده از امکانات جدید این سیستم بتوانید امنیت سایت خود را نیز سایت به طور دائم حفظ کنید.

عوامل موثر در امنیت WordPress چیست

شناخت و درک عوامل موثر درافزایش امنیت وردپرس نیاز به تخصص و مهارت خاص خود را دارد. به همین دلیل توصیه میکنم اگر در این زمینه هیچ دانشی ندارید به هیچ عنوان اقدام به افزایش سطح امنیت سایت خود نکنید چرا که ممکن است در این صورت اقدام شما روی سایت تاثیر عکس داشته و موجب آسیب رسان به سایت شما شود.
همچنین بسیاری از مدیران سایت ها به دنبال نصب افزونه های مختلف به جهت افزایش سطح امنیت سایت های خود هستند که درعمل میتوان گفت تاثیری زیادی در افزایش سطح امنیت سایت ها نداشته و تنها باعث کند بیشتر و سنگین شدن سایت میشود.
این نکته را در نظر داشته باشید که نصب برخی از افزونه ها میتواند امنیت سایت شما را به خطر بیاندازد، به همین دلیل هر افزونه ای را بروی سایت خود نصب نکنید و پیش از نصب حتما از امنیت آن اطمینان حاصل کنید.

شاخه های شغل وردپرس چیست

اگر شما به یادگیری وردپرس علاقه مند هستید و مایلید با بازار کار و تقاضای موجود در بازار برای این حرفه نیز آشنا شوید، باید گفت که بازار کار این حرفه نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشور های مطرح جهان نیز خوب بوده و این امکان برای شما فراهم است که با یادگیری وردپرس و مسلط شدن بر بخش های گوناگون این سیستم قدرتمند بتوانید به راحتی اقدام به کسب درآمد کنید.
البته درآمد طراحی سایت با وردپرس به عوامل مختلفی بستگی دارد که خارج از این بحث میباشد به همین دلیل ما به صورت جداگانه به بررسی عوامل تاثیر گذار در موفقیت یک طراح سایت پرداخته ایم، که در صورت تمایل میتوانید آ«ها را مطالعه کنید.

 وردپرس دولوپر چیست

شاید عبارت وردپرس کار را شنیده باشید و برایتان سوال شده باشد که وردپرس کار چیست؟ باید گفت که هم وردپرس کار و هم توسعه دهنده وردپرس یا همان (WordPress Developer) از موقعیت های شغلی مربوط به حوزه وردپرس هستند.

در واقع اصطلاحا به فردی که مسلط به طراحی سایت با وردپرس باشد وردپرس کار و به فردی که دانش برنامه نویسی داشته و با کمک زبان برنامه نویسی وردپرس که همان PHP است بتواند افزونه ها، قالب ها و در حالت کلی محیط وردپرس را شخصی سازی کرده و یا توسعه دهد، توسعه دهنده وردپرس گفته میشود.
فرقی نمیکند که شما یک طراح سایت با وردپرس هستید و یا یک توسعه دهنده وردپرس در هر دو حالت اگر شما از تجربه کاری خوبی برخوردار باشید میتوانید در فراخوان شرکت ها برای استخدام وردپرس کار دورکاری نمایید و به صورت غیر حضوری در چند شرکت به صورت هم زمان مشغول به کار شوید.
توصیه میکنم اگر مایلید به صورت فریلنس فعالیت داشته باشید حتما از یک نمونه قرارداد طراحی سایت کامل و جامع استفاده نمایید تا در حین کار با کارفرما دچار مشکل نشوید و کار به درستی پیش برود.

وردپرس برای ساخت چه سایت‌هایی مناسب است؟

در حال حاضر در میان CMS های موجود میتوان گفت که تنها سیستم جوملا توانایی رقابت با وردپرس در طراحی سایت را دارد. به همین دلیل ممکن است گاهی این موضوع مطرح شود که وردپرس یا جوملا کدام یک بهتر است؟
در مقایسه جوملا و وردپرس باید گفت که در حالت کلی بیشتر افراد ترجیح شان این است که به جای استفاده از جوملا با وردپرس سایت خود را راه اندازی کنند چرا که فرقی نمیکند بیزینس شما در چه زمینه باشد از آنجایی که وردپرس از پتانسیل خوبی برخوردار است شما میتوانید انواع مختلفی از سایت ها را به کمک این CMS ساخته و راه اندازی کنید.
با کمک وردپرس شما این امکان را دارید تا سایت خود را در زمینه های زیر طراحی کنید:

  • سایت فروشگاهی
  • وبسایت شخصی
  • بلاگ
  • وبسایت نمایش رزومه
  • سایت خبری
  • وبسایت گردشگری
  • سایت معرفی خدمات و کسب و کار

کاربرد وردپرس در کسب و کار آنلاین چیست؟

به نظر شما در یک بیزینس آنلاین مزیت طراحی سایت با وردپرس چیست؟
ممکن است شما در ابتدای ورود به دنیای وب لازم باشد سایت خود را با وردپرس طراحی کنید و یا اینکه آن را صفر تا صد کد نویسی کنید در واقع تصمیم گیری در این خصوص به عامل واحدی بستگی ندارد و شما باید حتما ابعاد مختلف هر یک از گزینه ها را با کمک یک فرد متخصص بررسی نمایید.
در حالت کلی اگر به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده اید و سایت شما قرار نیست پیچیدگی زیادی داشته باشد توصیه میشود حتما از وردپرس استفاده کنید چرا که باتوجه به افزونه ها و امکاناتی که مطرح شد. وردپرس میتواند به شما کمک کند تا به راحتی سایت خود را بسازید.

 کدام برندها و شرکت‌ها از وردپرس استفاده می‌کنند؟

همانطور که تا به اینجا مطرح شد وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند است. به همین دلیل بسیاری از سایت ها و پلتفرم های عظیم در حوزه های مختلف سایت های خود را با وردپرس طراحی کرده اند و از این CMS برای مدیریت سایت خود استفاده میکنند.
در اینجا با برخی از سایت های معروفی که با وردپرس ساخته شده اند آشنا میشویم.

  • سایت پژوهشی تحقیقاتی NASA
  • سایت کمپانی بازی سازی Ubisoft
  • سایت کمپانی بزرگ Sony Music
  • وبلاگ مستقل TED
  • سایت فشن شو و مجله لایف استایل شرکت Vogue

سوالات متداول

wordpress چیست؟

وردپرس یک (CMS) منبع باز و رایگان است که در ساخت انواع وب سایت های شخصی، شرکتی و فروشگاهی و… به شما کمک میکند.

تفاوت لاراول و وردپرس در چیست؟

وردپرس یک CMS آماده است و شما بدون نیاز به دانش کدنویسی میتوانید با آن سایت طراحی کنید، اما لاراول یک فریم ورک است که برای کار با آن باید با برنامه نویسی آشنا باشید.

وردپرس یا پایتون کدام انتخاب کنیم؟

پایتون یک زبان برنامه نویسی است و ماهیت آن به طور کامل با وردپرس متفاوت است به همین دلیل نمیتوان آن ها را با هم مقایسه کرد.

بهترین آموزش وردپرس چیست؟

آموزشگاه آریا تهران بزرگ ترین ارائه دهنده دوره های حضوری و غیر حضوری وردپرس در ایران است و شما میتوانید با توجه به برنامه ریزی خود به راحتی در یکی از دوره های این آموزشگاه ثبت نام نمایید.

تفاوت طراحی سایت و وردپرس چیست؟

وردپرس به شما در کنار امکان طراحی سایت، امکان مدیریت محتوای سایت را نیز میدهد. در واقع این دو خدمت وردپرس کاملا متفاوت از یکدیگر هستند.

source

توسط chehrenet.ir