همه ما لحظاتی را در روز داشتهایم که هوس کیک خانگی کردهایم، اما به دلیل اینکه مواد اولیه آن در خانه نبود از آمادهکردن آن صرفنظر کردهایم. کیک ماست کیکی ساده اما خوشمزه برای صبحانه یا میانوعده است که با ترکیب ماست، آرد و شکر آماده میشود. این کیک خوشمزه را با خامه یا میوه فصل تزیین کنید و با یک فنجان چای یا قهوه آن را نوش جان کنید. در این مطلب ۱۰ روش خوشمزه تهیه کیک ماست را آموزش دادهایم.
طرز تهیه کیک ماست
کیک ماست با بستنی یا قهوه خوشمزهترین انتخاب برای صبحانه یا میانوعده است. این کیک بافتی نرم و اسفنجی دارد و در مدتزمان ۴۵ دقیقه آماده میشود. این ۱۰ روش خوشمزه کیک ماست با مواد اولیه در دسترس آماده شده است که به راحتی هر زمان که هوس یک کیک خوشمزه کردید آن را آماده کنید. مواد اولیه را برای آماده کردن کیک اسنفجی ماست آماده کرده اید؟بله! پس ۱۰ روش خوشمزه برای آماده کردن کیک ماست عالی دنبال کنید.
طرز تهیه کیک ماست با پف زیاد
در این روش تهیه کیک ماست را با فر در مدتزمان ۴۵ تا ۶۰ دقیقه آماده کنید. این کیک ماست را با مارمالاد سیب تزیین کنید و از ترکیب طعم شیرین این کیک لذت ببرید.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
آرد قنادی | ۳ پیمانه |
تخممرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱/۵ پیمانه |
روغنمایع | نصف پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق مربا خوری |
پکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
لیموترش | ۱ عدد |
رنده پوست لیموترش تازه | ۱ قاشق مربا خوری |
خامه، خلال بادام یا پسته | برای تزیین |
۳۰,۵۵۰
۲۷,۵۰۰ تومان
۱۳۱,۲۰۰
۱۱۰,۷۰۰ تومان
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ۲۳ نوع کیک خوشمزه در خانه
مراحل تهیه کیک ماست با پف زیاد
- در اولین مرحله از تهیه کیک ماست با پف زیاد، تخممرغها را بشکنید و در یک کاسه متوسط بریزید. شکر و وانیل را به تخممرغها اضافه کنید و با میکسر تخممرغها، وانیل و شکر مخلوط کنید تا مایع کرمی رنگ و کشدار آماده شود.
- روغن مایع و ماست را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط کنید تا مایع یکدست شود.
- یک لیمو ترش تازه انتخاب کنید و پوست آن را بگیرید و با رنده ریز آن را خرد کنید.
فوتوفن: در این مرحله دقت کنید که فقط قسمت زردرنگ لیموترش را جدا کنید. رنگ سفید لیموترش طعم تلخی دارد و طعم کیک را خراب میکند.
۴. آرد و پکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و ۳ بار آن ها را الک کنید. پس از الک کردن، آرد و بکینگ پودر الک شده را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود. مایع کیک را با میکسر مخلوط کنید تا یکدست شود.
۵. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه آماده کنید وتا زمانی که مایع کیک آماده میشود، فر گرم باشد.
۶. قالب مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و کف قالب کیک را با روغن یا کره چرب کنید یا با کاغذ روغنی آن را بپوشانید. مایع کیک آماده شده را داخل قالب بریزید.
۷. در مرحله آخر قالب کیک را داخل فر گرم بگذارید و اجازه دهید تا درمدت زمان ۴۵ دقیقه کیک پخته و نرم شود. پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک خلال چوبی را وسط کیک فرو کنید تا مطمئن شوید که کیک کاملا پخته و نرم شده باشد کیک ماست شما آماده است، این کیک خوشمزه را با مربا توت فرنگی سرو کنید.
فوتوفن: در زمان پخت کیک، در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.
در تهیه کیک خانگی با ماست از ماست ساده یا چکیده استفاده کنید. ماست چکیده غلظت بیشتری دارد و بافت کیک را نرم تر میکند.
برای مطالعه بیشتر: کیک تولد خانگی
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست
کیک سیب و دارچین یکی از کیکهای ساده و خوشمزه برای عصرانه است. مدتزمان پخت این کیک ۴۵ دقیقه است. در این روش تهیه از سس کارامل برای تزیین کیک استفاده شده است. این کیک خوشمزه را با چای یا قهوه سرو کنید و طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم کیک:
مواد اولیه | مقدار لازم |
تخممرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱ و ۳/۴ پیمانه |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
ماست | ۳/۴ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
وانیل | ۱/۴ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
سیب بزرگ | ۱ عدد |
پودر دارچین | ۱/۲ چای خوری |
کشمش و گردو | ۵ قاشق غذا خوری |
مواد لازم سس کارامل:
مواد اولیه | مقدار لازم |
شکر | ۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
مراحل تهیه کیک سیب و دارچین با ماست
- برای تهیه کیک سیب با دارچین با ماست، یک کاسه متوسط انتخاب کنید و تخممرغ را داخل کاسه بشکنید. شکر را به تخممرغ اضافه کنید و با همزن برقی تخممرغ و شکر را مخلوط کنید تا مایع سفید رنگ و کشدار بدست بیاید.
- وانیل را به تخممرغ و شکر مخلوط شده اضافه کنید و مواد را باهم دوباره مخلوط کنید. پس از اینکه مواد باهم به خوبی مخلوط شد ماست را با روغن مایع به مواد اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا مایع یکدست شود.
- آرد و پنکیک پودر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید و آنها را ۳ بار الک کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید.
- در مرحله بعد، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
- سیب را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را با رنده درشت در یک کاسه جدا گانه ریز کنید.
- شکر و پودر دارچین را باهم مخلوط کنید، گردو و کشمش را به آنها اضافه کنید. مواد مخلوط شده را به سیب اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
- یک قالب مناسب برای کیک انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایع کیک را داخل قالب برزید و مخلوط سیب را روی کیک برزید. کیک را داخل فر قرار دهید. حتما دقت کنید که در زمان پختن کیک، در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.
- در مرحله بعد به کیک اجازه دهید که در مدت زمان ۴۵ دقیقه پخته و نرم شود. برای آماده کردن سس کارامل یک تابه متوسط انتخاب کنید و شکر را داخل تابه بریزید. پس از آب شدن شکر با لیسک قنادی آن را مخلوط کنید و کره را به شکر آب شده اضافه کنید.
- در یک تابه دیگر خامه صبحانه را به آرامی گرم کنید تا آب شود. خامه آب شده را به شکر اضافه کنید و مواد را باهم همبزنید تا یکدست شوند.
- در مرحله آخر برای اطمینان از پخته شدن کیک، پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک خلال دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر کیک پخته و نرم بود آن را از فر خارج کنید و سس کارامل را به کیک اضافه کنید. اجازه دهید که کیک خنک شود و آن را از قالب خارج کنید.
مدتزمان نگهداری کیک با ماست در یخچال ۳ تا ۵ روز است. بعد از گذشت این مدت، کیک تازگی خود را از دست میدهد.
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه کیک سیب و دارچین
طرز تهیه کیک ماست و گلاب
گلاب یکی از عرقیات خوشطعم در کیک و دسر است که طعم خوشمزگی آن را دوچندان میکند. کیک ماست و گلاب یکی از کیکهای ساده و سریع است که با گلاب و زعفران آماده میشود. این کیک خوشمزه با ترکیب ماست، تخممرغ و گلاب آماده میشود و مدتزمان پخت این کیک ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
ماست | ۱/۳ پیمانه |
تخممرغ | ۲ عدد |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق مربا خوری |
روغن مایع | ۱/۴ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل | ۱/۴ قاشق مربا خوری |
۲۶,۹۰۰
۲۴,۷۵۰ تومان
۱۱۴,۰۰۰
۱۰۲,۶۰۰ تومان
مراحل تهیه کیک ماست و گلاب
- در مرحله اول تهیه کیک ماست و گلاب، یک کاسه متوسط انتخاب کنید، تخممرغ و گلاب را با مخلوط کن برقی با هم مخلوط کنید تا مایع سفید و کشداری آماده شود.
- برای گرفتن بوی تخممرغ گلاب، زعفران دم کرده و وانیل را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
- ماست و روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی در مدت زمان ۲ دقیقه مخلوط کنید تا مواد باهم یکدست شوند.
- برای پف کردن کیک، در یک کاسه جداگانه آرد و پکینگ پودر را مخلوط کنید و آنها را ۳ بار الک کنید.
- مخلوط آرد و پکینگ پودر را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک آشپزی مواد کیک را باهم مخلوط کنید.
فوتوفن: اگر در این مرحله کیک را بیش از اندازه مخلوط کنید، پف کیک از بین میرود.
۶. پس از آماده شدن مایع کیک، قالب کیک را آماده کنید. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید. قالب کیک را چندین بار تکان دهید تا هوای داخل کیک از بین برود و کیک شما پف کند.
۷. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به کیک ماست و گلاب اجازه دهید که در مدت زمان ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر پخته و نرم شود. کیک آماده شده را از قالب خارج کنید و با گل محمدی تزیین کنید.
قبل از آمادهکردن کیک با ماست تخممرغ، کره و ماست را همدمای محیط آشپزخانه کنید. این کار به ترکیبشدن بهتر مواد و پفکردن کیک کمک میکند.
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه کیک نارگیلی
طرز تهیه کیک هویج با ماست
کیک هویج با طعم شیرینی که دارد بهترین میانوعده برای روز است که انرژی شما را بالا میبرد. این کیک خوشمزه و ساده در عرض ۴۵ دقیقه آماده میشود. برای تزیین این کیک به روش کافهای از خامه یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
آرد | ۲ پیمانه |
تخممرغ | ۲ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
هویج رنده شده | ۱ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۲ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کیک هویج با ماست
- در مرحله اول تهیه کیک هویج با ماست، تخممرغ، وانیل و شکر را در یک کاسه متوسط باهم مخلوط کنید تا مایع سفید رنگ و کشداری آماده شود. پس از مخلوط شدن مواد ماست را به مواد اضافه کنید.
- در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر، دارچین و هل را باهم مخلوط کنید و ۳ بار آنها را باهم الک کنید. مواد آرد را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط کنید.
- هویج رنده شده را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.
فوتوفن: در این مرحله قبل از اضافهکردن هویج رنده شده، آبهویج را بگیرید تا مایع کیک شکل خمیری پیدا نکند.
۴. فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا فر گرم شود.
۵. در این مرحله با سلیقه خودتان گردو را به مایع کیک اضافه کنید. کف قالب کیک را با روغن مایع چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب برزید. پس از اینکه فر گرم شد، کیک را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید که کیک در مدت زمان ۳۰ دقیقه پخته و نرم شود.
۶. در آخر پس از پخته شدن کیک، اجازه دهید که کیک سرد شود و آن را از قالب خارج کنید. کیک هویج با ماست را با خامه یا شکلات رنده شده تزیین کنید و با نوشیدنی مورد علاقه خودتان سرو کنید. حتما عاشق طعم شیرین این کیک میشوید.
مواد خشک و تر مایع کیک را بهآرامی و تا جایی هم بزیند تا مواد باهم ترکیب شود. هم زدن بیش از اندازه مواد کیک باعث ازبینرفتن پف کیک میشود.
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه کیک هویج و گردو
طرز تهیه کیک کدوحلوایی با ماست
کدوحلوایی یکی از سبزیجاتهای خوشمزه است که در تهیه انواع شیرینی و دسر استفاده میشود. کیک کدوحلوایی با ماست از کیکهای خوشمزه است که با ترکیب کدوحلوایی، ماست، تخممرغ و آرد آماده میشود. در این روش برای خوشمزهتر شدن کیک، ادویههای کدوحلوایی اضافه شده است. مدتزمان پخت این کیک ۳۵ دقیقه است. به نظر شما ترکیب کیک کدو حلوایی با ماست و نوشیدنی گرم خوشمزه است؟
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
پوره کدوحلوایی | ۱/۲ فنجان |
ماست یونانی ساده | ۱/۲ فنجان |
شکر | ۱/۲ فنجان |
تخممرغ | ۳ عدد |
شکر قهوه ای | ۱/۴ فنجان |
آرد گندم | ۱ فنجان |
آرد سفید | ۳/۴ فنجان |
ادویه کدوحلوایی | یک قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | ۱/۳ قاشق چای خوری |
پنیر خامه ای | ۱/ ۳ پیمانه |
خامه فرم گرفته | یک و یک دوم فنجان |
پودر قند | یک چهارم فنجان |
وانیل | دو قاشق چای خوری |
مراحل تهیه کیک کدوحلوایی با ماست
- برای تهیه کیک کدو حلوایی با ماست، در مرحله اول یک کاسه متوسط انتخاب کنید. پوره کدو حلوایی، ماست،شکر، تخممرغ وشکر قهوهای را با مخلوط کن برقی در مدت زمان ۶ تا ۷ دقیقه مخلوط کنید تا مواد مایع یکدستی شوند.
- فر را در دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فرم گرم شود.
- در مرحله بعد یک کاسه جداگانه انتخاب کنید، آرد سفید وگندم، ادویه کدو حلوایی، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و مواد را سه بار باهم الک کنید. این کار باعث میشود که کیک شما سبکتر شود و بیشتر پف کند.
- مخلوط شده آرد را به مایع کیک اضافه کنید و مواد کیک را دوباره باهم مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست شود.
- در مرحله آخر، قالب کیک را برای پختن کیک آماده کنید. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید و مقداری آرد کف آن برزید. مایع کیک را داخل قالب بریزید و قالب را یک بار به سطح کار خودتان بزنید تا حبابهای اضافه کیک گرفته شود. به کیک در مدت زمان ۳۵ دقیقه اجازه دهید که پخته و نرم شود.
- برای تزیین کیک، فراستینگ پنیری را آماده کنید. پنیر خامهای را با سرعت کم همزن مخلوط کنید، وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط کنید تا فرم نرم به خود بگیرد. فراستینگ را روی کیک کدو حلوایی بزنید و روی آن را با پودر گردو یا بادام تزیین کنید.
فوتوفن: در این مرحله برای تزیین کیک، پنیر خامهای را ۲ ساعت قبل از آماده کردن از یخچال خارج کنید تا در زمان مخلوط کردن گلوله گلوله نشود.
طرز تهیه گردویی با ماست
کیک گردویی یکی از کیکهای ساده سریع است که طرفداران کیک و شیرینی عاشق طعم گرم و شیرین آن هستند. مواد اصلی برای آماده کردن این کیک گردو، آرد و تخممرغ است که در این روش تهیه از ماست بهجای شیر به مایع کیک اضافه شده است. این کیک خوشمزه را حتما با بستنی وانیلی امتحان کنید.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
آرد | ۲ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
گردو | ۱/۲ پیمانه |
تخممرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
وانیل | ۱/۳ قاشق چای خوری |
۳۵۵,۰۰۰
۱۷۷,۵۰۰ تومان
مراحل تهیه کیک گردویی با ماست
- در مرحله اول تهیه کیک گردویی با ماست، یک کاسه متوسط را برای تهیه کیک گردویی با ماست آماده کنید و تخممرغ، وانیل را داخل کاسه در مدت زمان ۵ دقیقه مخلوط کنید تا مایع کرمی رنگ و کشداری آماده شود.
- روغن و ماست را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و مواد را باهم هم بزنید.
- در مرحله بعد ۱ قاشق غذا خوری آرد را با گردو مخلوط کنید و به مایع کیک اضافه کنید. در یک کاسه جداگانه آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و با مایع کیک مخلوط کنید. مایع کیک را با لیسک قنادی مخلوط کنید تا مایع کیک فرم یکدستی به خود بگیرد.
- در آخر کف قالب کیک را با روغن چرب کنید و فر را در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا فر گرم شود. قالب کیک را داخل فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید که کیک در مدت زمان ۵۰ دقیقه پخته و نرم شوند. کیک گردویی با ماست را با خامه و موز تزیین کنید.
طرز تهیه خامه کیک با ماست
خامه یکی از اصلیترین مواد اولیه برای کیک و شیرینی است که طعم خوشمزگی کیک را دوچندان میکند. خامه کیک یک انتخاب خوشمزه برای مهمانیها و دورهمیهای دوستانه است و این ترکیب خوشمزه را با میوه توتفرنگی سرو کنید. مدتزمان تهیه خامه کیک با ماست کمتر از ۳۰ دقیقه است.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
ماست یونانی | دو فنجان |
پودر قند | ۱/۲ قنجان |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
مراحل تهیه خامه کیک با ماست
- در مرحله اول تهیه خامه کیک با ماست،یک کاسه متوسط انتخاب کنید و یک توری تمیز روی آن قرار دهید. ماست را داخل توری برزید تا آب اضافه آن گرفته شود. اگر آب اضافی ماست گرفته نشود، خامه کیک شما شل خواهد شد.
- یک کاسه بزرگ انتخاب کنید، ماست، پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کنید تا مایع خامه یکدست شود. سپس کاسه خامه کیک را داخل یخچال قرار دهید تا بافت سفتتری به خود بگیرد.
- در مرحله آخر خامه کیک را از داخل یخچال بردارید و روی کیک یا پنکیک را با آن تزیین کنید. حتما در زمان تزیین از قیف پلاستیکی استفاده کنید.
برای پختن کیک، فر را در دمای مناسب بنویسید. پخت کیک در دمای بالا یا پایین فر باعث خشکشدن یا نپختن آن میشود.
طرز تهیه کیک نارگیلی با ماست
نارگیل یکی از میوههای استوایی خوشمزه است که با طعم شگفتانگیزی که دارد طعم کیک و نوشیدنی را خوشمزهتر میکند. کیک نارگیل با ماست که با پودر نارگیل، آرد و تخممرغ در مدتزمان ۳۵ تا ۴۵ دقیقه آماده میشود. این کیک خوشمزه را با خلال پسته یا بادام تزیین کنید. دوست دارید که کیک نارگیل با ماست را برای میان وعده با کدام نوشیدنی امتحان کنید؟
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
تخممرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۳۰۰ گرم |
ماست | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱۵۰ گرم |
آرد | ۲۸۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲۰ گرم |
پودر نارگیل | ۶۰ گرم |
مراحل تهیه کیک نارگیل با ماست
- برای تهیه کیک نارگیل با ماست،تخممرغ و شکر را در یک ظرف متوسط برزید و با همزن برقی مواد را باهم مخلوط کنید تا مایع کرمی و کشدار آماده شود. روغن مایع را در مرحله بعدی به مخلوط تخممرغ اضافه کنید.
- در یک کاسه جداگانه شیر و ماست را باهم مخلوط کنید تا به خوبی باهم ترکیب شوند. سپس ترکیب شیر و ماست را به مواد کیک اضافه کنید.
- آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و ۳ بار مواد را الک کنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک قنادی مواد را هم بزنید. در آخر پودر نارگیل را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را دوباره با لیسک قنادی باهم مخلوط کنید.
- در مرحله آخر قالب کیک را انتخاب کنید و کف آن را با روغن چرب کنید. قالب کیک را در دمای ۱۸۰ درجه در مدت زمان ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته و نرم شود.
اگر در زمان پختن کیک متوجه شدید که سطح کیک زودتر از داخل آن طلایی شده است، کیک را با فویل بپوشانید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.
طرز تهیه کیک ماست دورنگ
کیک دورنگ از کیکهای خانگی پرطرفدار است که طرفداران کاکائو و وانیل طعم این کیک خوشمزه را دوست دارند. این کیک خانگی با شیر یا ماست آماده میشود که در این روش از ماست به دلیل بافت نرم و طعم خوشی که به کیک میدهد به آن اضافه کردهایم. کیک ماست دورنگ را با تکههای شکلات یا خامه تزیین کنید. مدتزمان پخت این کیک ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر است.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
تخممرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
روغنمایع | نصف پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۲ ونیم پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق مربا خوری |
مراحل تهیه کیک ماست دورنگ
۱.در مرحله اول تهیه کیک ماست دو رنگ، تخممرغ و شکر را باهمزن برقی مخلوط کنید تا مایع کرمی رنگ و کشدار آماده شود.
۲.ماست، روغن مایع و پودر هل را به ترتیب به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و مواد را باهم ترکیب کنید.
۳.آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و آنها را الک کنید تا در زمان اضافه کردن گلوله گلوله نشوند.پس از الک کردن مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید.
۴.در یک ظرف دیگر مقداری مایع کیک را بردارید و مقداری پودر کاکائو، ۳ قاشق آب ولرم و ۱ قاشق مربا خوری بکینگ پودر را اضافه کنید.
۵.قالب کیک را با روغن برای ریختن کیک آماده کنید، نصف مایع وانیلی کیک را داخل قالب بریزید، مایع کاکائو را به آن اضافه کنید و نصف دیگر مایع وانیلی را داخل قالب کیک برزید. پس از ریختن مایع کیک داخل قالب، آن را دوبار به سطح کار بکوبید تا حباب های اضافی کیک گرفته شود.
۶.قالب کیک را داخل فر گرم در دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید که کیک پخته و نرم شود.
کم یا زیاد بودن تعداد تخممرغها در دستور کیک روی بافت کیک تأثیر میگذارد. اگر تعداد زیادی تخممرغ را به کیک اضافه کنید، کیک بافت سنگینی پیدا میکند.
طرز تهیه کیک یزدی با ماست
کیک یزدی یکی از خوشمزهترین شیرینی و کیکها در قنادی است که در روش سنتی با ماست آماده میشود. در این روش سنتی برای طعمدار شدن طعم کیک از گلاب یا پودر هل به مایع کیک اضافه میشود. مدتزمان پخت این کیک خوشمزه و ساده ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
تخممرغ | ۳ عدد |
شکر | ۲۰۰ گرم |
ماست | ۱۵۰ گرم |
روغن | ۱۷۵ گرم |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر هل | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر پسته | برای تزیین |
مراحل تهیه کیک یزدی با ماست
۱.برای تهیه کیک یزدی باید تخممرغها را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. یک کاسه متوسط انتخاب کنید و تخممرغ را داخل کاسه بشکنید و با همزن برقی مخلوط کنید. پس از اینکه تخممرغها فرم یکدستی به خود گرفت، شکر را به تخممرغ اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط کنید تا مایع یکدستی آماده شود.
۲.ماست، گلاب و هل و عسل را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید. مواد را ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست شود.
۳.آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید تا حبابهای اضافی آنها گرفته شود. مخلوط آرد را در چندین مرحله به مایع کیک اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
۴.فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. مافین را انتخاب کنید و قالبهای کیک یزدی را داخل آن قرار دهید. مایه کیک را به کمک قاشق داخل قالب برزید. وسط هر کیک یزدی را با قاشق سوراخ کنید و روی کیک کنجد بپاشید.
فوتوفن: در این مرحله بهتر است که قالبها را تا نیمه پر کنید تا در زمان پختن کیک از قالب بیرون نریزد.
۵.قالب آماده کیک یزدی را داخل فر گرم بگذارید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کیک پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن کیک فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا کیک یزدی طلایی شود.
نکتههای آشپزی برای پفکردن کیک
- در زمان تهیه کیک ماست جوششیرین را جایگزین بکینگ پودر نکنید.
- برای اینکه کیک شما پف کند، تخممرغ را پس از خارجکردن از یخچال، اجازه دهید که تخممرغ در دمای آشپزخانه قرار بگیرد.
- حتما در زمان تهیه کیک ماست قبل از ریختن کیک در قالب کیک، فر را از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. اگر فر بهاندازه کافی گرم نشده باشد کیک شما حالت خمیری پیدا میکند.
- الککردن آرد باعث میشود که آرد سبکتر شود و به کیک بافت اسفنجی و نرم میدهد. در زمان تهیه کیک ماست، آرد را با بکینگ پودر ۳ بار الک کنید.
- در زمان همزدن کیک، آن را در یکجهت مخلوط کنید، این کار به پفکردن کیک کمک میکند.
سخن پایانی
کیک ماست ساده و خوشمزه است که میتوانید به میانوعده و صبحانه خودتان اضافه کنید. ترکیب نوشیدنی گرم با کیک ماست دورنگ خوشمزه نیست؟ یا خامه کیک با ماست روی کیک چه طعمی دارد؟ کیک ماست با ترکیب آرد با گردو، هویج، کدوحلوایی و نارگیل آماده میشود. اگر هوس کیک خانگی کردهاید، اما در خانه شیر ندارید. یکی از دستورهای کیک ماست بالا را امتحان کنید.
سوالات متداول
چه نوع ماستی برای تهیه کیک با ماست مناسب است؟
ماست یا چکیده بهترین انتخاب برای تهیه کیک با ماست است. ماست چکیده غلظت بیشتری دارد، بافت کیک را نرمتر و اسفنجیتر میکند.
چگونه از چسبندگی کیک به قالب کیک جلوگیری کرد؟
برای جلوگیری از چسبندگی کیک در قالب کیک قبل از ریختن آن در قالب، قالب را با کمی روغن چرب کنید یا مقداری آرد کف آن بپاشید
چرا کیک با ماست پف نمیکند؟
پفنکردن کیک دلایل زیادی دارد؛ اما اصلیترین دلیل پفنکردن کیک، مخلوطکردن زیاد مایع کیک است.
چه نوع ماستی برای تهیه کیک با ماست مناسب است؟
ماست یا چکیده بهترین انتخاب برای تهیه کیک با ماست است. ماست چکیده غلظت بیشتری دارد، بافت کیک را نرمتر و اسفنجیتر میکند.
source