عملکرد پردازندهی اسنپدراگون ۸ نسل ۴ کوالکام، تا به این لحظه، فراتر از انتظارات بوده و این پردازنده در بخش پردازندهی مرکزی، رقیب قدرتمندی برای تراشههای اپل ظاهر شده است. بر اساس اطلاعات جدید منتشر شده در ویبو، به نظر میرسد پردازندهی گرافیکی این تراشه نیز به همان اندازه قدرتمند باشد. گزارشها نشان میدهد که آدرنو ۸۳۰، بین ۴۳ تا ۵۶ درصد سریعتر از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ عمل میکند. این پردازنده در بنچمارک GFXBench Aztec Ruins High، موفق به ثبت نرخ ۱۲۵ فریم در ثانیه شده است.
در مقایسه، پردازندهی گرافیکی آدرنو ۷۵۰ در اسنپدراگون ۸ نسل ۳، در همین آزمون، به حداکثر نرخ ۹۶ فریم در ثانیه دست یافته و میانگین نرخ فریم آن ۷۸.۵ فریم در ثانیه بوده است. این یعنی که آدرنو ۸۳۰، به طور متوسط، ۳۷ درصد از نسل قبلی خود سریعتر است. با این وجود، این پردازنده هنوز از مدیاتک دایمنسیتی ۹۴۰۰ (با پردازندهی گرافیکی Arm Immortalis-G925 MP12) که گفته میشود در همین تست به نرخ ۱۳۴ فریم در ثانیه دست مییابد، عقبتر است. در سوی دیگر، اپل A18 پرو با کسب نرخ ناچیز ۷۳ فریم در ثانیه، در جایگاه پایینتری قرار میگیرد.
در حالی که گزارشهای پیشین، فرکانس کاری آدرنو ۸۳۰ را ۹۶۵ مگاهرتز اعلام کرده بودند، این افشاگر مدعی است که فرکانس این پردازنده به ۱.۱ گیگاهرتز افزایش یافته است. لازم به ذکر است که دادههای فوق از یک دستگاه مرجع کوالکام و نه یک واحد تجاری استخراج شدهاند. معمولاً نسخهی نهایی تراشهها، عملکرد بهتری نسبت به نمونههای مرجع دارند، بنابراین هنوز این امکان وجود دارد که کوالکام بتواند به مدیاتک برسد. همچنین، هنوز مشخص نیست که کوالکام قصد دارد از چه نوع حافظهی رم در اسنپدراگون ۸ نسل ۴ استفاده کند. علاوه بر این، ویژگی مشابه DLSS Frame Generation در آدرنو ۸۳۰ میتواند به این پردازنده کمک کند تا از رقبای خود پیشی بگیرد.
منبع: notebookcheck
source