واویشکا گوشت چرخکرده، یک غذای سنتی و اصیل ایرانی از گیلان است که بهراحتی و سریع تهیه میشود و مواد اولیه ساده و در دسترس دارد. این غذای خوشمزه برای مهمانیها مناسب بوده و تازگی مواد اولیه آن نقش مهمی در طعم لذیذش دارد. در ادامه با طرز تهیه واویشکا آشنا میشوید.
طرز تهیه واویشکا لذیذ با گوشت
مواد اولیه؛ مناسب برای ۴ نفر
مواد | میزان |
پیاز | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۴ عدد |
روغن مایع | به مقدار لازم |
گوشت چرخکرده | ۳۰۰ گرم |
ادویه | به مقدار لازم |
پیشنهاد مطالعه مقاله: طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و مرغ
طرز تهیه واویشکا با گوشت
- آمادهسازی سیبزمینی
– سیبزمینیها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
– آنها را شسته و در صافی بگذارید تا آبشان گرفته شود.
- آمادهسازی پیاز و فلفل دلمهای
– پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
- تفتدادن پیاز
– تابهای روی حرارت بگذارید و مقداری روغن بریزید.
– پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند.
- اضافهکردن ادویه و گوشت
– فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.
– گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
- اضافهکردن فلفل دلمهای و گوجهفرنگی
– فلفل دلمهایها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
– گوجهفرنگیها را پوست گرفته و مخلوط کنید (یا رنده کنید) و به تابه اضافه کنید.
– درب تابه را بگذارید و اجازه دهید آب گوجه کشیده شود و گوشت پخته شود.
- سرخکردن سیبزمینی
– تابهای دیگر را روی گاز گذاشته و مقداری روغن بریزید.
– سیبزمینیها را سرخ کنید و کمی زردچوبه بیفزایید.
- نهاییکردن واویشکا
– وقتی آب واویشکا کشیده شد و به روغن افتاد، نمک اضافه کنید.
– واویشکا را با سیبزمینیها سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه مقاله: چه غذاهایی را میتوانید با گوشت چرخ کرده درست کنید؟
در این مطلب، طرز تهیه واویشکا گیلانی را آموزش دادیم و نکات و ترفندهایی برای تهیه و سرو آن بیان کردیم. این غذای خوشمزه و مغذی با ۲۵۰ کالری میتواند جایگزین مناسبی برای غذاهای فستفودی باشد و سفرهتان را رنگیتر کند. واویشکا به راحتی تهیه میشود و با طعم منحصربهفردش، انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان است. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و در صورت داشتن سوال یا نیاز به اطلاعات بیشتر، در قسمت کامنت با ما در میان بگذارید.
source